Lapis Lazuli Jakub Hudák.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HORMONÁLNÍ REGULACE ZÁTĚŽE
Advertisements

EFT, Autopatie, Hypnóza, Reiki, Mentální léčba
= pramáti všech léčebných systémů světa
Léčivé rostliny Znáš léčivé rostliny a jejich účinky?
TREND RELAX Velký firemní mítink
Lidské zdraví a potrava - pokračování
Nově pěstované rostliny a jejich využití
Globální problémy lidstva
Zvládání zátěží v krizových situacích
Vliv barev na psychiku člověka
18 zdravotních důvodů, proč se věnovat sexu Zdroj: Famous iDNES.cz.
MEDITACE SAHADŽA JÓGY.
Ozonová díra.
Hana a Petr Ulrychovi Použití třezalky je velmi rozsáhlé: působí antibioticky, čistí krev, má účinky protizánětlivé, dobře působí na ekzémy, odstraňuje.
Ganoderma: Královna léčivých rostlin DXN. GANODERMA (LINGZHI) – Úžasná léčivá rostlina V Číně ji už po tisíciletí považují za zázračnou léčivou rostlinu.
Poradkyně pro přírodní metody léčení
2. neděle adventní/část 2: Modlitba proroků a obrácení srdce.
Peťa Křenová, 9.D SÍRA   POWER POINT SÍRA Minerál.
Fluorid v zubní hygieně
zdraví, věčnost, svobodu, radost a zábavu
Audio vizuální stimulace
Prezentace - Jarmila Kirvejová
VODA - TAJEMSTVÍ ZDRAVÍ
Zelinářské zahrady.
Léčivé rostliny I..
Steroidní hormony Dva typy: 1) vylučované kůrou nadledvinek (aldosteron, kortisol); 2) vylučované pohlavními žlázami (progesteron, testosteron, estradiol)
Nerosty a horniny M. Horák.
Jméno autora: Mgr. Věra Kocmanová Datum vytvoření:
Třída DVOUDĚLOŽNÉ rostliny -
Jméno autora: Mgr. Věra Kocmanová Datum vytvoření:
Hana a Petr Ulrychovi Použití třezalky je velmi rozsáhlé: působí antibioticky, čistí krev, má účinky protizánětlivé, dobře působí.
Alkoholismus.
VITAMÍNY A MINERÁLY.
Celer.
Celer
Tereza Malinová IX. D ARAGONIT.
Stres Petr Machala. anglicky stress = napětí, namáhání, tlak jedinec je vystaven mimořádným podmínkám následné obranné reakce mají za cíl zachování vnitřní.
Volitelný předmět 1287 Moderní ošetřovatelství. Moderní ošetřovatelství PSYCHOSOMATIKA Psychosociální vlivy působící na vznik infarktu myokardu.
Žlázy s vnitřní sekrecí
Vojtěška setá Medicago sativa
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona III/2VY_32_INOVACE_474.
Anamnéza u chorob kardiovaskulárních. Bolest na hrudi Trvání bolesti Začátek bolesti Typ bolesti Šíření bolesti Úleva od bolesti Zhoršující faktory.
Zlato a stříbro.
Superfoods superpotraviny.
FOREVER Vit♀lize™ Women’s FOREVER Vit♀lize™ Women’s Jak ženy stárnou, mohou využít další pomoc v boji proti volným radikálům, na zvládnutí stresu, zvýšení.
1. Tys láska sám, náš Pane! Co bez tvé milosti zde v srdci lidském plane, v tom není stálosti. Ty posvěť, co má býti pro věrnost příslibem, dej nám věrně.
Aloe Vera Veronika Petříčková.
TROJLÍSTEK DOKTORA KUČERY
Kouzlo bylinek:. Vratič obecný: Účinky: antibiotické protirevmatické odpuzuje hmyz Sběr: nať, květ Příklady použití: Mast-na nehojící se rány jako antibiotikum.
Zdravý životní styl v boji s návyky Střední škola zdravotnická a sociální Chrudim Grantový projekt CZ.1.07/1.1.03/ “Inovace jsou IN“
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Jana Novotná Název materiálu: VY_32_INOVACE_10_PEDAGOGIKA_PSYCHOLOGIE_03.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Domácí CRP test Celostátní konference manažerek domácí péče Luděk Ogoun – HARTMANN-RICO a.s. Deštné v Orlických Horách
Stres Vypracovala: Monika Arsenjevová Datum: 1. října 2012.
Návykové látky VY_32_INOVACE_14_36.
Charakteristika  Alkaloidy dusíkaté látky zásaditého charakteru  Vznikají jako produkty metabolismu aminokyselin v některých rostlinách (čeleď lilkovitých,
VY_32_INOVACE_Luk_II_08 Živiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
ŠABLONA 32 Obvodová nervová soustava
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_06_krev
ZŠ Malá Losenice dne Mgr. Marie Linhartová
Živina Funkce (dle schválených tvrzení) Významný zdroj Vitamin A
Hormony.
Člověk a barvy Barvy jsou přítomny v nesčetných různých formách a jevech Člověk je schopen prostým okem rozeznat aspoň 2000 různých odstínů Člověk barvy.
FOSFOREČNANY (po výkladu si zapiš do sešitu)
CHEMIE - Léčiva SŠHS Kroměříž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Psychologické působení barev
Byliny Anna Dominová 3.A.
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Lapis Lazuli Jakub Hudák

Vlastnosti receptivní kámen, přiřazen planetě Venuši a elementu vody. Povznášející duchovní kámen,výborný pro meditace, přináší klid, působí proti depresi, rychle odstraňuje stres a přináší hluboký klid a mír. Ochranný kámen, především pro děti. Dodává odvahu, zvyšuje psychické vědomí. Přináší soucit, poctivost a čestnost. Odstraňuje potíže s komunikací, učí naslouchání druhým, umožňuje sebevyjádření bez lpění na kompromisech. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled. Upevňuje vztahy, odstraňuje krutost a strádání. Barva:temně modrý se zlatými skvrnkami

Složení Hlavni složka:lazurit – sulfoalumosilikát sodíku a vápníku Další složky:Pyrit,Kalcit Stupeň tvrdosti:5-5.5

Výskyt Vyskytuje se v:Afghánistánu, Chile, Itálii, Argentině, USA, Tádžikistánu

Využiťí Používá se na:radost, věrnost, lásku, odvahu, ochranu, léčení Léčebné využití:Snižuje horečku, krevní obtíže, potlačuje migrénové bolesti hlavy, pomáhá při detoxikaci. Posiluje imunitní systém, pomáhá při respiračních onemocněních, působí na štítnou žlázu a hlasivky, posiluje zrak, snižuje krevní tlak, čistí krev, účinný při nespavosti.

Obrázky

Konec