I.K.V. s.r.o. Ekologie v průmyslu Odlučovače olejové mlhoviny

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řešení toku lignitu s vlhkostí až 56,94 %
Advertisements

Prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
VRTÁNÍ.
Třebechovická slévárna a strojírna
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
VWS MEMSEP Průmyslové úpravny vody Úpravny pitných vod
ODDĚLOVÁNÍ SLOŽEK ZE SMĚSÍ
Odlučovače olejové mlhy z prostoru obráběcích strojů
ZAHRADY HANYZ s.r.o.
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Digitální učební materiál
Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči.
SKUPINA ALTA.
Simulace elektrohydraulického stavění válcovací stolice Pavel Nový ŠKODA TS a.s. tel.: fax:
Studijní obor Informační a automatizační technika www. fsid. cvut
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Nové vzdělávací moduly pro řízení inovací a VaV v průmyslových firmách reg. č. projektu CZ.1.07/3.2.11/ Praha Realizátor projektu: AC.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
Název projektu Západočeská univerzita v Plzni, datum Jména autorů vč. zkratek fakult Soutěžní prezentace interdisciplinárních studentských projektů KKS/ZKM.
Dopravníky & Dopravníkové systémy
Vypracoval: VELČOVSKÝ Pavel Předmět: Ročníkový projekt Vedoucí práce: Bílek Ondřej.
Strategické plánování při zakládání spin-off
Dodávka chladu v teplárenských provozech XXIII. seminář energetiků
Firmy a podniky v Letohradě
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
STROJÍRENSKÁ TECHNOLOGIE strojní obrábění 1 – frézování
NABÍDKA PROJEKTU ENERGETICKÝCH ÚSPOR 1. Projekty energetických úspor – metoda Energy Performance Contracting (dále EPC) EPC – „energetické služby se zárukou,“
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Wieland Lufttechnik GmbH & Co. KG, Německo. Vývoj společnosti Založeno 1959 panem Ulrichem Wielandem Závod v Erlangenu vybudován v roce 1970 První sací.
Klastr je geograficky blízké seskupení vzájemně provázaných firem, specializovaných dodavatelů, poskytovatelů služeb a souvisejících institucí v konkrétním.
Institut environmentálního inženýrství 546
Moderní řešení vrchních izolací horkovodů
Pohled zadavatele na energetický audit ve velkém průmyslovém podniku Ing. Petr Matuszek Brno
Technologie zpracovaní odpadu
1 Mezinárodní konference Týden udržitelného rozvoje – Nové způsoby výroby – MPO, Praha, Prezentace firmy TOS KUŘIM - OS, a.s. Podklady pro vystoupení.
Energetický audit ve velkém průmyslovém podniku z pohledu zadavatele Ing. Petr Matuszek Seminář AEM Brno
Projekt ekonom.
Vysoké školy a Národní politika výzkumu a vývoje a její realizace Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Aurea Medica společnost pro moderní zdravotní osvětu.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
MSV 2009.
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
SCHÉMA FUNKCE VAKUOVÉ TERMOLÝZY
Vysoké učení technické v Brně
BIC Ostrava s.r.o. PODNIKATELSKÉ INOVAČNÍ CENTRUM Úspěšné příklady TTT v projektu BISONet Lukáš Gottesman, BIC Ostrava s.r.o , Praha.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií Institut experimentálních.
Ročník: 2. a .3 Vzdělávací obor: Strojírenská technologie , DIC
 Oblečky  Kosmetika  Doplňky  Kurzy fiktivní firma.
R.Z. Někdy je třeba jednotlivé složky směsí od sebe oddělit Pak závisí na druhu směsi a na tom, co chceme získat.
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště Sabinovo náměstí Karlovy Vary Vladimíra V i n t e r o v á odborná učitelka uvádí.
Výrobní program BRIKLIS, spol. s r.o. Malšice, je výrobce briketovací technologie pro řešení odpadového hospodářství v průmyslu dřevozpracujícím papírenském.
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
Organizační schéma společnosti.
KVALITA PRODUKTU Ekonomické složky UŽITNÉ VLASTNOSTI Funkční Bezpečnostní Spolehlivostní Ergonomické Estetické ODBOR KVALITY, SPOLEHLIVOSTI A BEZPEČNOSTI.
Broušení rovinných ploch a úkosů 2. část. Při broušení rovinných ploch obvodem kotouče je strojní čas dán vztahem: Při broušení rovinných ploch obvodem.
» » CentroNet, a. s.
Business den Ruské federace 4. října 2016, Brno. 2 | Cílových zemí podpořeného financování Realizovaných obchodů Mld. CZK objemu podpořeného.
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů

