Další vzdělávání pracovníků v cestovním ruchu v praxi.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
P ODNIKATELSKÉ DOVEDNOSTI PRO ROZVOJ MSP A NNO V K RÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI Projekt CZ.1.07/3.2.10/ Společnost pro právní a ekonomické vzdělávání.
Advertisements

Evaluace v mateřské škole
Učebna č patro 26. listopadu 2013 Název projektu: Logistická celoživotní akademie - rozšíření nabídky dalšího vzdělávání v logistické škole (reg.číslo:
Kvalita v dalším vzdělávání Hodnocení kvality dalšího vzdělávání v rámci sítě místních center celoživotního vzdělávání.
PODNIKEJTE S NÁMI Václav Stárek Priority 2012 Priority 2012  rovné podmínky v podnikání  Tripartita  Podvýbor pro cr  Kolegium  novela.
Integrovaný systém kvality v dalším profesním vzdělávání KVALITA V DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ Liberec,
Bezpečnostní kultura a moderní přístup k bezpečnosti v letecké dopravě
Setkání kontaktních osob Praha Marta Rybičková.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Klíčová aktivita 01 Příprava budoucích lektorů pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání.
Vzdělávání v energetice Informace o zahájení realizace projektu „Zvýšení úrovně odborných znalostí, dovedností a kompetencí zaměstnanců a zaměstnavatelů.
Centrum sdílených služeb GTS Brno cerven 2014 Roman Tesař.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Cesta k modernímu vzdělávání
PERSONÁLNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM PhDr. Vlasta Leštinská Mgr. Pavel Kocián
KOMUNIKACE… BRÁNA K VÝZKUMU ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.2 ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.2 Spolupráce výzkumných a vývojových pracovišť.
Konference projektu APSYS Propojení vědy, výzkumu, vzdělávání a podnikové praxe Propojení vědy, výzkumu, vzdělávání a podnikové praxe ODBORNÁ JAZYKOVÁ.
ČESKÉ DRÁHY A E-LEARNING Vladimír Sosna. Osnova Cesta k e-learningu Cesta k e-learningu Osobité prvky systému ÚPV Osobité prvky systému ÚPV Současnost.
„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/ Michal Sedláček.
CZECH SALES ACADEMY Trutnov – střední odborná škola s.r.o. EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_01_04 Zpracovala:Mgr. Petra Velebová Datum:20.
Každá (základní) škola má mít přehled o svých vzdělávacích výsledcích.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
PARTNER PROJEKTU OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA BRUNTÁL Ing. Ladislav Konopka Bruntál
Webový portál Budoucnost profesí Ing. Marta Salavová Mgr. Hana Žáčková Národní observatoř zaměstnanosti.
Kongresové dny 2010 Praha Národní vzdělávací fond, o.p.s. Středisko podpory poradenských služeb Ing. Zuzana Freibergová
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Ústav profesionálního rozvoje pracovníků ve školství (od října 2001) ředitelka: PhDr. Jana Kohnová Ústav.
Škola je držitelem certifikátu kvality řízení ISO 9001:2000.
Motivační dopis zadání
Výsledky referenčního procesu NSP, NSK, EQF Pavel Hradecký.
KONFERENCE Vzdělávání v období snižování nákladů Eva ŽILAYOVÁ Hotel Josef, Praha 5. května 2004 CO ŠKOLIT.
1 Ja “Zaměstnanec přichází kvůli firmě, ale odchází kvůli manažerovi“ Jak efektivně vzdělávat manažery Mgr. Petra Voráčová INC Consulting spol. s r.o.
Obchodní akademie Chrudim. Další vzdělávání ve spolupráci s úřadem práce.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
Systém kvality a inovací v cestovním ruchu
Obchodní akademie Neveklov se představuje 2 Obchodní akademie Neveklov.
M ATEMATIKA A BYZNYS I NFORMAČNÍ MANAGEMENT VE FIRMĚ Eva Turnerová Západočeská univerzita
DRMS Forum září 2009 Elektronický vzdělávací systém Jan Pavlica.
Stav realizace 2011 Ondřej Rut Rada ředitelů AutoSAP
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ. Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1133Ročník:2. Vzdělávací obor: Ekonomika podniku Tematický okruh: Personální činnosti Téma:
Informační vzdělávání Nové trendy, web 2.0. IG a web 2.0 Decentralizované služby, kooperace, agregace zdrojů, princip aktivní účast uživatelů Důsledky.
ELearning na počátku nového tisíciletí a pět let poté Miloslava Černá Petra Poulová.
, Olomouc, konference globální granty Ing. Andrea Závěšická, ředitelka PhDr. Jan Další vzdělávání pracovníků v Jeseníkách: rozvoj soft-skills.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty vojenského leadershipu Registrační.
Konference k projektu „Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu.“ Martin Konečný.
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
 Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/  Číslo a název šablony  klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT  Číslo.
Konference k projektu „Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu.“ Martin Konečný.
Česká sestra Bc. Tomáš Válek, DiS. Profesní a odborová unie zdravotnických pracovníků, z.s.
Kvalita pracovních sil v cestovním ruchu. Trošku statistiky  Celkový počet pracovních úvazků v cestovním ruchu: *  Celková návštěvnost ubytovacích.
Vztah řízení výkonu a pracovního hodnocení v GRASS CZECH s. r. o. Vedoucí:Ing. Radka Vaníčková, Ph.D. Oponent:Mgr. Gabriela Lesňáková Autor:Walter Knösel,
Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 Nenárokové složky platu - osobní příplatek (§ 131 ZP) - osobní příplatek (§ 131 ZP)
MLADÍ A ÚŘAD PRÁCE – NEZAMĚSTNANOST MLÁDEŽE Z POHLEDU PŘÍMÉ PRÁCE Barbora Pšenicová mezinárodní konference v rámci Projektu realizovaného z programu Erasmus+
Mezinárodní den sester květen 2009
6. HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ VZDĚLÁVÁNÍ
Šablony OP VVV a podpora nadání
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
20 let
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
ROZVOJ INTELEKTUÁLNÍHO KAPITÁLU A VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ
Rozvoj sociálních služeb a vzdělávání pracovníků v sociálních službách
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Transkript prezentace:

Další vzdělávání pracovníků v cestovním ruchu v praxi

Vzdělávání pracovníků CR v praxi: minulost, současnost a budoucnost Rozvoj soft-skills a moderní trendy v cestovním ruchu, reg. číslo CZ.1.07/3.2.05/ Projekt Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí zaměstnanců v cestovním ruchu Akademie AHR ČR

Rozvoj soft-skills a moderní trendy v cestovním ruchu, reg. číslo CZ.1.07/3.2.05/ – výsledky průzkumu Jaký je důvod pro účast ve vzdělávacím kurzu?

Rozvoj soft-skills a moderní trendy v cestovním ruchu, reg. číslo CZ.1.07/3.2.05/ – výsledky průzkumu Účastníte se pouze bezplatných vzdělávacích kurzů?

Do jaké míry podle Vás kurz naplnil očekávání? Rozvoj soft-skills a moderní trendy v cestovním ruchu, reg. číslo CZ.1.07/3.2.05/ – výsledky průzkumu

Nejméně užitečnou činností (tématem) pro mě bylo...

Rozvoj soft-skills a moderní trendy v cestovním ruchu, reg. číslo CZ.1.07/3.2.05/ – výsledky průzkumu Ke zlepšení kvality/pro budoucnost by pomohlo, kdyby...

Vzdělávání pracovníků CR v praxi: minulost, současnost a budoucnost Rozvoj soft-skills a moderní trendy v cestovním ruchu, reg. číslo CZ.1.07/3.2.05/ Projekt Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí zaměstnanců v cestovním ruchu Akademie AHR ČR

Vzdělávání pracovníků CR v praxi: minulost, současnost a budoucnost Rozvoj soft-skills a moderní trendy v cestovním ruchu, reg. číslo CZ.1.07/3.2.05/ Projekt Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí zaměstnanců v cestovním ruchu Akademie AHR ČR

Školit nebo trénovat?

Kdy školit?

Kdy trénovat? Stávající personál Stávající přístupy Stávající technologie

Nejčastější chyby při školení zaměstnanců: Školení pro školení Žádná zpětná vazba od školených Absence nadřízeného na školení Okamžitá aplikace školeného v praxi Následná kontrola

Alžběta Gašpárková