Vyznání.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přítel je osoba, se kterou se odvažujete být sami sebou
Advertisements

- PO TÉTO PÍSNIČCE SI JDEME SEDNOUT - TMA A PŘÍPRAVA PÓDIA NA SCÉNKY
To je Tvůj dům 1. Přicházíme dnes Ti chválu vzdát.
Pro někoho něco znamenáš
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
Peníze.
Pravdy O lásce.
O lásce a milování Až se mě jednou zeptáš, jestli mám raději Tebe nebo svůj život, já Ti odpovím, že svůj život. A Ty odejdeš …. aniž bys věděla, že můj.
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Měl (a) jsi dnes zlý den?. Jsi přepracovaný (á)?
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Léta.... Léta... Duše jen rány přijímá srdce tichou bolest zná oči zkoušejí to tajit Samotu v sobě mám radost žádnou nevnímám slzy.
Pro jediného človíčka na zemi... (from - tomidol)
Začalo to v den, kdy jsem tě “potkala“…
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Když se stýská….
Pošli toto srdíčko každému, koho bys v roce 2010 nechtěla ztratit.
Má láska význam? Nic nedělej, jen vyčkej…
„Chci Ti ze srdíčka přát…. a pár svých slov darovat“.
HUDBA DOZNÍVÁ HUDBA DOZNÍVÁ, K TOBĚ PŘICHÁZÍM, CHCI JEN TEBE ZNÁT,
Maluj zase obrázky.
Pro Lucku kterou z celého srdce miluji!
P r o milovanou Autor Hanis.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Světem běžím 1. Světem běžím dál jen s Tebou, věčný Pane můj, na cestu mi svítí slovo Tvé. Pokrm můj, můj nápoj je vždy konat vůli Tvou, zbraní mou je.
Ledová kráska.
ČTYŘI SVÍČKY.
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
10 „zadečků“ pro Tebe.
JARO JE KDYŽ KVETOU KYTIČKY A ZPÍVAJÍ JARNÍ PÍSNIČKY,SLUNÍČKO ZAČÍNÁ HŘÁT,POSPĚŠ SI JARO A POJĎ MEZI NÁS,AŤ VIDÍM ÚSMĚV NA TVOJI TVÁŘI,JE TU 1.MÁJ JARO,TO.
Každý den jsme trochu starší…
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
1. Bože náš, Otče náš, do ruky tvé s důvěrou klademe teď štěstí své: | Dítě, jež z lásky své i nám jsi přál, | od tebe život má, veď je i dál, | Dítě,
1. Já chtěl bych, Bože můj, mít srdce plné síly, | když slyším pozvání, ať za tebou se dám. | Však bojím se, že hřích mi bude příliš milý | a touhu po.
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Láska za hrob….
V Y Z N Á N Í L Á S K Y V E R Š Í K Y.
Miluj tak, jako by tě ještě nikdy
CHVÁLÍM DEN, KDY JSI PŘIŠEL K NÁM, PORAZIL SMRT, ZACHRÁNIL JSI NÁS, V RADOSTI TEĎ ŽIJEM V TOBĚ DÁL. PRÁZDNÝ KŘÍŽ A PRÁZDNÝ HROB, ŽIVOT VĚČNÝ PRO NÁS BYL.
NÁDHERNÝ 1. VE TVÉM SRDCI JE SOUCIT A SLITOVÁNÍ,
Já zpívám o svém Ježíši 1. Já zpívám o svém Ježíši, aby věděl svět, že je můj Pán nejdražší, všem chci povědět. Modlitbu mou vyslyšel, ke mně na zem sám.
Upozorňujeme, že se šíří nový virus... CNN. JEDINÝ ČLOVĚK HO DOKÁŽE ODEVZDAT MILIÓNŮM, PROTOŽE SE PŘENÁŠÍ OHROMNĚ RYCHLE Z JEDNÉ OSOBY NA DRUHOU.
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
Před tvou tváří, Pane, nemám vůbec nic, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc. 1. V Písmu svatém čteme, Ježíš zved.
1. Křti nás ohněm lásky svaté svojí, | zaněť srdce naše plápolem! | Přepaš horlivosti bedra naše k boji, | navštěv zase, | Pane, tuto zem!
Dal bych všechno co vím za polovinu toho co neznám. „Descartes“ „Descartes“ Dal bych všechno co vím za polovinu toho co neznám. „Descartes“
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
Hudba doznívá, k Tobě přicházím, chci jen Tebe znát
10 RŮŽÍ JEN PRO TEBE !.
1. Svou lásku, pramen vody čisté | Kristus mne právě zjevuje | a jeho odpuštění jisté | teď z kříže ke mně směřuje. | Já na Krista tak pamatuji, | když.
Proč rád žiješ? Když chceš, aby se Ti splnily sny, nesmíš dlouho spát...
P r o milovanou Autor Hanis.
JE ŽÁRLIVĚ MILUJÍCÍ, JEHO LÁSKA JE HURIKÁN A JÁ JSEM STROM,
Pro někoho něco znamenáš
Naučil jsem se....
Já zpívám o svém Ježíši 1. Já zpívám o svém Ježíši, aby věděl svět, že je můj Pán nejdražší, všem chci povědět. Modlitbu mou vyslyšel, ke mně na zem sám.
Já zpívám o svém Ježíši 1. Já zpívám o svém Ježíši, aby věděl svět, že je můj Pán nejdražší, všem chci povědět. Modlitbu mou vyslyšel, ke mně na zem sám.
Pravdy O lásce.
Každý den jsme trochu starší…
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
Myšlenky Citáty Přísloví l.p.2007 Laduschka - Atllanka.net.
Před Tebou smím pokleknout, vyznat Ti lásku, Pane můj, jsi pro mě nejvzácnější. Teď srdce své otvírám a prosím, vejdi jako Král. Jolana Krásná 2001 Rosa,
10 „zadečků“ pro Tebe.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

