Strana 1 Příprava a implementace pilotního projektu Speed Chain 13. listopadu 2013 Dr. Ing. Jiří Došek, DEKRA Automobil, a.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

JIP / KAAS / ZR aneb „Co budeme dělat
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
let TRINS Ukázka zásahu jednotky HZS Karlovy Vary při úniku chemické látky z cisterny Střední odborná škola logistická a střední odborné.
Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
2 3 Lokalita Pod Javornic kou silnicí 4 směr Solnice směr Javornice směr Vamberk CENTRUM 10min. směr Častolovice.
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
WEBOVÝ PORTÁL ÚSTECKÉHO KRAJE INVEST UK. Specializovaný webový portál Ústeckého kraje sloužící k prezentaci volných průmyslových ploch, hal a brownfieldů.
1 L R EGIONÁLNÍ SETKÁNÍ „ KLÍČOVÝCH HRÁČŮ “ PROJEKTU C HEM L OG T&T v rámci mezinárodní konference SpeedCHAIN 2013 Projektový partner č. 5 „Ústecký kraj“,
1 NNO a strukturální fondy EU Liberec, 16. dubna 2009.
1 © AGIT AB Efektivní zdravotnictví v podmínkách Ústeckého kraje v Ústí n.L. Koncepce budování informačního systému v nemocnicích Ústeckého.
Dělení se zbytkem 2 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Integrovaný dopravní systém
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Vedení správních řízení ve spisové službě a statistika vyřizování dokumentů.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
2. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 16. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Vědecká spolupráce se zeměmi mimo EU Vladislav Čadil, Daniel Frank, Miloš Chvojka, Zdeněk Kučera, Michal Pazour, Tomáš Vondrák.
1 HLG Chemicals vysoká pracovní skupina o konkurenceschopnosti chemického průmyslu EU Udržitelný rozvoj a konkurenceschopnost Praha, 18. května 2011 Ladislav.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Startegie a perspektivy trhu s biopalivy v ČR Česká zemědělská universita, Praha, listopad Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka „Stav financování vodohospodářských.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
December 11, 2007eCall pilotní řešení Snímek 1 Pilotní projekt eCall v ČR Filip Linhart, Vladimír Velechovský Telefónica O2 Czech Republic, a.s. Divize.
Svaz měst a obcí České republiky a zákon o rozpočtovém určení daní Ing. Oldřich Vlasák předseda.
1 SCHP ČR a REACH Seminář – Kongresové centrum Praha 5. října 2006 RESPONSIBLE CARE Ladislav Novák.
Konference SI Praha Ladislav Přívozník is:energy czech a.s.
PRACOVNÍ SKUPINA pro přírodu a krajinu Valná hromada ČKA,
Výměna řidičských průkazů Tisková konference Ministerstvo dopravy České republiky Ing. Ivo Vykydal, náměstek ministra dopravy.
Zlepšení inovační kapacity v evropských chemických klastrech posílení možností a příležitostí pro vznik klastrů v chemickém průmyslu na území střední a.
Setkání účastníků neformálního konsorcia Praha
1 © Mediaresearch, a.s., 2008 NetMonitor a AdMonitoring Výsledky za říjen 2008.
Aktuální údaje NSK SR pro dopravu, logistiku, poštovní a doručovací služby Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
1 Zpráva o výsledcích finančních kontrol ve veřejné správě za rok 2006 – za Liberecký kraj a jím zřízené příspěvkové organizace.
Termíny akcí pro rok 2015  Vážení příznivci… Jako každý rok, tak i ten letošní, pro vás připravujeme celou řadu soutěží se zaměřením na hasiče a záchranáře.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
ÚSTAV ÚZEMNÍHO ROZVOJE Robert Veselý Seminář „Jsou možné inovace v mikroregionech?“ Brno, 28. listopadu 2011 Monitoring mikroregionů a další výstupy činnosti.
Ú S T E C K Ý K R A J Ing. Martin Pondělík Inovační ofenzíva tří zemí ČR, Německa a Polska – Internetový portál 3-CIP.
DEKRA Automobil a.s. Akademie dopravního vzdělávání Gremiální porada
Ústecký kraj, člen evropské sítě chemických regionů Ing. Petr Fiala, Zastupitel Ústeckého kraje, předseda finančního výboru Mezinárodní rok chemie 2011.
Regionální projekty krajské pobočky ÚP ČR v Ústí nad Labem
Význam projektu ChemMultimodal pro Ústecký kraj
Význam projektu ChemMultimodal pro Ústecký kraj
Autor diplomové práce: Bc. Eva Slabší
Katalog sociálních služeb Ústeckého kraje
Multimodální doprava, příležitost posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu v Ústeckém kraji Ing. Jan Sixta, CSc., expert ÚK pro projekt ChemMultimodal.
Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů aktivita Společně na trhu práce CZ /0.0/0.0/16_034/
Transkript prezentace:

Strana 1 Příprava a implementace pilotního projektu Speed Chain 13. listopadu 2013 Dr. Ing. Jiří Došek, DEKRA Automobil, a.s.

