Roneli – franchisa ve stavebnictví. Roneli (staví např. na Ukrajině, v Rusku, Kazachstánu a Gruzii) Generální dodávky staveb - stavby občanské, průmyslové,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ústí nad Labem Dosažení potřebné kapacity justičních institucí
Advertisements

Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
MĚSTSKÉ PRŮMYSLOVÉ ZÓNY – SEVERNÍ A JIŽNÍ PŘEDLICE
Prezentace pro Forum 2013, SME Union
Pilsen Steel s.r.o. Procesní přistup, PQM -vyhodnocení
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
STUDIE PROVEDITELNOSTI
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Projekt TROLLEY Dobrý den.
Value Engineering a Risk Management v přípravě dopravních staveb Ing. František Benč, Ph.D. Zajištění kvality projektu při snížení.
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
Geodézie v pozemním stavitelství
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Semestrální práce z předmětu Projektový management
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
Vodohospodářská zařízení Šumperk, a.s.
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
Prezentace pro února, 2007.
Pojetí marketingu v neziskových organizacích. Marketing neziskových organizací Chartered Institut of Marketing: „Marketing je součástí procesu řízení,
3. VÝZVA MAS LUHAČOVSKÉ ZÁLESÍ. Fiche 2: Rozvoj drobného a malého podnikání Hlavní opatření III.1.2. – Podpora a zakládání podniků a jejich rozvoje Cíl.
Jan Hummel Fruitisimo.
Penzion u máchova Jezera
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
IFA Česká republika 1 International Fiscal Association, Česká republika Praha,
ÚSPORY ENERGIÍ V HLAVNÍ ROLI Společnost 3E system s.r.o.
1 „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací projektu z PRV“
TVORBA DISPOZICE.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Developerský projekt AF s. r. o.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
Úspory energie a regenerace
Realizační tým ICZ duben 2005
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
1. Průkaz energetické náročnosti budov Praha 15. ledna 2009.
SIMPLY CLEVER Projektový management Prezentace
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:Marketing a řízení hotelu Název vyučovací oblasti: Marketingový plán hotelu Ročník / obor studia:III.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
Management systému řízení kvality
Marketingové prostředí obce
Organizace a organizování podniku
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
NÁSTROJE LOKÁLNÍHO a REGIONÁLNÍHO ROZVOJE
Ztráty v podnicích Ztráty mohou dosáhnout objemu % z celkových tržeb Ztráty jsou příčinou, proč firma neobstojí v konkurenci Ztráty vyplývající.
Petr Štoček, SPZ, part 11 Strategie prodeje textilního zboží Ing. Petr Štoček LS 2005/ 2006 FT, TM3.
Metodika řízení projektů
Dodavatelsko- odběratelské vztahy při realizaci stavby
Franchising VY_62_INOVACE_ ledna 2014
ŘÍZENÍ STAVEBNÍHO DÍLA I Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
ROZPOČET Mgr. Michal Oblouk. ROZPOČET seznam veškerých plánovaných výdajů a příjmů porovnání pravidelných příjmů a výdajů, rozdělování a užití peněz druhy:
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Navrhování a hodnocení technického produktu z hlediska.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
Management řízení organizací. složky řízení plánování plánování organizování organizování vedení lidí a motivace vedení lidí a motivace kontrola kontrola.
Operační program Výzkum a vývoj pro inovace. Veřejná podpora - příjemce Hlavní činností je VaV, výuka, TT Zisk je zpětně reinvestován do hl.činnosti Oddělení.
Ing. Veronika Dostálková MBA Finance a peníze v podniku Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
Logistické procesy ve stavebnictví Autor diplomové práce: Bc. Lukáš Hlaváč Vedoucí diplomové práce: Ing. Terezie Vondráčková, Ph.D. České Budějovice, červen.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost
213. ŽOFÍNSKÉ FÓRUM KDO ZASTAVÍ PROPAD STAVEBNICTVÍ?
Zpracování CBA v MS2014+ Ing. Petr Halámek, Ph.D..
Ing. Pavel Ševčík, Ph.D. technický ředitel
3. kolo Programu rozvoje venkova 2014 – 2020
Výrobní faktory organizace
Valašské Klobouky, květen 2013
Transkript prezentace:

Roneli – franchisa ve stavebnictví

Roneli (staví např. na Ukrajině, v Rusku, Kazachstánu a Gruzii) Generální dodávky staveb - stavby občanské, průmyslové, bytové i administrativní, a to pro privátní, i veřejný sektor. Dodávky technologických celků, s velkým podílem technologií, jako jsou pivovary, nemocnice, výrobní průmyslové závody. Project Management - zastupování zákazníka při koordinaci a řízení všech fází výstavby, počínaje zajištěním studie proveditelnosti, zajištěním všech stupňů projektové dokumentace, příslušných povolení, cost management, řízení vlastní výstavby a předávacího procesu, řešení záručních a pozáručních oprav, definování provozních podmínek užívání díla. Construction Management - tedy plánování, koordinaci, řízení a kontrolu provádění díla. Projektová činnost ve výstavbě - zpracování všech stupňů projektové dokumentace, počínaje koncepčním designem, zpracováním studie, přes zpracování projektové dokumentace pro stavební povolení a realizační projektové dokumentace po inženýrskou činnost související s vydáním příslušných potřebných povolení.

Franchisa ve stavebnictví? RONELI připravila koncept originálních českých restaurací vybavených technologií minipivovaru „Pivovarna Bohemia“ kterou nabízí na bázi franchisingu.

„Je to gastronomický koncept originální české restaurace s minipivovarem, který zahrnuje také tradiční českou kuchyň (vč. receptury jídel), jedinečné pivo s jedinečnou atmosférou pohádkových Čech.“

Princip partnerství na základě franchisy Příprava projektu Dodávka technologie minipivovaru Dodávka technologie kuchyně SW pro restauraci a minipivovar Vybavení restaurace (stoly, židle, bar, ozvučení, osvětlení, pokladny, …) Vybavení ostatní (sklo, porcelán, uniformy…) Poskytnutí značky Vyškolení obsluhy pivovaru a restaurace Dodávka surovin pro pivovar Marketingová podpora Příprava menu Poskytnutí půjčky, leasingu

Benefity konceptu Rychlá návratnost do 1,5 roku Originální produkt ověřený časem Originální koncept Excelentní kvalita – průběžná kontrola kvality z ČR Nízkonákladová produkce piva Možnost prodeje piva klientům i mimo restauraci Požadavky na lokalitu, např.: Centrum města (nad obyvatel) Výška místnosti min. 3 m Existence sklepa ………

Tři varianty konceptu, např. A: Celková plocha restaurace vč. minipivovaru …600 m2 120 míst Přibližné celkové investice cca 500 tis. EUR Investice na m2 …. 900 EUR Denní tržby cca …. 3,5 tis. EUR Útrata na klienta …. 14 EUR Počet zaměstnanců … 14 Návratnost investice 17 měsíců

Finanční podmínky Vstupní poplatek 25 tis. EUR – brand, značka Platba za licenci…. 3,5 % z příjmu placená měsíčně Marketingový poplatek … 1,5 % z příjmu placeno měsíčně Délka kontraktu 10 let