Produktová prezentace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řešení toku lignitu s vlhkostí až 56,94 %
Advertisements

Shrnutí výhod při použití plukotraku 1.
Stavba moderní pneumatiky pro osobní automobily
ŘÍZENÍ MOTOROVÝCH VOZIDEL
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Nová vozidla dodávaná k splnění závazku veřejné služby
Radiální ložiska s bodovým stykem
Zkoušení asfaltových směsí
Slovní úlohy řešené soustavou rovnic
Výpočet práce z výkonu a času. Účinnost
Chemické ošetřování sadů a vinic
OPEL AMPERA Brno Obsah prezentace OPEL AMPERA • Technické parametry • Jízdní parametry • Bezpečnost • Design • Výbava • Cena • Úspěchy • Velcí.
Vysokorychlostní vlaková jednotka Velaro E
DPC GmbH & Co. KG Tenkovrstvé práškové laky Essenbach / Altheim.
P R E Z E N T A C E Auto Salač s.r.o.
Pneumatiky Úvod Historie Volba pneumatik Skladování pneumatik
Degradační procesy Magnetické vlastnosti materiálů přehled č.1
Materiál – Ocel a povrchové úpravy
Centrum výzkumu a využití obnovitelných zdrojů energie (CVVOZE) Regionální výzkumné centrum.
Milovy DRIVES 2012 MOTORY VELKÝCH VÝKONŮ.
EM radiální pneu + Jeřábové pneu Product Story
2 2 André Voigt, Brand Management Continental I 2010 I © Continental AG Product Fact Book ContiSportContact™ 5 Marketing Požadavky na ContiSportContact.
Product Fact Book. 2 Product Management Continental / André Voigt / 2010 © Continental AG Product Fact Book ContiEcoContact™ 5 ContiEcoContact 5 Optimalizace.
Product Management Continental / 2010 © Continental Product Fact Book ContiForceContact TM Marketing Technologie ovlivňuje Design Zadní osaPřední.
Zážehový motor 1,4 l / 92 kW TSI
Konstrukce, princip funkce a základní charakteristiky hydromotorů
Kdo chce být milionářem ?
Jednotky délky a jejich převody 5. ročník
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
ZAHRADNÍ SEKAČKY DRUPOL
Malý velikostí – velký funkčním vybavením
SPECIALISTA PRO ZEMĚDĚLSKÉ A MIMOSILNIČNÍ PLÁŠTĚ
Radializace Nový Smokovec, září 2011.
Trolejbusy: 14Tr.
Letokruhy Projekt žáků Střední lesnické školy a střední odborné školy sociální ve Šluknově.
METROPOLITNÍ PŘENOSOVÝ SYSTÉM
Tato prezentace byla vytvořena
Rozdíly v pravidlech silničního provozu
Dielektrická elektrotepelná zařízení
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Nový trend ve slunolamech Radek Pelz, ALARIS Czech Republic s.r.o.
Strojírenství Stavba a provoz strojů Mechanické převody (ST43_001)
PROPORCIONÁLNÍ TECHNIKA V HYDRAULICE Seminář 4. června 2014
Nové výzvy ve vývoji a výrobě pneumatik
Potenciál radiální technologie pro lesní aplikace Zlepšení trakce a mobility v terénu Vyšší jízdní komfort Nižší valivý odpor pneumatik.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování Rostlin
Tradition in Leadership Setkání textilu a kovu Tradition in Leadership.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_42_INOVACE_matematika_22 Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Autor Bc. Ivana Kotková.
ABS SUPERSTEER – INTELIGENTNÍ BRZDOVÝ SYSTÉM Stříbrná medaile na výstavě Agritechnica 2009 v Hannoveru.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
© Emotron AB Účinný a spolehlivý provoz Ventilátory Kompresory Dmychadla.
1 BFGOODRICH LETNÍ PNEUMATIKY UMÍSTĚNÍ ZNAČKY NA TRHU Pro profesionály a náročné uživatele představuje BFGoodrich značku pneumatik, která nabízí.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Tato prezentace byla vytvořena
Produktová prezentace AC 75
Zdeněk Machala, Jiří Křivan
Přednost početních operací
Vypočítej 1. Hmotnost tanku je 38 t. Celková styková plocha pásů se zemí je 490 dm2. Jaký tlak způsobuje tank na vodorovnou plochu? 2. Jaký tlak způsobuje.
Zavedení MHD zdarma ve Frýdku – Místku 2011
Jirous spol. s r.o. Vývoj a výroba wifi antén a příslušenství
Spalovací Turbína.
Tramvajová vozidla.
Confidential Modernizace 1 › Řada ROBUST › Nízký vývin tepla › Vysoké rychlosti › Materiály › Použití speciálních ocelí (SHX, EP) a keramických materiálů.
Spalovací Motory Benzínové
Anotace Materiál je určen pro výuku předmětu Motorová vozidla u studijního oboru Autotronik a příbuzných učebních a studijních autooborů. Inovuje výuku.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada14 Anotace.
Anotace Materiál je určen pro výuku předmětu Motorová vozidla u studijního oboru Autotronik a příbuzných učebních a studijních autooborů. Inovuje výuku.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Transkript prezentace:

