Návštěva ZOO Brno Únor 2014 První část …… Návštěvu zoologické zahrady v Brně-Bystrci jsme uskutečnili 13. února 2014 Při prohlídce areálu se zvířaty.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Auto výlet na Českomoravskou vysočinu
Advertisements

VYHLÍDKOVÉ LETY v roce 2011 a 2012.
Zpracovala: Klára Jonášová, 8.A ZŠ a MŠ, Brno, Horníkova 1
Návštěva areálu Podskalní mlýn ….. Návštěva areálu se uskutečnila Areál se nachází na okraji Brna v pěkné přírodní lokalitě.
rok 2014 První část Snímky jsou automaticky posouvány
7. setkání HELIGONKÁŘŮ Brno-Bosonohy
ZAJÍMAVÉ SNÍMKY z BRNA Rok 2014.
Letecký pohled na část města ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Snímky Vladimír Hudec Srpen 2011 Grafická úprava Antonín Jirušek.
NÁVŠTĚVA JIŽNÍ MORAVY 7. BŘEZNA 2012 ÚVOD Návštěvu JIŽNÍ MORAVY- obcí kde se pěstuje a vyrábí víno jsme provedli Navštívili jsme obce Vrbice.
Ježek západní.
Druhá část Rok 2013 ……. Snímky navazují na první část kostelů a kaplí z minulého roku. Tyto byly pořizovány v jednotlivých městských částech Brna, ve.
Automatický přechod snímků Návštěva ZOO v Brně
Poznávání savců 8. ročník
První ročník předvádění leteckých modelů Vysočany.
NÁVŠTĚVA KROMĚŘÍŽE ÚVOD Autovýlet Vladimíra a jeho kamaráda Karla na prohlídku města a památek v Kroměříži se uskutečnil Odjetí.
Třída: SAVCI - II Řád: Ploutvonožci Řád: Kytovci Řád: Chobotnatci
Z ajímavé BUDOVY a OBJEKTY v BRNĚ První část SOUČASNOST zpracováno - rok 2013.
Důležité údaje o ZOO Zebra Grévyho je ze všech zeber největší a nejseverněji žijící. Výskyt – křovité oblasti, polopouště Etiopie a Keňi.
MELODIE … Zimní návštěva brněnské zoologické zahrady se uskutečnila …. V areálu zahrady bylo více jak polovina zvířat schována v domcích a.
…… Brněnské Vánoce - vánoční trhy probíhají od do Jsou na dvou místech v centru města - na náměstí Svobody a na Moravském náměstí.
…… Úvod Křest nové knihy (druhé vydání) se uskutečnil v Městské části Bosonohy ve dvoře budovy Centra volného času BOSA. Slavnostního ceremoniálu.
sudokopytníci (přežvýkavci) – kančil menší
NÁVŠTĚVA AEROKLUBU v Brně ……. Budova AEROKLUBU vlevo hangár s letadlama.
Návštěva Bratislavy Listopad 2013 … Bratislava je hlavní město Slovenské republiky, kde má sídlo prezident v Grasalkovičovom paláci na Hodžově náměstí.
Úvod Kroměříž je okresní město ve Zlínském kraji. Leží na řece Moravě. V městě žije tisíc obyvatel. V roce 1997 byla Kroměříž vyhlášena nejkrásnějším.
LUHAČOVICE
Pohled na město Zajímavosti města Smírčí kámen, Socha sv. Jana Křtitele s křížem, Opevněný kostel sv. Jana Křtitele, Městská radnice, Celkový pohled.
Asie – vegetační pásy a živočišstvo
Jdeme do zoo KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu
Návštěva zoo Denisa Kukrálová. Malý Tomášek měl narozeniny. Přál si malou opičku. Maminka mu řekla, že opičku nedostane, protože je moc drahá a doma by.
Výlet autem do Mikulova a Valtic ÚVOD Naše první zastavení bylo v Pasohlávkách s prohlídkou areálu AQUALAND MORAVIA. Další zastavení byla návštěva.
Před nedávnem jsem dostal od přítele pěknou prezentaci, „Muzeum voskových figurín ve Vídni.“ Při promítání prezentace jsem si zase zavzpomínal, jak jsem.
… … Úvod V polovině měsíce prosince v roce 2014 jsem si prohlédl zajímavou výstavu Moravské vesničky a Betlému. Z prohlídky, která se mi líbila a.
MELODIE Úvod Tato internetová prezentace navazuje na první část, která byla zpracována v roce Jedná se o pokračování zajímavých budov a objektů,
2012 …… VÁNOCE- VÁNOČNÍ TRHY VE MĚSTĚ PROBÍHAJÍ NA NĚKOLIKA MÍSTECH OD do NA NÁMĚSTÍ SVOBODY NA ZELNÉM TRHU NA MORAVSKÉM NÁMĚSTÍ Vánoce.
Vavřinecké HODY v Brně - Komíně ……. Městská část KOMÍN se nachází severozápadně, přes kterou protéká řeka Svratka a má asi obyvatel.
Autor projektu: Mgr. Michaela Kerdová VY_32_INOVACE_23_Liberec Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení.
Botanické a zoologické zahrady Mgr. I. Vališková CZ.1.07/1.4.00/
Botanické a zoologické zahrady
Zajímavé fotografie Brno- leden 2016 melodie Pohled na náměstí-Zelný trh z horní části, od sousoší sv. Trojice.
Návštěva VYSOČAN Molenburku melodie Úvod Do obce v Moravském krasu Vysočan- Molenburku přijeli autem z Brna Vladimír a Karel. První jejich.
Den s Českým rozhlasem Brno 18. června 2016 MELODIE.
MELODIE.
Do nové zoo se stěhují zvířata
Jdeme do zoo KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu
Snímky pořízeny v letech 2014 a 2015
Vavřinecké hody Brno-Komín
Vavřinecké hody Brno-Komín
MELO.
VYHLÍDKOVÝ LET
FOTOGRAFIE 2017.
DIVADLA v BRNĚ ….
Letecké snímky zajímavých objektů byly pořizovány při vyhlídkových letech, které prováděli Karel Dyntera a Vladimír Hudec z ultra lehkého letounu typu.
FOTOGRAFIE druhá část 2017.
VZPOMÍNKA NAROZENIN T.G. Masaryka
DIVADLA v BRNĚ 2016.
Prezentace obrázků Zvířata 1.A Barbora Šilarová
Návštěva zoo VY_32_INOVACE_ února 2014
MLADÉ HODY Brno-Bosonohy
Zima v Brně leden 2017.
Důležité údaje o ZOO. Důležité údaje o ZOO Zebra Grévyho je ze všech zeber největší a nejseverněji žijící Zebra Grévyho je ze všech zeber největší.
MLADÉ HODY Brno-Bosonohy
FOTOGRAFIE třetí část 2017.
Marie Rottrová
1.
Název školy: ZŠ J. E. Purkyně a ZUŠ Libochovice
VÁNOCE v BRNĚ 2017.
SAVCI III 12. Řád: LICHOKOPYTNÍCI kůň Převalského.
Školní výlet Alžběta Drápelová 4.A.
Transkript prezentace:

Návštěva ZOO Brno Únor 2014 První část

…… Návštěvu zoologické zahrady v Brně-Bystrci jsme uskutečnili 13. února 2014 Při prohlídce areálu se zvířaty jsme pořizovali snímky, které jsou uvedeny v této prezentaci. Část klecí-pavilonů se zvířaty byla uzavřena v tomto zimním období….

V popředí řeka Svratka, dále část domů Městské části Bystrc a v pozadí kopec Mniší Hora, kde je areál ZOO

Vstup do areálu zoologické zahrady

Tygr sumaterský naše první zastavení

Další snímek tygra sumaterského patří k nejmenším druhům tygrů žijící na Sumatře

Ještě jeden pohled na krasavce tygra

Levhart-patří k nejkrásnějším velkým kočkám snímek pořízen proti slunci a přes pletivo-zhoršená kvalita

Liška polární

Skupina lemurů-patří mezi poloopice

Další pohled na skupinu lemurů

Surikata

Surikat y se vyhřívají na slunci

Pekari bělobradý pohled na prostor-území těchto zvířat

Pekari bělobradý-další pohled výskyt-Americký kontinent

Pohled na část areálu ZOO

Lamy výskyt- náhorní plošiny And od Ekvádoru po Argentinu

Velbloud dvouhrbý

Další pohled na velbloudy dvouhrbé - domácí

Bizon americký

…… Autoři snímků a prezentace Vladimír Hudec a Karel Dyntera Únor 2014 Snímky z pokračování prohlídky areálu ZOO jsou uvedeny v další samostatné prezentaci…