Verona “Náhodou” Náhodou, náhodou Lidi potkávaj se náhodou Náhodou, náhodou Všichni potkávaj se - jen tak dál! Náhodou, náhodou My dva potkáme se náhodou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZÁJMENA- osobní, přivlastňovací a předmětová
Advertisements

Anglicky jsem se rozhodl učit před půl rokem. I took up English six months ago (decided to learn).
ANJ-GRAMATIKA Zájmena
Practice Vocabulary and your MEMORY and your MEMORY.
Should, ought to Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Romana Petrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Zájmena.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_05_AJ1G Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Slyšel mě někdo že bych něco řekl? did anyone hear me say anything?
Co tohle znamená? What does this mean?. Všichni ví kdo jsem. Everyone knows who I am.
Ta myš se nám nastěhovala do domu před čtrnácti dny. The mouse moved into our house two weeks ago.
COUNTABLE and UNCOUNTABLE NOUNS Markéta Zakouřilová VY_32_INOVACE_107 ZŠ Jenišovice.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM Businessland / Introductions 06B2 AutorLadislava Pechová Období vytvořeníŘíjen.
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
Brix, Ltd.. Selling cosmetics products and offering cosmetics services.
1⇨ nominativ of singular Jeden tisíc (m.) Jeden milion (m.) Jedna miliarda (f.) 2, 3, 4 ⇨ nominativ of plural Dva, tři, čtyři tisíce Dva, tři, čtyři miliony.
Practice Vocabulary and your MEMORY. At home Task 1: Task 1: You have one minute. Look at the pictures of home objects carefully. Try to remember all.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU: Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO.
Avril Lavigne JEDNA BLONDÝNA... JEDNA ZPĚVAČKA....
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Šablona/číslo materiálu:III/2 VY_32_INOVACE_AJK456 Jméno autora:Mgr. Soňa Nekvindová Třída/ročník4. ročník.
Nezapomeň co musíš udělat don't forget what you have to do.
Gender Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí pro 21.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_13_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-4.PT-27-Životní prostředí Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-21-Jídlo a nápoje Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-1.PT-06-Rodina a přátelé Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Michael Jackson Od Andrea Crkvová.
Culture By Dagmar Machů Škola: SOU Valašské Klobouky Ročník: Nástavbové studium Podnikání 2 Název projektu: Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Předmět:
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-23-Počasí Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště, Dubno.
Mgr. Alena Miklíčková. * Obrázky určené k popisu a srovnání * Soubor otázek k diskusi na dané téma * Jednotlivé otázky s ukázkami slovní zásoby * Zadání.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Anglický jazyk Ročník:4.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Shopping By Dagmar Machů Tematická oblast: Reálie anglofonního světa
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. INTRODUCTION Použité obrázky a foto:
Prague is the capital and largest city of the Czech Republic The city is home to about 1.3 million people Flag of Czech Republic.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-2.PT-13-Vzdělávání Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Lenka Kulhavá NÁZEV: VY_32_INOVACE_ O 03 TEMA: Angličtina ČÍSLO PROJEKTU:
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
VY_22_INOVACE_01.AJ.7 JAKÉ JSI MĚL PRÁZDNINY? (How were your holidays?) Ročník:7. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Cizí.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Hana Kletečková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ K 11 Christmas in the Czech Republic.
Kliknutím lze upravit styl předlohy Mezilidské vztahy (interpersonal relationships) B1 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky.
Každodenní život (Everyday Life) B2 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastAngličtina: Maturitní ústní zkouška.
N ÁZEV ŠKOLY : Z ÁKLADNÍ ŠKOLA N ETVOŘICE A UTOR : M GR. L UDMILA V ODEHNALOVÁ N ÁZEV : VY_32_INOVACE_19_ Č. PROJEKTU : OP VK 1.4 T ÉMA : Č ESKÁ POPULÁRNÍ.
Společnost (Society) B1 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Angličtina: Maturitní ústní zkouška Datum vytvoření.
Rodina (Family) B1 Tematická oblast
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
Název vzdělávacího materiálu
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
What do you have to think about when planning something?
Rodina (Family) B2 Tematická oblast
Anglický jazyk – Cvičení na podporu konverzace
Kinds of shops Shopping dialogue Payment
Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Digitální učební materiál
Countable X Uncountable nouns
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Radka Černá Název materiálu: VY_32_INOVACE_5_ANGLICKY_JAZYK_GRAMATIKA_03.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Název vzdělávacího materiálu
ANJ - komunikační situace Ročník, obor: 4. ročník, ekonomické lyceum
Revison of the 2nd semester
Translation 06/07 Kdy Clara vstává? When does Alice get up?
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Possessive adjectives
Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family?
Transkript prezentace:

Verona “Náhodou” Náhodou, náhodou Lidi potkávaj se náhodou Náhodou, náhodou Všichni potkávaj se - jen tak dál! Náhodou, náhodou My dva potkáme se náhodou Náhodou s náladou Velmi podobnou těm rytmům co z nás jdou Vzhůru stoupám já Tiše stoupám kosmickou nádherou Vzhůru stoupám dál Prostor láká mě svojí náladou Nahoru stoupám já Hvězdy v tvých očích jsou mi záhadou Nahoru stoupám dál A je to další podivná náhoda Nahoru stoupám já A je to jen a jen mojí zásluhou - to že tě mám Náhodou, náhodou... By chance, by chance People meet by chance By chance, by chance Everyone meets – once again! By chance, by chance The two of us meet by chance By chance with emotion Much resembling the rhythms of our notion I soar to the skies Quietly I soar with cosmic brilliance I soar higher to the skies Space beckons me with its emotion I soar to the skies Stars reflected in your eyes mystify me I soar higher to the skies And there is a wonderful surprise I soar to the skies And I earn my prize – the prize of having you By chance, by chance…

VOCABULARY Náhodouby chance, by accident Potkávat se (impf)to meet (each other) Náladamood, humor, spirits Podobnýsimilar, like, alike Vzhůruup, upwards Stoupatto go up, ascend, rise Kosmický (adj.)cosmic, space Nádherasplendor, magnificence, grandeur Prostor space Lákat (impf)to lure, entice Hvězdastar Oko (pl. oči)eye Záhadamystery, enigma Podivnýstrange, odd, peculiar Náhodachance, coincidence Zásluhamerit, credit

VERONA: Duo Verona tvoří producent a muzikant Peter Fider (mimo jiné producent skupiny Holki) a zpěvačka Markéta Jakšlová. Petera už nebavilo stát "pouze" v pozadí jako producent a rozhodl se, že si založí nový projekt. Nevěděl však o žádné vhodné zpěvačce. Až jednou si náhodou zapnul televizní pořad DO-RE-MI, ve kterém zpívala a zvítězila právě Markéta. A tak ji zkontaktoval a vznikla Verona. Verona je zlatá Koupili si už nosičů s debutovým albem Verony „Náhodou“, což je počet potřebný pro udělení Zlaté desky. Nominace na Factory Music Awards Verona je nominovaná ve dvou kategoriích - český umělec roku a české album roku - na ceny Factory Music Awards. V online hlasování každý pátý hlasující automaticky vyhrává věcnou cenu. Peter Fider Markéta Jakšlová