Produktová prezentace SVT SuperVolumeTyre Produktová prezentace

SuperVolumeTyre SVT Počáteční situace SVT Koncept Technické informace – SVT pro traktory a kombajny – SVT pro řídící nápravy kombajnů – SVT koncept vůči standardnímu konceptu

Trend vysokovýkonných traktorů Počet schválených traktorů ve výkonových řadách přes 180 HP v posledních letech v Evropě značně vzrostl – zejména v nejvyšší výkonové třídě nad 200 HP. Jedním z důvodů je trend stále širší a mnohostrannější aplikace strojů a vyšší výkon motorů traktorů , který slouží k dosažení větších možností v hospodaření s půdou v zemědělství. ochrana půdy s menším počtem přejezdů úspora pohonných hmot úspora času

SVT-Koncept SVT AC85 AC70 AC65 Základem je komunikace. Zemědělské pláště Continental jsou vyvíjeny na základě požadavků a potřeb zákazníků. Pro vysokovýkonné zemědělské stroje vzniká potřeba individuálního řešení obutí. SVT koncept byl vyvinut ve spolupráci s výrobci traktorů a zemědělských strojů. SVT 200 HP AC85 AC70 AC65 180 HP

Nová řada pneumatik SVT SVT (kombajnová) 500/85 R 24 SVT 800/70 R 32 SVT 900/60 R 32 SVT 1050/50 R 32 SVT SVT (traktorová) 540/65 R 28 SVT 540/65 R 30 SVT 600/70 R 30 SVT 710/60 R 30 SVT 650/65 R 34 SVT 650/65 R 38 SVT 650/85 R 38 SVT 710/70 R 38 SVT 900/60 R 38 SVT 710/70 R 42 SVT 710/75 R 42 SVT Navrženo zvláště pro traktory > 180 HP a kombajny Vyšší objem vzduchu, který je dosažen větší šířkou pneumatiky a/nebo menším průměrem ráfku. Dva různé dezény pro variabilitu použití v zemědělství.

Nosnost Vysoká nosnost a jemné zacházení s povrchem Extrémní objem vzduchu je dosažen u SVT konceptu redukovaným průměrem ráfku a zvětšenou šířkou pneumatiky. Při používání standardních ráfků není povolená šířka vozidla 3m obvykle překročena. Výsledkem je vysoká přepravní kapacita, při nízkém tlaku a velké kontaktní ploše, která zaručuje ochranu půdy a vysokou trakci. Standardní pneu SuperVolumeTyre

SVT (traktorová) SVT (kombajnová) SVT (implement) 900/60 R 38 900/60 R 32 500/85 R 24

Trakce Vysoká trakce Optimalizovaný tvar dezénu a velká šířka pneumatiky zaručují vynikající přenos trakčních sil.

Komfort Komfortní a tichá na cestě i na poli Speciální bočnice absorbuje vibrace a zaručuje vysoký jízdní komfort. Optimalizovaný design záběrových žeber a jejich velký přesah uprostřed běhounu zajišťuje nízké vybrace pneumatiky a tichý chod.

Vysoká odolnost Vysoká životnost a oděruvzdornost Optimalizovaný design prostoru mezi záběrovými žebry zabezpečuje dokonalé samočištění běhounu. Inovovaná běhounová směs zajišťuje dlouhou životnost pláště.

Montáž pneu Dobré usazení na ráfek a snadná montáž Hexagonální patka zajišťuje dobré usazení na ráfek a snadnou montáž.

Výhody Technická vlastnost Výhoda Velký objem vzduchu Vysoká přepravní kapacita, jemné zacházení s povrchem, vysoká trakce Směs bočnice Design běhounu Dobré tlumení, tj. komfortní a tichá jízda Běhounová směs Vysoká životnost a odolnost vůči oděru Hexagonální patka Dobré usazení pneu na ráfek a snadná montáž Schváleny pro rychlosti do 50 km/h Možno použít v běžném provozu

500/85 R 24 Kompaktní s vysokou nosností pro řídící nápravy kombajnů Kompaktní s vysokou nosností speciálně navrženy pro řídící nápravy kombajnů jemně zacházejí s povrchem, při zachování vysoké nosnosti a kompaktní konstrukce schváleny pro rychlosti do 50 km/h

500/85 R 24 Precizní řízení, vysoká trvanlivost pro řídící nápravy kombajnů Precizní řízení, vysoká trvanlivost Ocelový nárazník, konstruovaný ze silných ocelových kordů zajišťuje výborné řídící schopnosti kombinované s vlastnostmi zaručujícími trvanlivost pneumatiky.

Porovnání SuperVolumeTyre konceptu se standardním konceptem Výhody SVT Vysoká nosnost způsobená maximalizací objemu pneu Využití maximální šířky běhounu ke zlepšení trakce a ekonomiky provozu červená: SVT-koncept černá: standardní koncept

Porovnání SuperVolumeTyre konceptu se standardním konceptem 130% 100% Výhody SVT Vyšší komfort kvůli více obvodově orientovaným záběrovým žebrům Širší a vyztužená záběrová žebra nabízejí účinnější přenos kroutícího momentu červená: SVT-koncept černá: standardní koncept

Děkuji za pozornost!