Maturitní předmět: ICT Jiří Láznička 6.A. Facebook sociální síť sloužící k propojení komunikace, sdílení dat mezi lidmi a zábavě největší sociální síť.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sociální sítě Střední odborná škola a Střední odborné učiliště
Advertisements

Antarktida.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín ČESKÁ REPUBLIKA – KVARTÉR, MALOOBCHOD.
Jak to všechno začalo H.R.Giger a vetřelec
PC – další počítače notebook mobilní telefon kapesní počítač superpočítač.
Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Český jazyk a literatura Ročník: 6. ročník Anotace: Jules Verne životopis autora,
Sociální sítě.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_12_INOVACE_32_6TR_INF Autor: Mgr. David Ryška.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Autor: Mgr. Helena Nováková
Internet Autor: Eva Trávníčková, ZŠ Gabry a Málinky Štítná nad Vláří
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
VY_332_INOVACE_ČJ.8.06_Z.aJ.Svěrákovi,prezentace Název šablony – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictví ICT Zaměření VM – Jazyk a jazyková komunikace_Český.
Název: Co nám hrozí na internetu
Regionální knihovna Karviná na Facebooku Praha listopad 2010.
Předmět: Zeměpis EU peníze školám
VY_I/2_INOVACE_37_Internet Internet Miroslav Kaňok.
Název a číslo učebního materiálu: VY_52_INOVACE_12_URCOVANI_JEHLICNANU Anotace:Výukový materiál v programu Power Point zaměřený na určování základních.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Mgr. Jana Vítková Materiál: VY_52_INOVACE_PV13.16 Téma: Zeměpis světadílů -
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Mgr. Jana Vítková Materiál: VY_52_INOVACE_PV13.17 Téma: Zeměpis světadílů -
Počítačová síť a typy sítí
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín POLITICKÁ MAPA EVROPY 1.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín MEZINÁRODNÍ ÚZEMÍ.
HOSPODÁŘSKÉ ORGANIZACE - opakování
Mláďata v pražské ZOO Co se již letos narodilo?
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-3-01.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_416_LAN AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM: 9. ročník,
VY_52_INOVACE_13 Ryby pro 5. ročník ZŠ
Informatika I 7. a 8. hodina 4. týden. Operační systémy I Operační systém (dále také OS) je základní programové vybavení počítače (SW), které je zavedeno.
K čemu slouží facebook? Díky Facebooku můžete navázat kontakty s lidmi a sdílet s nimi své zážitky.
Určeno pro 5. ročník ZŠ Člověk a jeho svět – Lidé a čas – Novější dějiny ČR – Národní obrození VY_32_INOVACE_150 duben 2011Mgr. Hana Patschová.
Kalifornie. Obsah Poloha Poloha Informace Informace Obyvatelstvo Obyvatelstvo Ekonomika Ekonomika Místa Místa –Los Angeles –San Francisco –Sillicon Valley.
INTERNET - Je počítačová síť celosvětového rozsahu, spojující stovky zemí, miliony počítačů a miliony uživatelů.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: EU Název: Seznámení s internetem Autor:
Stručná anotace : Prezentace slouží k výkladu a procvičení učiva tématu Západ USA tématu Západ USA Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Individualizace.
Co je SoundCloud? Sdílení hudby Distribuce Vyhledávání Poslech.
David Kratochvíl. * Linux – označení pro operační systém (OS) * 1,3 milionu mobilních zařízení s Androidem aktivováno každý den * Většina ze TV.
* Bluetooth je v informatice proprietární otevřený standard pro bezdrátovou komunikaci propojující dvě a více elektronických zařízení, jako například.
Martin Dvořáček kvarta 2014/2015
Globalizace světové ekonomiky
ČESKÁ REPUBLIKA – ADMINISTRATIVNÍ ČLENĚNÍ
Sociální sítě.
Sociální sítě I Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování.
NázevInternet Předmět, ročník ICT, sekunda Tematická oblast Základy digitálních technologií AnotaceVýuková prezentace s obrázky a úkoly Klíčová slovaArpanet,
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: E Název: Hardware – počítačový zdroj, skříň.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Mgr. Jana Vítková Materiál: VY_52_INOVACE_PV12.19 Téma: Zeměpis světadílů -
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: říjen.
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektu
Helena Vorlová Kamasová silvie.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
 Podle řady nezávislých zdrojů se sociální sítě staly nejčastější aktivitou na internetu, čímž sesadily pornografii. A to je pravděpodobně jen začátek.
Bezdrátová síť Wi-Fi Wi-Fi - Wireless Fidelity je další z technologií pro tvorbu počítačových sítí. Tato technologie je bezdrátová a byla vytvořena pro.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/18.
Sociální sítě Štěpán Hýža.
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Matematika a její aplikace.
Savci pro 5. ročník ZŠ Člověk a jeho svět – Rozmanitost přírody – Třídění živočichů Mgr. Hana Patschová duben 2011 VY_52_INOVACE_19.
Úvod do informatiky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
Gorila nížinná Biologie.
CO O FACEBOOKU (FB) NEVÍTE
Sociální sítě Sociální síť, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem ovlivňují. Sociální síť není tvořena na základě zájmů, vazeb nebo z podobných.
Přátelství a internet Lenka Hlavatá. Skype Skype je konečně opravdu dokonalý nástroj pro telefonování po internetu. Umožňuje bezplatně telefonovat z jednoho.
FACEBOOK. CO JE FACEBOOK? - společenský webový systém - komunikace mezi uživateli - přeložen do 68 jazyků -V roce 2010 vznikl americký film The Social.
Mark Zuckerberg. Životopis Mark Elliot Zuckerberg se narodil 14. května 1984 a své dětství strávil v New Yorku. Vyrůstal v židovské rodině lékařů – otec.
Co je to Facebook? Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně: k tvorbě sociálních sítí komunikaci mezi uživateli sdílení multimediálních.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Sociální Sítě Plhák Šumperk 5.B.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Jak lze využívat internet
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_21-09
Transkript prezentace:

Maturitní předmět: ICT Jiří Láznička 6.A

Facebook sociální síť sloužící k propojení komunikace, sdílení dat mezi lidmi a zábavě největší sociální síť na světe nejnavštěvovanější sociální síť přes 1,4 miliard uživatelů přeložen do 70 jazyků 5299 zaměstnanců sídlo v Kalifornii

Vznik Facebooku Mark Zuckerberg 1.únor 2004 thefacebook.com ze školních letáků Do roka byl rozšířen i na ostatní univerzity. první škola u nás: Masarykova univerzita

Budoucnost Facebooku 2017 – podle statistiků bude úpadek 80% uživatelů Facebook uvažuje o novou aplikaci pouze pro přezdívky. vylepšené mobilní verze Facebook koupil WhatsApp. SnapChat

WhatsApp_logo-color-vertical.svg.png

Ocenění největší a nejnavštěvovanější síť mezi studentskými weby zisk Křišťálové Lupy v kategorii sociální sítě - 5. místo za Facebook Chat v kategorii komunikační technologie - 3. místo za mobilní verzi v kategorii mobilní služby

Mark Elliot Zuckerberg 14. května 1984 v New Yorku podnikatel a programátor vegetarián a ateista částečně barvoslepý nejoblíbenější barva modrá Už od střední školy začal podnikat s Danem Angelem. Studoval na Hardwarově univerzitě. Pokračoval ve vytváření nových projektů. Coursematch – umožňující nahlédnout do seznamu studentů Facemash – nechal hodnotit atraktivitu studentů mezi sebou

Mark Elliot Zuckerberg Později vytvořil Facebook spolu s Andrewem McCollumenem, Dustinem Moskovitzem, Chrisem Hudgensem a Eduardem Severinem. Ukončil studium a přestěhoval se do Kalifornie. Nyní zde pracuje jako šéf Facebooku. computer-and-threatened-employees-with-a-samurai-sword.jpg

tctechcrunch2011.files.wordpress.com/20 12/09/mark.jpeg

Film: The Social Network Natočen roku Režie: David Fincher Zlatý Glóbus – nejlepší dramatický film 3 Oscary – hudba, střih a scénář

Zdroje

Děkuji za pozornost 1/c /s160x160/395366_ _ _n.jpg?oh=dfefe43f601a b58d9d7f1f90&oe=553CBA82&__gda_ _= _71d12ebf675c31c37a40eac4cc731a60