Vítejte ve firmě LESÁK-ZEMAN s.r.o. Brno Tradice 1 8 let Certifikát systému jakosti ISO 9001 www.lesak-zeman.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ALLPACK s.r.o. Volgogradská 17/ Liberec 9
Advertisements

Bezpečný digitální podpis v praxi
Logistika v silniční dopravě
Rusko Polsko Německo Ukrajina Česká republika Slovensko Maďarsko Rumunsko.
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Řízení jakosti výrobků ve společnosti TESCOMA s.r.o.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Komu je program OKNA určen. Úvodem •Firma TECHNOSOFT byla založena v roce 1996 a jejím předmětem podnikání je od prvopočátku vývoj a prodej software produktů.
Pilsen Steel s.r.o. Procesní přistup, PQM -vyhodnocení
Implementace SAP Business One
Michal Reichl. O programu Nástroj pro evidenci obchodních informací a plánování času Vyvíjen od roku 1993 firmou Systegra s.r.o. Možnost modifikace programu.
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
Technická dokumentace
Výrobce toroidních komponentů značky
Program Lupa zaměřeno na obchody Využití terminálů CipherLab Jak na inventuru s pokladnami QMP po fiskalizaci Nasazení váho-scannerů s pokladnami QMP Vyčíslení.
Řízení jakosti Číslo předmětu: Na cvičení je nutno nosit: - vlastní přezůvky, -kalkulačku se základní statistikou Cvičení budou v laboratoři.
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI 2 T AFORGE A. S.  patří do holdingu TATRA TRUCKS, a.s.  zaujímá jednu z vedoucích pozic kovárny zápustkových výkovků v ČR 
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
1 © AGIT AB Efektivní zdravotnictví v podmínkách Ústeckého kraje v Ústí n.L. Koncepce budování informačního systému v nemocnicích Ústeckého.
TKZ Polná spol. s r.o. od 1994 (1911) výrobce stavebního a nábytkového kování česká firma bez zahraniční spoluúčasti obrat - cca 210 mil. Kč počet zaměstnanců.
Systém MISYS a jeho podpora Instalace MISYS – obce a města.
Zuzana Hauzírková Lucie Drbalová
Granty pro IT a jak jimi podpořit prodej Robert Šedivec.
IQ PACK dáváme inteligenci obalům Prezentace projektu Ing. Roman Kortus RFID projektový manažer.
TAMTRON Group  Vedoucí výrobce dynamických a statických vážních systémů: železniční a silniční doprava lomy, pískovny, uhelné sklady, deponie průmyslová.
Rozšíření informačního systému
Outsourcing výrobní logistiky Ing. Marek Vinš, Ph.D.
Informační systémy Tomáš Maděra.
HOMEWORKING V Praze Práce z domova Přednášející: Jana Malá předsedkyně představenstva Moravská ústředna Brno, d.u.v.
Kvalita potravin, příležitost pro české produkty
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Wieland Lufttechnik GmbH & Co. KG, Německo. Vývoj společnosti Založeno 1959 panem Ulrichem Wielandem Závod v Erlangenu vybudován v roce 1970 První sací.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST
1 H A S A P C o n s u l t i n g, s. r. o. Představení společnosti M ILOŠ Ž ÁČEK.
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
Jiří Kučera Natalia Rubinova Martin Sloup Jindřich Štefan.
DOBROVOLNÁ CERTIFIKACE DĚTSKÉ OBUVI PhDr. Vlasta Mayerová Česká obuvnická a kožedělná asociace Praha,
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
Odbyt Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Autor: Ing.Holenda Jiří
3 Řízení materiálového hospodářství a fyzické distribuce
AKORD SOFTWARE s.r.o. Ing. Věra Kovářová Softwarové nástroje pro sledování a vyhodnocování kvality řízení Případová studie Parlament České republiky.
Organizace a organizování podniku
Ing. Daniel Kardoš Systém ManagementDesk – nástroj řízení kvality a bezpečnosti podle ISO 9 001, ISO , ISO , ISO a ISO Ing.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt.
Základní možná schémata pro řízení výroby (množina aproximací grafického znázornění principu) J.Skorkovský, KPH.
Model strategie marketingového mixu
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Proces akreditace a certifikace systémů managementu a produktů.
Tvoříme software pro celý svět. Přidejte se k nám. Ondřej Špulka 3. března 2016.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Zásobování prodejny Zpracoval Ing. Jan Weiser. Obsah výkladu 1.Požadavky na zásobování prodejen 2.Dodavatele 3.Dodavatelsko-odběratelské vztahy 4.Rozdělení.
Centrum energeticky efektivních budov.  CLB vzniklo jako sdílená infrastruktura, tedy seskupení firem a akademických pracovišť na vývoj systémů technologií,
Analýza materiálového toku ve společnosti Jihostroj, a.s.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
„Systém kritických bodů „
„Hazard Analys and Critical Control Points „
Marketingový mix hotelových a restauračních sužeb
Podniková logistika ve společnosti INOTECH ČR spol. s.r.o.
Informace o společnosti
Výroba dřevěných obalů na trhu od roku 2000
Informace o společnosti
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
Transkript prezentace:

Vítejte ve firmě LESÁK-ZEMAN s.r.o. Brno Tradice 1 8 let Certifikát systému jakosti ISO

Oblast činnosti 1 VÁHY VÝROBA VAH Použití: a) Průmysl - výroba, logistika, skladování, kontrola b) Obchod a gastronomie c) Zdravotnictví, laboratoře Typy: obchodní, pro gastronomii, přesné a laboratorní, průmyslové, mostové, expediční vážící systémy Konstrukce: vlastní s využitím komponent světových výrobců … zva ž te to s námi

Oblast činnosti 2 VÁHY PRODEJ VAH - vyrobených firmou LESÁK-ZEMAN s.r.o. - výhradní zastoupení firem: CAS Korea TORREY Mexiko … zva ž te to s námi

Oblast činnosti 3 VÁHY SERVIS VAH - instalace - kalibrace vlastní akreditovanou laboratoří - opravy - přestavby a speciální úpravy … zva ž te to s námi

Oblast činnosti 4 REGISTRAČNÍ POKLADNY - prodej registračních pokladen SHARP, QUORION, FASY, EURO - servis - instalace, opravy, programování - prodej spotřebního materiálu

Oblast činnosti 5 PRŮMYSLOVÉ SYSTÉMY - ucelené zakázkové vážící a expediční systémy s napojením vah a periferií na počítače a průmyslové terminály - sledování procesů a toku zboží v softwaru FINTA - implementace a zajištění veškerého servisu Použití: masný průmysl, technologie ve výrobě, logistika, skladování … Vám na míru

Oblast činnosti 6 OBCHODNÍ A RESTAURAČNÍ SYSTÉMY - Počítačová řešení maloobchodních prodejen a restaurací s použitím POS pokladen STAR TOUCH a BIRCH nebo počítačů - Obchodní a skladový software FINTA a LUPA - Implementace a zajištění veškerého servisu … Vám na míru

Oblast činnosti 7 SLUŽBY - ES prohlašování shody s typem u vlastních vyrobených vah (= právně rovnocenný výkon s prvotním ověřením váhy od ČMI) - akreditovaná kalibrace vah do kg - konzultace v oblasti vážení, vah, pokladen, systémových řešení - školení v oblasti metrologie ( ) … spokojenost zákazníka

Děkuji za pozornost RNDr. Martin Přibyl Ing. Tomáš Prudil