Překladatelství Kolář Provádíme překlady anglického německého a ruského jazyka

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Olga Václavová, knihovna ETF
Advertisements

ANALÝZA mzdové, věkové a vzdělanostní struktury pracovníků knihoven v ČR 2003 – signály Zlata Houšková Celostátní porada vysokoškolských knihoven.
Použití jazyka v praxi Projekt INOVA CZ.1.07/2.2.00/
Pátek, 5. září 2014Edukační technologie - cvičení1 Edukační technologie Letní semestr 2010 Cvičení.
ZAČÍNÁME PRACOVAT S WORDEM 2007
Školení autorů distančních opor Inovace kombinovaného studia.
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
MATURITNÍ ZKOUŠKA ČÁST SPOLEČNÁ Český jazyk a literatura Cizí jazyk Matematika/ZSV/Info ČÁST PROFILOVÁ 2 – 3 zkoušky, které stanoví ŘŠ.
Jak psát seminární práci
Volitelné předměty ve 3. ročníku
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Maturita 2015.
Maturitní zkouška z cizího jazyka Anglický a německý jazyk.
Zápis do 1.ročníku ZŠ Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 (Škola jazyků a informačních technologií) anglický jazyk od 1.ročníku 2.cizí.
Maturita 2011? Společná část Společná část 2 zkoušky 2 zkoušky Profilová část Profilová část 3 zkoušky 3 zkoušky.
Srovnání reklamy na internetových portálech Aneta Cihlářová
Josef Dobrovský * položil základy obrozeneckého
Legislativní prostředí
Textový procesor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
JOSEF JUNGMANN Mgr. Ludmila Růžičková
„Víme, že jazyky jsou užitečné, ale...“ Pavel Kurfürst Ústav cizích jazyků Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.
František Halas ( ) ( ).
Základy práce na PC Ing. Jan Roubíček.
Ústav cizích jazyků LF UP - prvních deset let (1996 – 2006) konference Cizí jazyky na Univerzitě Palackého Olomouc, 20. dubna 2006.
n Zprostředkování obchodů se zahraniční klientelou n Vyřizování veškeré korespondence s DE n Tlumočení obchodních jednání n Vyhledávání nových obchodních.
Masarykovo Gymnázium Vsetín
ISDN a jeho využití Petra Sedlinská 4.I.
Martina uková Jakub herák Libor nenutil
VY_32_INOVACE_Čj-Li 6.,7.04 Anotace: Prezentace obsahuje stručnou definici balad a jejich hlavní znaky. Žáci se seznámí s nejznámějším autorem českých.
Úprava šířky sloupce Šířku sloupce lze upravit několika způsoby: Pomocí menu Postavím se do sloupce Formát / sloupec / šířka / napíši velikost Pomocí kontextového.
Vítejte při prezentaci některých zajímavých vlastností slovníků Lingea Lexicon. Mezi stránkami můžete přecházet pomocí kláves, myší nebo počkat na automatické.
MNOŽINY Příklad 1 Ze 30 žáků třídy celkem 25 odebírá alespoň 1 počítačový časopis. CHIP odebírá 10 žáků, LEVEL 19 žáků. Kolik žáků odebírá oba časopisy?
Slovník Nevíte jak pracovat se slovníkem na internetu?Nevadí,přečtět e si můj návod: Návod Jméno:Karolína Průšová Datum: Škola:Nám.Bří.Jandusů.
Milan Kryl(c) 2004 MFF UK Databáze Caché NLS national language settings.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
DUM 49 Prezentace Languages,flags and countries Anglický jazyk 5. ročník Autor: Mgr. Věra Gebauerová, ZŠ a MŠ Chlebičov, příspěvková organizace Leden 2012.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Windows 7 – hlavní panel, základní nastavení Hlavní panel – zobrazení dalšího.
MGVsetín Ráj na Zemi.
Textový procesor (MS Word) Ing. Jan Roubíček. Tabulky v textu VY_32_INOVACE_10_2_15_AP.
WORD 2010 Karta Domů, skupina Odstavec. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Úprava formátu čísel Formát čísel určuje způsob zobrazení čísel v buňkách. Nemá však vliv na jejich hodnotu. Procentní podíly zadáváme pomocí ikony Procenta.
Ladislav Fikar  (29. června 1920 – 12. července 1975)
LLS – Link Language School Bc. Ladislav Faigl.  lektorování – transfer knowhow  zaměstnanci  klienti  prezentace na veletrzích / dnech otevřených.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Základní ovládání a nastavení počítače Klávesnice – cizojazyčné rozložení.
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 Pohyb kurzoru a označování textu
Další vzdělávání učitelů češtiny na UK ÚJOP Praha Hloubětín
 Skupina Ruských motorkářů  přezdívka „Noční vlci“  Příznivci Vladimíra Putina (ruského prezidenta)
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Kdo (ne)udělá maturitu? Co to znamená pro vysoké školy Jan Koucký.
SLŮNĚ – SVĚT JAZYKŮ MANUÁL ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÉ KURZY.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
Centrum jazykového vzdělávání Language Centre. VZNIK A ČINNOST CJV bylo zřízeno rozhodnutím Akademického senátu Fakulty humanitních studií na návrh děkanky.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_32_INOVACE_13_04 Název materiálu Slova přejatá,
Den zemí – projektový den. 6.A - Finština,Maďarština 6.B - Španělština,Portugalština 6.C - Balkánský pol. 7.A - Angličtina 7.B - Polština 7.C - Ruština.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Vstupní a Výstupní zařízení. Co to je? Vstup/výstup (I/O, anglicky input/output) označuje ve výpočetní technice hardwarové zařízení, která zprostředkovávají.
Anotace – Předložky místa on, in, under Anotace - Pracovní list k procvičení slovní zásoby předložek místa, tvoření vět s předložkami, překlad vět a spojení.
Práce s kruhovým diagramem Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastMATEMATIKA - Finanční matematika a statistika.
ZŠ a ZUŠ Jablonné v Podještědí
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Diana Jančářová NÁZEV: Státy světa podle původu a počtu obyvatel.
Správa dat, operace s adresáři, vytvoření složky
Formátování buněk - číselné formáty
Ověřování první sbírky
BINÁRNÍ KŘÍŽOVKY.
Název školy: Základní škola Pardubice - Spořilov Autor: Mgr
Informační a komunikační technologie
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
Ten little indians.
MATURITNÍ ZKOUŠKA SPOLEČNÁ ČÁST 2018 JARO DIDAKTICKÉ TESTY ČJL, AJ, MA
Používej myš !
Transkript prezentace:

Překladatelství Kolář Provádíme překlady anglického německého a ruského jazyka pro zobrazení dalších stran klikej myší kdekoli

provádíme tyto druhy překladů: z angličtiny do češtiny - z češtiny do angličtiny z němčiny do češtiny - z češtiny do němčiny z ruštiny do češtiny - z češtiny do ruštiny provádíme také překlady mezi cizími jazyky z angličtiny do ruštiny a naopak z němčiny do ruštiny a naopak z angličtiny do němčiny a naopak

ceník: z cizího jazyka do češtiny 190,-Kč/ns z češtiny do cizího jazyka200,-Kč/ns mezi cizími jazyky340,-Kč/ns ns – normostrana 30 řádků po 60 znacích