1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
Představení společnosti
OCHRANA DUŠEVNÍHO VLASTNICTVÍ v České republice a EU
Celkově mají Češi půjčeno kolem 800 miliard korun, z toho přes 650 miliard u bank. S rostoucím počtem půjček však narůstá také množství lidí, kteří mají.
Solární systémy pro aktivní topení
Vitální trojka.
Rozhodovací matice.
Prémiová automatická objednávka
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
ageLOC® Galvanic Body Trio
Registrace Registrační Poplatek: 25 EU Podmínky pro výnosy z obchodní činnosti ve společnosti Agel: 1. Stanete li se Exekutivnim Členem 2. Stanete li.
Vítejte Prosinec Finanční krize ! Doslova každý se baví o finanční krizi ! Globální finanční krize je realita Mnozí znervózněli – co mohou dělat.
ZOOT – finální řešení Prezentace týmu D Předmět: Optimalizace podnikových procesů.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
VSTUP DO TURBO 2 SUPER 15 DOLARŮ JEDINÁ PLATBA PRO VSTUP DO Wellspringunion - REVOLUČNÍHO SYSTÉMU.
DATA MINING Irma Macháčová PROČ DATA MINING?
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
Earth Power Vás zdraví !.
Změny Marketingového plánu Firmy „Dr. Nona” Od
Earth Power Vás zdraví !. MiM Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou.
Průběh týmové porady Uvítání Informace o změnách (AWT Petr Sahula)‏ Online poradny na internetu (WT David Kříž + SV Jana Havlová)‏ Stránka
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
LOGISTICKÉ SYSTÉMY 11/14.
Nástroj změny v místním prostředí
Životní pojištění AMCICO AIG Life 2008
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
Mapa zájmu - plány.
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Kouzlo placeného poradenství!
Člen skupiny HVB Group Představení nového garantovaného fondu Capital Invest Guarantee Basket 2010.
Inmarket Nápad, pro který Práv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
Poradenské systémy ve vybraných členských zemích EU (CIFAS projekt) European Environment Agency.
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
Personální práce ( kap. 14)
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
INSPIRING CONFIDENCE Creditinfo Czech Republic Insolvence a jak jim předcházet 12. května 2011.
Jiří Schwarz a prezident Liberálního institutu děkan Fakulty národohospodářské VŠE odborná konference Senát Parlamentu ČR Antimonopolní politika.
Dan Higginson zvolil Garyho působivou statui „Synergy“ na základě její síly a tvrdosti, aby tím motivoval a inspiroval svou komunitu. Již vždy byla intence.
NexEurope TM Srdečně vás vítáme na prezentaci. NexEurope TM Kolik lidí znáte, kteří mají problémy s postavou a s nadváhou ? Více jak 2 ? Jistě je jich.
Sdílením k úspěchu aneb Sdílením k profesionalizaci = úspěch Stanislava Kabele, Asim El Amin.
Rádio 4You PREZENTACE NOVÉ ROZHLASOVÉ STANICE SEMESTRÁLNÍ PRÁCE Z PŘEDMĚTU – TELEKOMUNIKACE – 14TC MICHAL DVOŘÁK 3-70.
1.
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
Léčiva u vzácných onemocnění (v kontextu dalších informací) PharmDr. Josef Suchopár Infopharm, a.s. Praha,
VÍTEJTE VE SVĚTĚ WowWe Bill Starkey VIDEOKOMUNIKACE 36 miliard videí prohlídnuto online každý měsíc 30 milionů Skype uživatelů v daném okamžiku 280.
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
Role vysokoškolského pedagoga ve WBL PaedDr.Vanda Hájková, Ph.D
Vaše budoucnost s FM GROUP
Operační program Podnikání a inovace  USA: Silicon Valley Pilotní projekt 2010: Kde je CzechAccelerator?  USA: Silicon Valley  USA: Východní pobřeží.
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Phyto Life ™ - Chlorophyll (chlorofyl)*
Ihre Karriere bei XANGO Jednoduchý a lukrativní odm ěň ovací systém © X-team-reichl-2007 VASE kariéra u XANGO 5. 3% Globální bonus Pool (každý třetí měsíc)
Ochrona praw autorskich © sierpień PLÁN MARKETINGU A SPOLUPRÁCE - základy.
Nováková Kateřina Hromádková Kateřina Hudec Tomáš
Mezinárodní Obchodní příležitost. 14 zemí světa Evropa Česká Republika, Slovensko, Polsko, Maďarsko Asie a Pacifik Austrálie, Indonésie, Nový Zéland,
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Nu Skin EMEA Majetkový zvyšovatelKompenzačního plánu prodeje.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Státní zdravotní ústav Praha Centrum podpory veřejného zdraví
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Transkript prezentace:

1

mateřská firma Nature’s Sunshine 38-ti letý gigant, absolutně bez dluhů 5 A1 Rating, hodnocení vydané firmou Dun & Bradstreet veřejně obchodovatelná společnost na americké burze nejlepší výrobce doplňkové výživy v Americe jedna z nejetičtějších společností v USA vlastní produkční prostory s mnoha dohlížejícími vědci více než 40 patentů 2

výstavba & vitalita posilování & ochrana cirkulace & výkon Se systémem V3 je možno optimálně oslovit všech 10 systémů těla, jak to v této formě zatím nebylo možné! 3

Mistify Açaí jako absolutní jedničku (Nbr. 1) mezi potravinami Ve svém bestselleru označuje Dr. Nicolas Perricone Açaí jako absolutní jedničku (Nbr. 1) mezi potravinami Açaí bobule, jež je obsažena v MISTIFY EXOTIC FRUCHT Cocktail, byla ve známé Oprah Winfrey Show představena jako nejlepší, nově objevené ovoce na světě. Také ve známé Today Show televize NBC bylo o Açaí rozsáhle referováno. Mistify 4

“Nejlepší produkt století” pramen: časopis Success Magazine, USA v r.1998 byla udělena Nobelova cena v oboru medicíny za výzkumy a objevy ve věci molekuly oxidu dusnatého označen jako nejlepší anti-aging produkt na trhu 15 dokázaných pozitiv. účinků na základě stovek různých studií (FDA - Food and Drug Administration – Národní zdravotní úřad v USA)‏ vědci označena jako „zázračná molekula“ nový revoluční produkt s neuvěřitelnými úspěchy jichž dosahuje Dr. Joe Prendergast “Nejlepší produkt století” pramen: časopis Success Magazine, USA 5

Phyto Life ™ - Chlorophyll Nobelova cena za chemii, udělená německému chemiku Richardu Willstätterovi za výsledky vědeckého bádání ve věci Chlorophyllu Chlorophyll je jediná, v přírodě známá látka, schopná ukládat sluneční světlo (fotosyntéza) Chlorophyll je příbuzná látka s červenou krevní látkou známou pod názvem Hemoglobin přes 90% lidstva zemích žije v kyselém prostředí energie slunečního světla = 2 lžičky je náhradou za 1kg zeleniny * fantastický poměr ceny vůči výslednému efektu jen v samotné Indonésii je měsíčně prodáno 50.000 láhví tohoto produktu * schopnost pomoci tělu zůstat tzv. ph-neutral 6

Výtah z kompenzačního plánu kompenzační plán 7 způsobů výdělků Maloobchod Top Selling Bonus Fast Start Bonus Basic Commission Mega-Match Bonus Leadership Bonus Global Share Bonus Synergy každý měsíc vyplácí 55% všech provizi podléhajících prodejů Výtah z kompenzačního plánu Základem pro Vás je vyhradně oficiální kompenzační plán vydaný společností Synergy WorldWide 7

cca. 15.- € za láhev Phyto Life kompenzační plán 1. maloobchod cca. 30% cca. 30% obchodní marže na prodej produktů Synergy přes 100% ziskové marže je dosaženo skrze sponzorované zvláštní balíky: cca. 15.- € za láhev Phyto Life cca. 25.- € za láhev Mistify cca. 43.- € za balení ProArgi 9 Plus 8