Jištění kvality technologických procesů
Hoblování, obrážení, protahování
Hoblování a obrážení.
RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc.
I.K.V. s.r.o. Ekologie v průmyslu Odlučovače olejové mlhoviny
Vysoké učení technické v Brně
Katedra výrobních strojů a konstruování – 340
Transkript prezentace:

I.K.V. s.r.o. Ekologie v průmyslu Odlučovače olejové mlhoviny Filtrace chladících emulzí Filtrace chladících emulzí Filtrace chladících emulzí Filtrace chladících emulzí Filtrace chladících emulzí Průmyslové myčky obrobků Průmyslové myčky obrobků Průmyslové myčky obrobků Průmyslové myčky obrobků Třískové hospodářství Třískové hospodářství Třískové hospodářství Termické odjehlovací stroje Termické odjehlovací stroje

Filtrace olejových mlhovin www.ikvbrno.cz

Filtrace chladících emulzí Papírové pásové filtry Magnetické separátory Separátory úkapového oleje Vysokotlaké jednotky Speciální filtrační zařízení Centrální jednotky pro údržbu prosesních kapalin www.ikvbrno.cz

Průmyslové myčky obrobků Mytí založené na vodní bázi www.ikvbrno.cz

Průmyslové myčky obrobků Mytí založené na bázi rozpouštědel www.ikvbrno.cz

Termické odjehlovací stroje www.ikvbrno.cz

Příklady dílů pro TEM www.ikvbrno.cz

Třískové hospodářství Dopravníky třísek Drtiče třísek Sušení třísek Briketovací stroje - briketování třísek - briketování brusných kalů Centrální systémy pro práci s třískami Brusný kal vlhkost až 50% Briketa průměr 70 mm Zbytková vlhkost 5% www.ikvbrno.cz

Spolupráce s dalšími subjekty v ČR Firma I.K.V., s.r.o. při realizaci našich projektů spolupracuje s těmito firmami a institucemi: VUT Fakulta strojního inženýrství Brno V minulosti jsme s VUT úspěšně řešili projekt na trvanlivost břitů obráběcích nástrojů v závislosti na množství nečistot v emulzní kapalině. V této době připravujeme další projekt na návrh nového zařízení pro zlepšení kvality pracovního prostředí v průmyslových provozech. IKB leasing ČR V minulosti jsme několikrát spolupracovali na řešení financování projektů pro naše zákazníky s touto leasingovou společností. IKB pomáhá financovat nákup technologií a zařízení pro průmysl. CSC JÄKLECHEMIE Czech s.r.o. V oblasti dodávek průmyslových odmašťovacích lázní spolupracujeme s firmou CSC JÄKLECHEMIE Czech s.r.o., která také zajišťuje likvidaci vyseparovaných kalů a především dodává zařízení jako je SAFETAINER pro bezpečnou manipulaci s těmito látkami. www.ikvbrno.cz

Kde nás najdete: I.K.V.,s.r.o. IČO: 27744787 DIČ: CZ27744787 Česká 184 Sídlo / adress: Česká 184 664 31 Tel: + 420 513 033 950 Fax: + 420 513 033 970 E-mail: info@ikvbrno.cz www.ikvbrno.cz

Kontaktujte nás na našich emailových adresách nebo na telefonních číslech. Věříme že jsme schopni vyřešit váš problém. Odlučovače olejové mlhoviny Filtrace chladících emulzí Průmyslové myčky obrobků Třískové hospodářství Termické odjehlovací stroje We would like to solve your problems as good as it possible. Contact us on our e-mails or phone numbers. Jménem společnosti IKV bych vám chtěl poděkovat, že jste si vyslechli naši prezentaci. Za vaše dotazy a připomínky budeme vděční. www.ikvbrno.cz