Komunikační platforma FLEET firemní automobily. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu správy a řízení vozových.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PPZRS a projekty vnější spolupráce EU
Advertisements

Kongresová turistika pro Pardubický kraj Chrudim Spolkový dům Záměr vzniku.
Pojištění firemní flotily
Naše média = Vaše B2B řešení. Tištěná média pro efektivní komunikaci „business-to-business“  AutoBusiness  Pneu revue  FLEET firemní automobily  Truck.
Členská schůze Klub nemocných cystickou fibrózou
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
ALT – „Automotive Language Training“ PREZENTACE PROJEKTU.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR SPOLEČNOST VĚDECKOTECHNICKÝCH PARKU ČR Mezinárodní spolupráce AIP ČR a SVTP ČR v rámci programu INGO Pavel Švejda řešitel.
Reality.iDNES.cz – neustále se rozvíjející portál s nemovitostmi bytydomykancelářepozemky.
Podnikové informační systémy úvod
Závěrečná zpráva projektu Stanislav Filipčík Asistent projektového manažera © 2010 IBA CZ, s.r.o.
Enterprise Europe Network Podpora mezinárodní spolupráce 18. června 2014.
Portál hl. m. Prahy – Co předcházelo úspěchu
Ing. Daniel Konczyna U MARKETING Ing. Daniel Konczyna U
© Siemens AG. All rights reserved. Mnichov, Vídeň, Praha ? Pavel Kaidl, 3.května 2011 Oddělení komunikace v rámci nadnárodní a víceoborové společnosti.
13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel:
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
Člen skupiny HVB Group E- HVB Bank Petra Slabá, HVB Bank Czech Republic a.s. Lucie Melicharová, learn2grow s.r.o.
RIS JMK III Radim Kocourek Jihomoravské inovační centrum , Regionální inovační fórum, Praha.
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
Jak se učí inovační podnikání
1 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 12/19/ :59 AM - 1 Quelle: TROST AUTO SERVICE.
Naše média = Vaše B2B řešení. Tištěná média pro efektivní komunikaci „business-to-business“  Pneu revue  FLEET firemní automobily  Truck & Business.
NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP června
ALD Automotive Fleet Awards 2015 Hankook Firemní auto roku 2015
Co je... Tour de Fleet 2015 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Mediální komunikace ČD
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Fórum cestovního ruchu Ostrava – Dolní Vítkovice 14. října 2013.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Oficiální portál ČR Kateřina Zachová, Marek Tupý.
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
Komunikační platforma TRUCK & BUSINESS. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví silniční autodopravy.
Komunikační platforma PNEU REVUE. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví prodeje a servisu pneumatik.
Komunikační strategie projektu Mgr. Denisa Haubertová
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
MISYS-CAR úvodní informace o dopravním IS 13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel: ,
TYPOLOGIE V OBLASTI E- BUSINESS. E-business – veškeré formy elektronické komunikace a obchodování, kdy jsou využívány internet, intranet, extranet E-comerce.
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
ManagerWeb.cz » 1 Moderní řízení - jediný manažerský digest na českém trhu Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how.
ANECT a.s. – představení společnosti
WEBOVÝ PORTÁL ŽIVOT ONLINE.CZ. OBSAH Komu je portál určen Spolupráce Obsah portálu Návrh grafické podoby Účel.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
Inspirační databanka pro podporu strategického řízení rozvoje lidských zdrojů v krajích Národní vzdělávací fond, o.p.s. M. Mandíková, Z. Palán, I. Sládková,
AutoSAP v období AutoSAP v období Co se nám podařilo 2.Kde je nutné pokračovat, zintenzivnit aktivity 3.Priority AutoSAP předpokládané.
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
Partner Marketing - Partner Strategy and Program Team Barbora Tyllová.
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
Fleet Festival Praha 2015 Fleet Gala Co je... Odborná konference věnovaná problematice pořizování a správy vozových parků spojená s výstavou a vyhlášením.
KOMUNIKAČNÍ SPECIFIKA IN STORE KOMUNIKACE
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Destinační management TO Těšínské Slezsko
Zkušenosti s internacionalizací klastrů v projektu Clusters Cord 23. října 2012 Dana Krejsová, RRA ÚK. This project is implemented through the Central.
  Lukáš Schejbal.
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Co je... Tour de Fleet 2016 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily
> Speciální projekt <
Komunikační platforma TRUCK & BUSINESS
Komunikační platforma PNEU REVUE
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
RESORT LUHAČOVICE.
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
5. SEMINÁŘ SLM ČR Algesia o.s. Michala Filipová Hodonín,
Transkript prezentace:

Komunikační platforma FLEET firemní automobily

Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu správy a řízení vozových parků. PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY FLEET 2/12

Z čeho se skládá... Tištěná média Internetová média Eventy Ankety PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY FLEET 3/12

Tištěná média FLEET firemní automobily (od 2004) FLEET monotematická vydání (od 2010) FLEET Nominační příloha (od 2008) FLEET Best Of... (od 2010) PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY FLEET 4/12

Internetová média Elektronické newslettery e-FLEET (Publero.com/Fleet) PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY FLEET 5/12

Eventy Dny s Fleetem (od 2007) Tour de Fleet (od 2015) Fleet Festival a Fleet Gala (od 2015) Speciální a monofiremní akce (Fleetové pondělí na Autosalonu, CNG Tour aj.) → více informací viz prezentace Tour de Fleet 2015 PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY FLEET 6/12

Ankety ALD Automotive Fleet Awards (od 2008) Firemní auto roku (od 2008) a Hankook Firemní auto roku (od 2014) → více informací viz prezentace ALD Automotive Fleet Awards 2015 PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY FLEET 7/12

Zahraniční spolupráce Fleet Europe (B) Fleet Europe Forum (B) FLEET firemné automobily (SK) FLEET Ukraine (UA) PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY FLEET 8/12

Mediální partneři PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY FLEET 9/12

Komerční spolupráce FLEET komunikační platforma představuje komplexní a ucelený nástroj pro marketingovou komunikaci a podporu obchodu. Tištěná inzerce On-line inzerce PR Advertorial Partnerství na eventech a anketách PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY FLEET 10/12

No. 1 in FLEET Odbornost Tradice Komplexnost Soustavnost a důslednost Inovativnost NAŠI FLEET MANAŽEŘI NÁM ROZUMĚJÍ! PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY FLEET 11/12

Děkujeme za pozornost a těšíme se na spolupráci! FLEET|TEAM PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY FLEET 12/12