Představení společnosti CORAL s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Advertisements

Rusko Polsko Německo Ukrajina Česká republika Slovensko Maďarsko Rumunsko.
Technologický informační a řídicí systém
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Komplexní dodávky řídicích systémů po systémy s vysokým výkonem
Využití ICT ve zdravotnictví
a Internetové dispečinky
Přehled KONKURENCE.
Úvod do počítačových sítí Úvod. Úvod do počítačových sítí •Úvod, síťové protokoly, architektury,standardy •Fyzická úroveň •Linková úroveň •Lokální počítačové.
Hosting informačního systému K2
Technologický informační a řídicí systém
Modulární technologický informační a řídicí systém
Generální ředitelství cel Projekt ECR brána případová studie
Osamocený Moodle nestačí Marek Kocan MoodleMoot.cz 2014.
Návrh architektury moderních informačních systémů
METODOLOGIE PROJEKTOVÁNÍ NÁVRH IS PRO TECH. PROCESY Roman Danel VŠB – TU Ostrava HGF Institut ekonomiky a systémů řízení.
Průmyslová komunikace
© Siemens AG. All rights reserved. Mnichov, Vídeň, Praha ? Pavel Kaidl, 3.května 2011 Oddělení komunikace v rámci nadnárodní a víceoborové společnosti.
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
Komunikační moduly C2COM a CSAIO8x
GTS CZECH, a.s. pro MD Access, a.s.. GTS a MD Access  GTS poskytuje komplexní nabídku hlasových, datových, internetových, operátorských a integrovaných.
LCS International, a.s..
Informační systémy Tomáš Maděra.
Informační technologie pro české a slovenské zdravotnictví Integrační a komunikační centrum zdravotnických informací.
Chytré sítě Smart grids.
Zvyšování kvality poskytovaných služeb - efektivní řízení servisní péče Konference SIS2010, Brno Petr Bříza, Versino CZ, s.r.o.
Integrované dopravní systémy
Řízení a vizualizace záložního diesel-agregátu
Metainformační systém založený na XML Autor: Josef Mikloš Vedoucí práce: Ing. Jan Růžička, Ph.D. V/2004.
Krajský rok informatiky České Budějovice 26. –
MoodleMoot.cz 2011, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o. 1 Moodle a okolní svět Ing. Marek Kocan.
1 H A S A P C o n s u l t i n g, s. r. o. Představení společnosti M ILOŠ Ž ÁČEK.
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Ústav automatizace a měřicí techniky
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
AK signal Brno a.s. Ing. Ladislav Polcar AK signal Brno a.s.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Předávání dat a komunikace s OTE
Jiří Kuhn, CORAL s.r.o. Clusterová řešení TIRS.
D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH Statistika a vyhodnocení formovací směsi.
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Zubní víla s. r. o. ERP Money S5.  Robustní  Výkonný  Bezpečný  Pro větší společnosti  Řeší specifické požadavky  Garance nejvyšší kvality  Jazykové.
Pardubický kraj – EPC projekty Ing. Milan Vich, energetický manažer Pk
Základní rozdělení činností v podnikové informatice
LonWorks  Otevřené distribuované systémy  Ucelená technologie  Komplexnost  Libovolná topologie  Nízká cena.
Daniel Halmich, CORAL s.r.o. Dálkové monitorování objektů a zařízení.
Informační systém UNIV 2 Kraje Ing. Marek Kocan , UNIV 2 KRAJE, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o.
CYGNI SOFTWARE, spol s r.o Opletalova 23, Praha 1 O společnosti Partnerské společnosti Zaměření na IT v energetice.
Chytré sítě Smart grids.
Protálová řešení Příklady reálných nasazení Tomáš Kutěj System Engineer Microsoft.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
IEC 61850: Soubor norem pro komunikaci v energetice
ŘETĚZY VAMBERK.
Aplikace IT pro energetiku Divize řídících systémů OSC, a. s. Staňkova 18a Brno.
1 © AGIT AB Telemedicína Brno března 2007 v Brně Regionální PACS nemocnic Ústeckého kraje Martin Zeman, Aleš Daniel, Jan Pejchal.
AMiT, spol. s r.o.. O společnosti 2 Elektronika pro kolejová vozidla a veřejnou dopravu AMiT je společnost s ručením omezeným Vysoce kvalitní výrobky.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Daniel Halmich, CORAL s.r.o. Profesionální SCADA/HMI systém TIRS.NET Jak efektivně, rychle, s maximální úsporou nákladů.
A PLIKACE OZE NA SPŠ A VOŠ, P ÍSEK, K ARLA Č APKA 402 Ing. Jiří Uhlík Ing. Miroslav Paul.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Zajištění infrastruktury pro operační střediska základních složek IZS Integrovaná Telekomunikační Síť Nové Generace (ITS NGN) Ing. Tomáš Faško.
Centrum energeticky efektivních budov.  CLB vzniklo jako sdílená infrastruktura, tedy seskupení firem a akademických pracovišť na vývoj systémů technologií,
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Datová centrála, inteligentní měření, funkce měřidel, koncentrátory, komunikační kanály Stanislav Mach Prodej AMM/AMR systémů.
Transkript prezentace:

Představení společnosti CORAL s.r.o. Daniel Halmich, CORAL s.r.o. halmich@coral.cz, www.coral.cz