Vyznání

Chtěla bys slyšet krásná slova a tak čteš verše od jiných, říkám Ti to však lásko znova, najdeš je přece v očích mých. No tak mi podej ruku svoji, cítíš to teplo, lásko má??? Mé srdce se Tvé ztráty bojí, bez Tebe byla by studená…

V životě směřujeme ke dvěma věcem V životě směřujeme ke dvěma věcem. Nejprve jdeme za tím, po čem toužíme a potom si toho užíváme. Toho druhého však dosahují jen Ti nejmoudřejší…

SNÍM – a Ty jsi sen, sama bolest, s Tebou láska jen…. SNÍM – a vidím jenom Tebe, sama peklo… s Tebou nebe… SNÍM – a Ty jsi sen, sama bolest, s Tebou láska jen….

Dávám Ti své srdíčko, Dávám Ti kus sebe Zahřej mi ho v dlaních svých Já budu hřát Tebe…

Až jednou pochopíš co život Ti dal, že čas byl Tvůj nepřítel a někdy i král… že prstýnek z touhy Ti navlékne déšť, že láska je nádherná a vzpomínky též… buď jako dítě a přej si to zas a tvař se že nevíš, že vinen je čas….

Kdyby polibky byly vodou, dala bych Ti moře Kdyby polibky byly vodou, dala bych Ti moře. Kdyby bylo objetí lístkem, dala bych Ti les... a jestli je láska život, pak já dám Ti svůj…

Chci Tvé ruce něžně hladit, Tvé srdce a oči lehce chladit, má myšlenka jen pro Tebe zní… lásko má jsi poslední…

Až mi jednou řekneš sbohem, já řeknu Ti jen dík Až mi jednou řekneš sbohem, já řeknu Ti jen dík. Protože i kdyby uplynulo tisíc let, já nikdy nezapomenu. Nezapomenu, jak ses mi poprvé podívala do očí.. jak ses poprvé usmála a ten úsměv patřil jen mě.. jak jsi mě vzala za ruku.. a nikdy nemůžu zapomenout na Tvé polibky. Budou mě navždy pálit na rtech a já teď vím, co jsem tak dlouho hledal..TEBE, MÁ LÁSKO !!! Až mi jednou řekneš sbohem, tak mě možná raníš, ale to štěstí, které jsi mi přinesla do života je nenahraditelné a já Ti už teď všechno odpouštím….