ZÁPIS DO I. TŘÍDY V ZŠ LEŠNÁ PROBĚHL 11. ÚNORA 2015 ZÁPIS DO I. TŘÍDY PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ZÚČASTNILO SE JEJ 20 PŘEDŠKOLÁKŮ. VŠICHNI SE SNAŽILI UKÁZAT,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „PROSTŘEDÍ,VE KTERÉM ŽIJEME“
Advertisements

Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Projekt Orbis Pictus v programu Comenius
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Moderní učebny Atrium s malým vodním prvkem, Zajímavou výuku s …
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
TS Dodatek ŠVP – ŠD – kritéria přijetí Dodatek č. 4 ke školnímu řádu Sloučení současné 4.A a 4.B Škola v přírodě Výlet – zámek Brandýs nad.
 V září jsou žáci rozděleni do oddělení, kterých je celkem 5. Prvňáčci a předškoláci se seznamují se školou, klubovnami, jídelnou a školním řádem.
Frenštát pod Radhoštěm Mateřská škola Školská čtvrť 4. oddělení
Třída 2.B si na čtvrteční odpoledne pro své rodiče a budoucí prvňáčky připravila ukázkovou hodinu angličtiny. Rodičům žáci předvedli, co vše už umí a.
Centrum Pomněnka České Budějovice
Hodiny a režim dne pro první třídu.
v 1. ročníku Praktické školy jednoleté
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „ CO RÁDI JÍME“
Zápis do 1. třídy pro školní rok 2015 – 2016 na ZŠ a MŠ Jižní Pátek Od h – h Pokud ze závažných důvodů (např. nemoc) k zápisu nemůžete,
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Úspěchy žáků Školní zápis Dnes učí rodiče Pálenice má talent Recitační soutěž Novinky z ředitelny Rubrika Sv. Valentýn Co nás dnes čeká:
Lyžařský výcvikový kurz Velké Karlovice 12. – 16 ledna 2015 Lyžařský výcvikový kurz proběhl tradičně ve Velkých Karlovicích. V letošním roce převažovali.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Přijímací řízení na SPgŠ 2015 Pro školní rok 2015/2016.
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Zdravá škola.
Základní škola Lenešice
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
Základní škola a mateřská škola Brno nám.28.října 22 Základní škola a mateřská škola Brno nám.28.října 22.
CERMAT 2007 Celostátní hodnocení výsledků vzdělávání žáků 9. tříd a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií.
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342.
Naše školní knihovna. Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 6. ročník ZŠ Předmět: Dějepis Autor: Mgr. Tomáš Bicek Základní.
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
1/ Na liště Formát 2/ Rozvržení snímku 3/ Zvolím rozvržení a potvrdím OK 4/ Nebo zvolíme rozložení textu a obrazu.
MÁ VAŠE DÍTĚ PROBLÉMY S ŘEČÍ?  Mateřská škola RADOST, ul.5.května 1701 v Rožnově p.R. opět od září 2013 otevírá logopedickou třídu.  Dětem je věnována.
Perníková chaloupka aneb
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: žáky 3. ročníku ZŠ Předmět: německý jazyk Autor: Mgr. Richard.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: žáky 3. ročníku ZŠ Předmět: německý jazyk Autor: Mgr. Richard.
SPORTOVNÍ DEN v rámci oslav 660. let obce Lešná V pátek 12. června 2015 se uskutečnil na víceúčelovém sportovním hřišti tradiční „Sportovní den“, kterého.
Základní informace o Mateřské škole Zřizovatel: Město Valašské Klobouky Ředitelka: Bc. Ivana Sáblíková Počet pedagogických pracovníků: 12 Počet asistentů.
ŠKOLNÍ OLYMPIÁDA Základní škola Pardubičky
III. E třída plná nadaných dětí. Recitační soutěž Všichni žáci jsou snaživými recitátory, ale jen jeden může být vítěz. Z naší třídy do ročníkového kola.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
Zápis do 1. třídy pro školní rok 2017 – 2018 na ZŠ a MŠ Jižní
ANALÝZA POČTU PŘEDŠKOLÁKŮ A ŠKOLÁKŮ
Základní škola a mateřská škola Pavlíkov, okres Rakovník Pavlíkov 77, tel.:  756, 731 225 743, IČO :
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
Czech club in Birmingham
Naše škola 1.
Kdy: VE STŘEDU Čas: odpoledne, OD 15,30 Bude potřeba: Zahradní nářadí-
Zápis do 1. ročníku ZŠ pro školní rok 2017/2018
Vztahy a pravidla soužití - rodina
Základní škola a Mateřská škola Sazovice
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
"ŠKOLIČKA" aneb těšíme se do školy
3 ROKY ZKUŠENOSTÍ NA ŠKOLÁCH
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jana Drtinová Číslo
Festival her a hraček ABC KLUB PARDUBICE.
Marie Rottrová
Projekt ERASMUS
Zápis do 1. ročníku ZŠ pro školní rok 2018/2019
Brána, ZŠ a MŠ založena jako církevní škola
„Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“.
dne 5. dubna 2018 ve třech skupinách v 15 hodin, 15:30 a v 16 hodin
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
DISKOKABARET KE DNI DĚTÍ VE ŠKOLNÍ DRUŽINĚ.
Transkript prezentace:

ZÁPIS DO I. TŘÍDY V ZŠ LEŠNÁ PROBĚHL 11. ÚNORA 2015 ZÁPIS DO I. TŘÍDY PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ZÚČASTNILO SE JEJ 20 PŘEDŠKOLÁKŮ. VŠICHNI SE SNAŽILI UKÁZAT, CO SE NAUČILI DOMA I V MATEŘSKÉ ŠKOLE, CO UMÍ NAMALOVAT, JAK SE UMÍ VYJADŘOVAT A SOUSTŘEDIT SE NA PRÁCI. PŘI TOMTO ZODPOVĚDNÉM SNAŽENÍ JE PODPOROVALI RODIČE I PRARODIČE, MNOZÍ Z NICH BÝVALÍ ŽÁCI NAŠÍ ŠKOLY. ZAVZPOMÍNALI NA ŠKOLNÍ LÉTA A CHVÁLILI HEZKÉ A ÚTULNÉ PROSTŘEDÍ. DOUFÁME, ŽE SE I BUDOUCÍ PRVŇÁČCI BUDOU VE ŠKOLE CÍTIT DOBŘE, A ŽE SE JIM ZDE BUDE LÍBIT. ZÁROVEŇ ZVEME VŠECHNY ZAPSANÉ DĚTI A JEJICH RODIČE NA DVĚ TRADIČNÍ SETKÁNÍ " ŠKOLA S MEDVĚDEM", KTERÁ SE USKUTEČNÍ V KVĚTNU, PRAVDĚPODOBNĚ 6. KVĚTNA A 20. KVĚTNA 2015 V ODPOLEDNÍCH HODINÁCH. O TĚCHTO AKCÍCH BUDETE VČAS INFORMOVÁNI NA NAŠICH WEBOVÝCH STRÁNKÁCH. MGR. DAGMAR ŠNAJDAROVÁ