Představení společnosti CORAL s.r.o. Společnost CORAL s.r.o. se již více jak 16 let zabývá vývojem a implementací vlastních technologických informačních a řídicích systémů řady TIRS kategorie SCADA/HMI pro oblast průmyslové automatizace. Další významnou oblastí činnosti je vývoj speciálního SW a HW. Nabízíme kompletní řešení pro vizualizaci a řízení libovolné technologie šité na míru konkrétním požadavkům zákazníka a to od dodání a implementace technologie až po vytvoření kompletního dispečerského pracoviště. Námi realizované technologické informační systémy patří ve svém oboru k největším a nejnáročnějším aplikacím v České republice. Naše produkty a softwarová řešení představují technologickou špičku a jsou úspěšně nasazovány také v zahraničí. Společnost CORAL s.r.o. je držitelem certifikátu systému řízení jakosti dle ČSN EN ISO 9001:2001 Sídlo společnosti a zastoupení: Hradec Králové, Slovensko, Německo, Švédsko Partneři: CRA AB, KTC Control AB, REGINTECH AB, regionální zástupci v České a Slovenské republice

Získaná ocenění „IT projekt roku 2003“ za realizovaný projekt „Centrální dispečink řízení distribuce tepla ve městě Plzni“ společnosti Plzeňské služby a.s., který je vybudován na platformě technologického informačního a řídicího systému TIRSWeb. Soutěž IT projekt roku 2003 pořádá a vyhlašuje CACIO (Česká asociace manažerů úseků informačních technologií) pod záštitou ministra informatiky České republiky. Projekt byl udělen za efektivní zvládnutí implementace řídicího systému reálného času s využitím webových technologií a průmyslových standardů. „Microsoft Industry Awards 2004 - Finalist“ za využití moderních technologií Microsoft, technologickou inovaci a excelenci.

Nabídka našich služeb Kompletní dispečinky na klíč Rozvodné závody, teplárenství, vodárenství, energetika, plynárenství, výroba, zdravotnictví, telemetrie, správa budov, inteligentní domy, monitoring teplot v objektech, krizové štáby a další oblasti. Částečná realizace, pilotní projekt, kompletní dispečink na klíč. Dispečinky odolné vůči selhání – TIRS Cluster. Internetové dispečinky a nadstavby stávajících dispečinků Vytvoření Internetového dispečinku nebo Internetové nadstavby stávajícího dispečinku. Technologické webové aplikace Připojení technologie a vytvoření webové aplikace dle požadavků zákazníka.

Nabídka našich služeb Dispečerský SCADA/HMI SW pro montážní a realizační firmy (vývojová verze ZDARMA) Technologické informační a řídicí systémy řady TIRS. Otevřené řešení. Oboustranná komunikace s technologickými zařízeními různých výrobců (např. Sauter EY3600, EY2400, Johnson Controls, Siemens, Landis&Gyr a dalšími). Podpora obecných komunikačních protokolů OPC, ModBus, M-Bus. Systémy TIRS nejsou rozděleny na vývojovou a runtime verzi. Komunikace pomocí COM, TAPI, TCP, UDP, HTTP. Robustní řešení založené na Microsoft SQL Serveru.

Nabídka našich služeb Řešení pro komunikace a měření veličin Dálkový monitoring teplot, vlhkosti a dalších veličin v objektech. Dálkové přenosy dat z technologie (patní měřiče, měřiče tepla,...). Monitoring zdravotnické techniky a prostorů. Řízení a monitoring přehrad, jezů a MVE. Telemetrické měřicí stanice pro sledování a ukládání fyzikálních veličin. HW a SW moduly pro připojení různorodé technologie (PLC automaty, měřiče tepla,...). Komunikační moduly pro propojování různých zařízení s konverzí protokolů Přizpůsobení fyzického rozhraní, formátu komunikačního protokolu připojovaným zařízením nebo sběrnicím. Konverze dat jednoho zařízení na tvar jiného zařízení a použití různých komunikačních tras.

Vybrané reference na platformě systémů TIRS Česká republika International Power Opatovice, a.s. (primární rozvody pro Hradec Králové, Pardubice a Chrudim), Tepelné hospodářství Pardubice a.s., Plzeňské služby, a.s. (celoměstský teplárenský systém), Povodí Vltavy s. p., Povodí Labe, s.p. (monitoring meteo a hydrologických stavů celého povodí, řízení přehrad, 23 lokálních dispečinků), Veletrhy Brno, a.s. (vytápění, vzduchotechnika a osvětlení), Jihomoravská plynárenská, a.s. (rozvody a předávací stanice), ESAB Vamberk, s.r.o. (monitoring a řízení výrobních linek), České Radiokomunikace, a.s. (monitoring + řízení jednotlivých vysílačů a dalších technologií), Kaufland Česká republika, v.o.s., Fakultní nemocnice Hradec Králové, …. Zahraničí (realizováno obchodním zastoupením společnosti CORAL s.r.o.) Německo - Dunlop GmbH, Konrad Hornschuch AG, Pirelli, Hi-Chem AG, Diosna, Reimelt, Kuhn GmbH, Liebherr, Schlosser & Pfeiffer, Weiss, Akzo Nobel, Merklinger, Allgaier Werke GmbH, Schüttguttechnik Freital, Zippe, Passavant, Eirich, Greiner Labortechnik, Vibra,  Perga-Plastik, Schimscha Švédsko - Reimelt, Diosna, Gõteborg Energi Španělsko – Reimelt Čína - Reimelt, Diosna Holandsko - Reimelt Saudská Arábie – Reimelt Anglie - Reimelt Izrael - Reimelt Portugalsko - Diosna Maďarsko – Diosna Rusko - Wolz Polsko - Akzo Nobel