4. Basic Commission kompenzační plán € 1.000 € 30.000 € 10.000 -10% Vydělej do výše 10% objemu ve Tvé slabší „noze“ (Focus - Bein) a zaplaceno dostaneš až do nekonečné hloubky. (- nejvyšší hranice a limity -) -10% - 4% € 1.000 € 30.000 € 10.000 - 10% = € 1.000 základní výdělek max = $ 20.000 měs. = 1 TC`s max = $ 60.000 měs. = 3 TC´s Vem na vědomí nejvyšší hranice a limity - detaily viz kompenzační plán. 9

příklad výdělku Nejlépe použij příklad výdělku, který kreslíme na papír Hlavně vysvětli sílu pákového efektu na příkladu Mc Donald´s (všechny franšízové systémy jako jsou supermarkty typu Lidl a Penny nebo Bill Gates a jeho Windows…) Pákový efekt nás učí, že je chytřejší vydělat od všech ostatních trochu, než 100% za svou práci a to ať již jako zaměstnanec nebo samostatný podnikatel. Vždy měníte v těchto případech pouze čas proti penězům!! 10

5. Mega-Match® kompenzační plán € 0 €150 B.C €1.000 B.C €500 B.C 100 % na BC osobních partnerů € 0 © €150 B.C €1.000 B.C €500 B.C €3.000 B.C Dostaneš 100% základního výdělku od každé osobně sponzorované osoby. Vem na vědomí nejvyšší hranice a limity - detaily viz kompenzační plán. 11

Najdi během příštích 12 - 24 měsíců kompenzační plán 5. Mega-Match® Najdi během příštích 12 - 24 měsíců 5 osob a pomož jim… Toto není žádná garance výdělku, ale jen příklad výpočtu 12

 a další pobídky* kompenzační plán + Top Selling Bonus + Fast Start Bonus + Leadership Bonus + Global Share Bonus  a další pobídky* - celosvětové cestování * podle kvalifikace 13

Success-System Jistota a úspěch s naší „hotovou existencí” Školení a další vzdělávání: workshops & semináře training on the job rozvoj vlastní osobnosti Marketingový materiál: prospekty a brožury různé webové stránky onlinové obchodni systémy onlinové prezentace osobní prezentace několikajazyčná pohotovostní linka Mysli na to, že nejsi sám! Náš systém a náš tým Tě podporují! Webové stránky, prospekty, produkty pro ČR jsou v přípravě. 14

obrovský potenciál růstu dokonalé načasování obrovský potenciál růstu stabilizace 80% všech špičkových lídrů této branže se angažuje v této fázi nárůst evropský start 2008 zaujímání pozic 15 15

Ohledně detailních informací, jak nejlépe zahájit, se obrať na osobu, Pre-Launch-Phase PRELAUNCH Firma se stará o juristické záležitosti internetové stránky česká pohotovostní linka české etikety překlady bezplatná registr. s fomulářem výhoda pro start: budování týmu bezplatný zpravodaj bezplatné akviziční internetové stránky během PreLaunch start v květenu / červnu možnost aktivace zajištěné pozice za cca. 40 € jednorázového poplatku inkl. Web Backoffice, starterkitu, světové licence ohromnou výhodou je: zahájení s velkým týmem a možnost okamžitého výdělku oficiální otvírání trhu ČR slavnostní zahájení za účasti zakladatele a Ceo Dana Higginsona a dále za účasti médií, vědců, a.j. - další novinky a materiály školení, semináře, Leadership-Trainings, Synergy Days, onlinové konference, atd. www.cz-start-ted.info Ohledně detailních informací, jak nejlépe zahájit, se obrať na osobu, která Tě pozvala!! 16 16