Za Českou republiku se na implementaci pilotního projektu podílí současně dva subjekty: Svaz chemického průmyslu ČR & Ústecký kraj Strana 2

Pilot Project ImplementationPage 3 Po analýze situace v ČR byla vybrána OBU jednotka společnosti LEVEL s.r.o. Požadavky na OBU jednotky: 1.Identifikační číslo kontejneru 2. Poloha 3. „Shock“ sensor Přehled T&T řešení

Pilot Project ImplementationPage 4 V ČR bylo realizováno několik projektů zaměřených na přepravu nebezpečných věcí. Jedním z nich byl: „Informační systém pro podporu přepravy nebezpečných věcí využívající systém GNSS“ (založený na evropském navigačním systému Galileo) – pouze pro silniční vozidla!!! Přehled T&T řešení

Pilot Project ImplementationPage 5 Pilotní projekt „Galileo“

Pilot Project ImplementationPage 6 Systems WEBNEB – NEBNAK Pilotní projekt „Galileo“

Pilot Project ImplementationPage 7 Pilotní projekt „Galileo“

Pilot Project ImplementationPage 8 Softwarové řešení projektu Chemlog T & T v ČR navazuje na projekt aplikační projekt „NEBNAK“ projektu „Galileo“ s tím, že respektuje specifika multimodální přepravy kontejnerů. Přehled T&T řešení

Pilot Project ImplementationPage 9 Pilotní project T&T

Pilot Project ImplementationPage 10 Partneři projektu ČR se do dnešního dne na pilotním projektu podílí tyto společnosti: Lauterbach Spedition - GmbH, METRANS a.s., LEVEL s.r.o. a DEKRA Automobil a.s., které jsou ochotny a připraveni spolupracovat na ověření a dalším vývoji jednotek v rámci projektu ChemLog T&T. Účast dalších subjektů vítána!!!

Pilot Project ImplementationPage 11 Lauterbach Spedition - GmbH, - spedičně zajišťuje přepravu látky naložené do předmětného kontejneru, jehož přeprava je v rámci pilotního projektu sledována METRANS a.s., - operátor kontejnerového vlaku převážejícího daný kontejner - zajistil umístění OBU jednotky při průjezdu vlaku jeho terminálem v Praze

Pilot Project ImplementationPage 12 LEVEL s.r.o. - zajišťuje vlastní sledování OBU jednotky umístěné na kontejner - odesílá informace o poloze konkrétní OBU jednotky do webové aplikace „Chemlog“. DEKRA Automobil a.s. - zajišťuje funkčnost vlastní webové aplikace „Chemlog“ - zajišťuje přístup jednotlivých subjektů dle přidělených práv do aplikace „Chemlog“ -spravuje informace o jednotlivých přepravách kontejnerů a jejich obsahu - zajišťuje zobrazení aktuální polohy konkrétního kontejneru

Pilot Project ImplementationPage 13 Předpokládané trasování Předpokládaný časový plán pro ověření pilotního projektu: říjen – listopad nebo březen – květen (s výjimkou zimních měsíců) 1.Německo – Ukrajina (skrz Českou republiku a Slovensko) - silniční a železniční přeprava 2. Slovensko – Rusko - železniční přeprava 3. Česká republika – Německo (Hamburg nebo Magdeburg) - říční přeprava

Pilot Project ImplementationPage 14 Předpokládané trasování

Pilot Project ImplementationPage Montáž OBU jednotky na cisternový kontejner v areálu společnosti METRANS (Praha Uhříněves)

Pilot Project ImplementationPage 16 Stránka webové aplikace „Chemlog“ zobrazující seznam přepravovaných a přepravených kontejnerů.

Pilot Project ImplementationPage 17 Stránka webové aplikace „Chemlog“ pro zadání přepravy konkrétního kontejneru.

Pilot Project ImplementationPage 18 Stránka webové aplikace „Chemlog“ pro zadání obsahu kontejneru – nebezpečné látky a její formy.

Pilot Project ImplementationPage 19 DEKRA – Chemlog T & T

Pilot Project ImplementationPage 20 Level – Positrex

Pilot Project ImplementationPage 21 LC Slovaktrans - TDM 2010

Pilot Project ImplementationPage 22 Děkujeme Svaz chemického průmyslu ČR Dělnická Praha 7 Phone: Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/ Ústí nad Labem Phone: