Farmářské trhy – módní výstřelek nebo obnovená tradice František Němec - rolník Zemědělec, realizátor projektu „Najdi si svého farmáře“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
Advertisements

Zpráva o stavu zemědělství. Stav zemědělství  Podíl ekologicky obhospodařované plochy na celkové výměře zemědělské půdy byl k cca 7,2%. 
DIGITALIZACE KIN –možnosti financování z programu MEDIA 18. dubna 2012, Světozor.
Co pěstovat? Co dělat? Základní tržní informace Prof. Ing. Jan Vašák, CSc. FAPPZ ČZU v Praze 7. prosince 2006.
Farmářské trhy III. Panel Panelová diskuze Radim Perlín Výzkumné centrum Rural PřF UK
Zdroje včelí pastvy.
MS Tetřívek Štíty.
Veselé Vánoce Ahoj 5.c, přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody do nového roku Hlavně hodně dárků…… Vám přeje Kristýna
STŘEDNÍ ŠKOLA ZEMĚDĚLSKÁ A PŘÍRODOVÉDNÁ
Potraviny na trhu v ČR. DPH na potraviny v ČR a okolních státech ČR v roce 2007 = 5% ČR v roce 2013 = 15% Polsko = 5% Litva = 5% Francie = 5,5 % Nizozemsko.
Chronologie vývoje nové SZP v období
Zemědělství ČR.
Zemědělství světa.
Zemědělství má budoucnost Ing. Jiří Papež Místopředseda zemědělského výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR.
Michal Pospíšil.  Zemědělství je náročné na znalosti nových technologií, přírody, ekonomiky a organizaci  Současné technologie umožňují produktivitu.
Potravinová bezpečnost a soběstačnost Co změní novela zákona o potravinách? Žofínské fórum Marian Jurečka ministr zemědělství 16. října 2014.
Závěry konference „F armářské trhy - m ódní výstřelek nebo vzkříšená tradice?“ Národní zemědělské muzeum, Praha Záštita: ministr zemědělství.
Projekt UNDP-GEF Název: Zachování biologické rozmanitosti trvalých travních porostů v pohoří Karpat v České republice prostřednictvím cíleného využití.
Projekt UNDP-GEF Název: Zachování biologické rozmanitosti trvalých travních porostů v pohoří Karpat v České republice prostřednictvím cíleného využití.
PRAVÉ VALAŠSKÉ Regionální ochranná známka Ing. Kateřina Sobotková MAS Rožnovsko
HANÁ Systém regionálního značení. Proč podporovat místní produkty? výrobky za to stojí výjimečnost díky vazbě na region (kultura, tradice, příroda) kvalita:
Ing.Martin Ludvík, Ovocnářská unie ČR
Chov zvířat a ekonomika Transformační změny Současný stav.
Jakub Novotný 1 Obchodování pomocí technické analýzy Na platformě X-Trader 4.0.
Obor: Zemědělec – farmář H/01
CO CO je to SKLIZENO ? Samoobslužná prodejna s opravdovými potravinami PROČ PROČ vzniklo SKLIZENO ? jako odpověď na vzrůstající poptávku zákazníků po potravinách.
Mgr. Jaroslav Melša, starosta JARMARKY REGIONÁLNÍCH PRODUKTŮ Zdravé město Dobříš.
Pícniny - rozdělení a využití
Koncept farmářských prodejen
Budoucnost retailu? Pavlína Hajnová, Centers. Žijeme v zajetí vlastního světa …
12 April Co ohrožuje kvalitu potravin? Ing. Hynek Strnad Potravinářská komora ČR.
Franchise Days Prague 2012, , Corinthia Hotel Prague Farmářské potraviny v kamenných prodejnách.
Podpora kvality farmářských trhů a potravin z pohledu médií Lenka Krbcová.
Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i.
Téma: Vybrané zemědělské plodiny Mák setý II
Zajištění bezpečnosti potravin v České republice
Polní plodiny Filip Bordovský.
Detailní akční plán aktivit Ryba Domácí 2013
Budoucnost retailu?. Žijeme v zajetí vlastního světa …
MS Training for SBSC Romana Nová č ková
Kulturní rostliny, pojmy
AGROCENZUS 2010 Strukturální šetření v zemědělství
Podnikatelský záměr: farmářský obchod Výsledky dotazování.
GEOGAFIE ZEMĚDĚLSTVÍ PARDUBICKÉHO KRAJE
Čeští zemědělci, ostrůvek uprostřed Evropy
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Zemědělství ČR. Živočišná výroba Chov skotu Rozhodující odvětví v živočišné výrobě Mléko, hovězí maso, trus jako hnojivo Po celém území, zejména východní.
Firemní prezentace. Historie: 1975 – založení JDZ Hvězda Dubenec založení ZD Dubenec a.s – vstup majoritního akcionáře KARSIT HOLDING s.r.o.
Společná zemědělská politika Mgr. Oldřich Hájek. Společná zemědělská politika Zemědělství obecně: Je základním sektorem ekonomiky Dnes nehraje tak důležitou.
Hospodářská politika a integrace České zemědělství Základní ukazatele.
Průřezové téma - Enviromentální výchova Lidské aktivity a problémy životního prostředí EKOLOGICKÉ ZEMĚDĚLSTVÍ Anotace: Prezentace slouží jako výukový materiál.
Co je to Teagasc? Teagasc - Úřad pro rozvoj zemědělství a potravinářství - je státní orgán poskytující integrované služby pro výzkum, poradenství a vzdělávání.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
JEDNOTA SÍLA ÚSPĚCH. Co je to IFA? (Organizace irských farmářů) Organizace byla založena v lednu 1955 Aby promlouvala jasným hlasem za všechny irské farmáře.
Marketingové nástroje Ing. Radka Johnová, Ph.D.
Návrhy změn požadavků podmíněnosti a greeningu Lubomír Smrček Podklady pro prezentaci pocházejí z materiálů odboru přímých.
Státní zemědělská politika a sociální zemědělství
Svítá na lepší časy ? 2. května 2017 palác Žofín
Zranitelné oblasti.
Stav českého zemědělství Celkový pohled českého zemědělce z prvovýroby
VY_52_INOVACE_63_Zemědělství ČR
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
VY_32_ INOVACE_ 17_ VLASTIVĚDA 4
Pracovní skupina CROSS COMPLIANCE
Zranitelné oblasti.
AGROCENZUS 2010 Strukturální šetření v zemědělství
Možnosti podnikania mladých farmárov v ŽV
Hospodářská politika a integrace České zemědělství
Transkript prezentace:

Farmářské trhy – módní výstřelek nebo obnovená tradice František Němec - rolník Zemědělec, realizátor projektu „Najdi si svého farmáře“

František Němec ha, 100 orné půdy a 50 trvalých travních porostů ks hovězího dobytka, 70 dojnic a 50 jalovic - obilí, pícniny, kukuřice, mák - diverzifikace, zpracování mléka

S Spolupráce nebo konfrontace ➲ Zemědělec (první v řetězci, prvovýrobce) ➲ Zpracovatel (rádoby obchodník) ➲ Obchodník (farmářský trh) ➲ Farmářský trh (pořadatel) ➲ Honba za větším ziskem

K Kvalita versus cena ➲ Měřitelnost kvality ➲ Propagace méně kvalitních potravin (větší zisk) ➲ Na farmářském trhu musí být dostatečná propagace kvalitních potravin

Děkuji za pozornost František Němec Netín Hodně štěstí a zdraví v novém roce Vám přeje Farma rodiny Němcovy