Ekosoutěž II. 2010 Zapojte se s námi! aneb Život, tradice a kořeny Jesenicka Technické služby Jeseník, a.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení na střední školy
Advertisements

Cílené rozvíjení čtenářské gramotnosti ve výuce na 2. stupni ZŠ
Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
EKOABECEDA 3.ÚKOL DO RECYKLOHRANÍ.
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v ČR Ing. Zdeněk Duspiva Cíle a financování informační kampaně na podporu digitalizace.
STAGE 14. CZ.1.07/1.1.24/ Registrační číslo: 1. června 2013Začátek projektu: 31. prosince 2014Konec projektu: 19 měsícůDoba trvání: ,17.
Autoevaluace školy Základní škola a Mateřská škola Karla Klostermanna Železná Ruda, p.o. Zahradní Železná Ruda Ctirad Drahorád, ředitel školy.
1 Soutěž NÁŠ KRAJ UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji.
Václav Lukeš Seminář RVŠ k třetí roli VŠ „Centra transferu technologií na vysokých školách“ Ostrava
Řemeslo má zlaté dno a čisté ruce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Architektonická soutěž
Celorepubliková soutěž pro jednotky a sbory dobrovolných hasičů.
Základní škola, Slavkov u Brna, Malinovského 280
NA TÉMA: „DÍVÁM SE RŮŽOVÝMI BRÝLEMI“ Katalog vítězných děl jaro ročník výtvarné a keramické otevřené přehlídky „To je hlína!“ Akci podpořili: Dolní.
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
Olomouc, RCO, 16. června 2008 ZÁVĚREČNÉ SETKÁNÍ A VYHODNOCENÍ VÝUKY PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ NA VYBRANÝCH STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH Projektové řízení na SPŠS Olomouc.
VY_32_INOVACE_08/3/13 Náměty pro výuku výchovy k občanství v 6. – 9. ročníku Volný čas Mgr. Luboš Horký Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno.
Koordinační MAS Partnerská MAS Registrační číslo: 13/019/4210a/563/
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Naše mládež miluje přepych. Nemá správné chování. Neuznává autority a nemá úctu před stářím. Děti odmlouvají rodičům, srkají při jídle a tyranizují své.
Frenštát pod Radhoštěm Mateřská škola Školská čtvrť 4. oddělení
Projekt: Integrace na druhou - šk.r. 2010/2011 Plánované projektové aktivity PPP FM v nejbližším období: a)Aktivita č.1 - Společné dílny: pedagog - šk.
Národní program podpory cestovního ruchu 2010 – 2013 Podprogram Cestovní ruch pro všechny 16. února 2010.
„Přírodní vědy moderně a interaktivně“ „Natural Sciences in Modern and Interactive Way“ Město Orlová.
ŠKOLY PRO VENKOV registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: PROJEKT.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
SUŠMÁNIE JAK… …NAPSAT PROJEKT. CÍL Musíte vědět CO, chcete udělat!
A péče o Vaše dítě. O V AŠE DÍTĚ PEČUJEME s láskou a rádi s citem a úctou profesionálně a odborně individuálně rovným přístupem.
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Dej svým nápadům šanci - Technologické inovační centrum s.r.o.
Podpora poradců Podpora poradců
Cesta k modernímu vzdělávání
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Partnerství Moravská brána do Evropy Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Prezentace 13. května 2010 Vzdělávací.
ŠKOLY PRO REGION modernizace ŠVP ZV v českorakouském příhraničí Novohradska registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.10/ Datum zahájení projektu:
Popis projektu Termín realizace projektu: březen 2010 Cílová skupina: Žáci 4. a 5. tříd Použitý titul: Dahl, Roald: Matylda. Vyd. 1. Praha : Knižní klub,
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV - Stolničení Ročník:
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Informace výchovné poradkyně Mgr. Kilianové. * Maximálně 2 přihlášky originál a kopie * Zrušení výstupního hodnocení * Pozvánka na přijímací zkoušku 14.
INFORMAČNÍ SYSTÉMY Semestrální projekt 2013/2014 Podmínky udělení zápočtu Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení.
Možnosti spolupráce studentů s TIC s.r.o. Bc. Daniel Vaněk Technologické inovační centrum s.r.o.
Workshop na téma: „Dej svým nápadům šanci“ Technologické inovační centrum s.r.o.
Přijímací řízení 2015 Maximálně 2 přihlášky Zrušení výstupního hodnocení Pozvánka na přijímací zkoušku 14 dní předem Nepřítomnost na přijímací zkoušce.
Přijímací řízení 2014 Gymnázium Ostrov
Základní škola a Mateřská škola Horní Stropnice Školy pro venkov.
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
Krajina, která se nám stala domovem. Denně do ní otiskujeme své šlépěje a doufáme, že alespoň některé po nás zůstanou navždy. Pojďte s námi poodkrýt tajemství.
15. ročník mezinárodní soutěže studentů středních technických škol v iDESIGN technologiích. se uskuteční v termínu 20. a
Přijímací řízení 2010 Gymnázium Ostrov.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Základní škola, Vlašim, Březinská 1702 EU - OP VK VY_12_INOVACE_INF34
Soutěž pro žáky z celé ČR „Nakresli mi svou planetu“ Cílem soutěže je zvýšit povědomí dětí o potřebě chránit naši planetu a upozornit je na nebezpečí,
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
 Název projektu: Poklady kolem nás a v nás  Zkrácený název: Kolumbus  Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.13/  Žadatel projektu: Blažek & Blažek,
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Popis projektu Termín realizace projektu: březen 2011 Cílová skupina: Žáci 4. a 5. tříd Použitý titul: Lindgren, Astrid: Pipi Dlouhá punčocha. 8. rozšíř.
Pohár vědy (Science cup)
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Registrační číslo projektu: CZ /0.0/0.0/17_047/
Centrum kolegiální podpory CKP
Transkript prezentace:

Ekosoutěž II Zapojte se s námi! aneb Život, tradice a kořeny Jesenicka Technické služby Jeseník, a.s.

Pro koho? Pro třídní kolektivy základních škol Soutěžní kategorie: 2. – 3. tř. ZŠ 4. – 6. tř. ZŠ 7. – 9. tř. ZŠ Cíl: Seznámit děti základních škol s jesenickým regionem.

Přihlásit se mohou třídy do 13. února Každých 14 dní budou rozesílány em soutěžní úkoly s termínem, do kdy se mají splnit. Jak bude probíhat?

Úkoly budou typu: kreslení focení vyrábění práce na PC tvorba křížovek, hádanek, rébusů psaní pohádek či povídek …

Co to znamená pro učitele? 1.Zadat žákům úkoly 2.Pohlídat si jejich zhotovení do stanoveného termínu 3.Odeslat úkoly (poštou či přes web či osobně odevzdat, zaleží na výsledku)

Harmonogram 1.2. – – přihlašování tříd – – realizace soutěže –hodnocení výtvarné a literární soutěže veřejností – vyhlášení celkových výsledků soutěže

Co za to? 1. Pracovní listy (sborníček) všech úkolů, nápadů, výtvarných a literárních děl všech zúčastněných tříd. 2. Mapa Jesenicka zhotovená třídními kolektivy. 3. Spousta nových zážitků a zkušeností

Ceny 1.zážitkové ceny – exkurze, výlety 2.vstupenky do kina na vybraný film 3.věcné ceny – knihy o Jeseníkách, pohádkové knihy vztahující se k Jeseníkům (CD s pohádkami, S příchutí Jesenicka …) …

Co od dětí očekáváme? Chuť soutěžit Chuť dozvědět se informace o svém okolí Mít zájem se podílet na tvorbě výukového materiálu (výstup z ekosoutěže je sborník s vítěznými pracemi)

A co ještě dodat? Zapojte se a soutěžte s námi! Už se na vás moc těšíme! Technické služby Jeseník, a.s.

Kontaktujte nás Hnutí Brontosaurus Jeseníky Průchodní Jeseník Tel.: Mob.: Realizační tým: Alena Bajerová Lenka Grygová Ivana Skoumalová