Program dovolené a seznam věcí potřebných pro absolvování pobytu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pozvání Na Palubu Dámy a pánové, dovolujeme si vás pozvat na výlet
Advertisements

Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
Výukově poznávací zájezd do Španělska
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Kurz vodní turistiky ( KTS / LVK 1, 2,3 )
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
Poznávání přírody.
Londýn, Oxford, Brighton, Eton
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: žáky 3. ročníku ZŠ Předmět: německý jazyk Autor: Mgr. Richard.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
Český jazyk Souhlásky tvrdé a měkké - shrnutí
Adaptačně motivační kurzy 2011 Informace a pokyny k odjezdu web:
Řím - Pouť mládeže Neděle Sobota
DOVOLENÁ FARNOSTI BORŠICE LÉTO DOLOMITY
Střelské Hoštice – Lokalizace: na břehu řeky Otavy, Střelské Hoštice 100, okres Strakonice (silnice č. 22 ze Strakonic) Charakteristika.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Cestovní kancelář Travel Tour
Motivační kurzy 2013 (pro studenty ZRU a ZKUPP) Informace a pokyny k odjezdu web:
S námi si konečně odpočinete…
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
Lyžařský výcvikový kurz
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
Londýn 5. – schůzka s rodiči
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
P E R N Š T E J N návrat do časů minulých Jako každý rok v tomto čase jdeme z křižanovského náměstí v sobotu 14. června 2001 v 5 45 ráno. Čas odchodu.
TERÉNNÍ VÝUKA GEOGRAFIE Malá Morávka – Karlov 15. až 17. dubna až 19. dubna 2013.
Pobyt v zimní přírodě nebo na horách je velmi zdravý
Zimní výcvikový kurz Zadov – Zahájení: ve 12:00 Ubytování: Chata Mládí – Zadov, 4 – 6 lůžkové pokoje  Stravování: snídaně.
Anglie a Paříž pro základní školy
Stále se zvyšující provoz na pozemních komunikacích sebou přináší vyšší rizika vzniku dopravních nehod a jejich následků. Jedním z období, které se projevuje.
Azurové pobřeží a Provence
Hudební tábor – informační schůzka 2014
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
VY_32_INOVACE_CER_4 Ročník:3.,4. Vzdělávací obor:65-42-M/01 Hotelnictví Tematický okruh:Průvodcovství Téma:Povinnosti průvodce během zájezdu - řešení Jméno.
I. ZŠ ZRUČ NAD SÁZAVOU LONDÝN + HASTINGS A OKOLÍ 21. – 25. října 2015
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
STUDIJNÍ POBYT RAKOUSKO SALZBURG
ŠKOLNÍ ZÁJEZD SLOVINSKO Termín:14. – I. Večer odjezd od školy II. Jezírka Zelenci, Planica, Kranjska Gora, jezero Bled III. Soutěska.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
© Hana Vavřenová ANGLIE ZŠ Dr.F.L.Riegra Semily 0.
Adaptačně motivační kurzy 2013 Informace a pokyny k odjezdu web:
CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ základní informace ke smlouvě
ORIENTAČNÍ BĚH (SILVA O´ CAMP - )
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Chorvatsko – ostrov Murter
EXPEDICE „BAŤŮV KANÁL“
Letní prázdniny lepší než 2009 ?
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Prázdniny bezpečnější
ZAHRANIČNÍ EXKURZE Jaro 2012.
H2O - Vltava.
Třídní schůzky v 5.C 7. června 2018.
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
PRAKTIKUM TANZANIE –
Organizační pokyny: Odjezd ve sobotu v 7:45 od školy (u bazénu)
Prezentace výlet do Beskyd
Bioseznamovák 2018.
Zájezd do itálie Adam Havlík 4.A.
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
H2O - Vltava.
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

Program dovolené a seznam věcí potřebných pro absolvování pobytu Nyní si řekneme co se zhruba bude během našeho pobytu v Dolomitech dít a jaké věci jsou nutné pro absolvování pobytu.

Program dne bude zhruba následující : 6:00 - mše sv. 7:00 - snídaně 8:00 - odjezd autobusu 18:00 - návrat z hor 19:30 - večeře Vždy po večeři bude nabídnut program na další den s popisem tras. Každý den budete mít možnost zvolit si svůj program, nebo svoje trasy. Na každý den bude určena směna (7 lidí), která ráno místo mše sv. pomůže nachystat snídani a po návratu z túry večeři. Během týdne se ve směně vystřídají všichni účastníci. Pojištění nebude v ceně zájezdu, musí si ho každý účastník vyřídit sám. Toto pojištění je nutnou podmínkou pro absolvování zájezdu a bude na začátku zájezdu kontrolováno. Nestačí pouze běžné úrazové pojištění – to rozhodně neuhradí případný vyhlídkový let záchranářským vrtulníkem nad Alpami! Je nutné cestovní pojištění!!!

Seznam potřebných věcí : 1. Nezbytně nutné: - Platný doklad umožňující vycestovat tj. buď pas nebo nový obč. průkaz známý v EU - cca 200 Euro na ubytování a stravu - Průkaz o pojištění na léčebné výlohy v zahraničí - Dobré pevné boty (pohorky, treking), teplé (hlavně měkké) vyšší ponožky - Pláštěnka - Větrovka, teplý svetr nebo lehčí zimní bundu, dostatek triček, event. termoprádlo - Dlouhé turistické kalhoty, kraťasy apod…. 2. Nutné: - Přezutí do chaty - Jídlo a pití na cestu autobusem tam - Láhev na vodu (alespoň 1,5 l na osobu) - Sluneční brýle - Opalovací krém - Batoh na túry 3. Doporučené: teleskopické hole, čepice na ochranu před sluncem, rukavice, lékařská isolepa š.5cm (prevence proti puchýřům), fotoaparát, dalekohled, mapa Dolomitů, šátek na krk, kapesní nuž s otvírákem, baterka čelovka (některé túry povedou štolami), pružné obinadlo, rezervní boty (botasky nebo sandály), impregnaci na boty, prášky do vody (vitamíny, iontové nápoje, ISOSTAR, šumáky...), kalorické bomby (čokolády, rozinky, hroznový cukr....), kdo má vybavení na ferraty může vzít sebou (tj. prsní a sedací úvaz+2,5 m lana a 2 karabiny, event. pádová brzda, přilba), v případě dostatečného zájmu nějaké absolvujeme, kytara či jiné hudební nástroje, další věci dle vlastního ROZUMU. 4. Co rozhodně NEBRAT: - žádné lůžkoviny, prostěradla nebo spacáky apod., pokoje PD Velehrad jsou plně vybaveny

Na viděnou se těší a více informací rád poskytne: Zbyněk Majkút email: zmajkut@centrum.cz Tel.: 732 165 929