Naše milovaná Jollynečko Byla jsi pro nás láska na první pohled, zamilovali jsme se do Tebe jakmile jsme viděli fotku z 1. dne Tvého života. 8 týdnů čekání.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Malí andělé.
Advertisements

Pro někoho něco znamenáš
Báseň Charles R. Swindoll.
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
Peníze.
Zvolený jako nejlepší mail roku. Jestli si myslíš, že nejsi šťastný, podívej se na ně...
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Zvolený jako nejlepší mail roku Jestli si myslíš, že nejsi šťastný, podívej se na ně:
KDYŽ RODIČE ZESTÁRNOU 8 Clickar.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Růže.... Růže... Každý člověk si zaslouží být milován! Smutné je, že někteří o to nestojí.
Seneca citáty.
Jednou se vrátíš.
Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků. Ženatý 7 dní Miluji Tě! Ženatý 7 měsíců Samozřejmě Tě miluji. Ženatý 7 roků Když jsem tě miloval, měl jsem odejít.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Přáníčko pro svéhoMiláčka Jeníčka Vytvořila jeho milovaná Alenka. K Valentýnovi ….
IN YOUR EYESANASTACIA.
COS UDĚLAL TY. Mučen a popliván Já jsem na kříži byl Před svody satana Abych tě ochránil Život mi Otec vzal A co ty mě jsi dal?
P r o milovanou Autor Hanis.
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
B Ů H
VYSNILA JSEM SI TĚ DREAMED YOU ANASTACIA.
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
které je stále třeba brát v úvahu !
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Dopis od Boha.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
1. Bože, který hvězdy krásně vodíš | po obloze jasné, | který v lásce neskonalé | chráníš i ptáčky malé, | který všechny děti vidíš, | každý jejich krůček.
1. výročí Danielka a Jaroušek 2007.
1. Bože náš, Otče náš, do ruky tvé s důvěrou klademe teď štěstí své: | Dítě, jež z lásky své i nám jsi přál, | od tebe život má, veď je i dál, | Dítě,
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
Okamžik Aus dem portugiesischen übersetzt
Svátek Valentýna Hudba.
Hledat lásku. Nesmysl - říká rozum. Směšné - tvrdí hrdost
Láska za hrob….
1. Slyš, Pán Ježíš tebe volá: | proč jen otálíš? | Často slyšels hlas ten tichý, | kdy se obrátíš? | Dlouho, dlouho odkládáš to, | nač tak čekáš jen? |
NÁDHERNÝ 1. VE TVÉM SRDCI JE SOUCIT A SLITOVÁNÍ,
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
Na dortu zas přibyla Ti, další svíčka hořící
Miláčku můj jedinej….
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
1. Králi nebes, kdo vypoví | jména tvého moc? | Kdo byl k dílu, které konáš, | tobě na pomoc? | Jen ten žije, na koho | ty v lásce pohledíš: | Světy vstaly,
Miluj svého muže.
Apoštolská 1. Prosíme Tě dej nám Pane sílu,
Příběh pro všechny tvrdě pracující
DOPIS PRO TEBE.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
1.
To k tobě promlová Bůh … prostřednictvím Ducha Svatého.
Lucinka a Martínek Upozorňujeme, že následující záběry jsou dojemné. (dojemnější dnes už bude jenom diskotéka s hity Michala Davida) (a pak až dojde jídlo)
Báseň Charles R. Swindoll.
Zvolený jako nejlepší mail roku
Malí andělé.
Pro někoho něco znamenáš
DOPIS PRO TEBE.
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
Malí andělé.
které je stále třeba brát v úvahu !
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Malí andělé.
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
Č T I P O M A L U A T I Ś E !! -na světě je minimálně pět lidí, kteří by pro Tebe zemřeli.
On.
Báseň Charles R. Swindoll.
Transkript prezentace:

Naše milovaná Jollynečko Byla jsi pro nás láska na první pohled, zamilovali jsme se do Tebe jakmile jsme viděli fotku z 1. dne Tvého života. 8 týdnů čekání než jsme si Tě mohli přivést domů bylo pro nás nekonečných. První dny v naší smečce byly rozpačité, než Tě Connynka přijala, ale pak se z vás stala nerozlučná dvojka a z nás velká šťastná smečka. Byla jsi naše sluníčko, holčička, obrovský mazlíček, ale také obrovský ďáblík. Měla jsi neskutečný apetit a ohromně moc energie. Když jsme se vraceli z práce domů,vždy jsi nás vítala s tancem hula hula a ohromným štěkotem. Domů jsi brala schody po třech a hrnula jsi před sebou koberec, v kuchyni pak brzdila přes celou místnost. Uměla jsi si život s námi užívat. V noci Ti bylo nejlépe s námi v posteli, uměla jsi se pěkně roztahovat ale také se krásně tulit. Nejvíce jsi však milovala zimu a řádění s Connynkou na sněhu.

I když jsi byla ještě dítě – vlastně štěně, statečně jsi bojovala se zákeřnou nemocí. Byla jsi neskutečně statečná a měla ohromnou vůli žít. Všichni Tě obdivovali a my také. Věř, dělali jsme vše co šlo abychom Tě zachránili a mohla jsi si s námi užívat života ještě řadu dlouhých let. Do psího nebíčka jsi odešla se ctí, unavená ale šťastná, protože jsi se shledala s Connykou. Zase jste nerozlučná dvojka a v nebíčku můžete společně řádit. Navždy zůstaneš v našich srdíčkách. Máš náš neskutečný obdiv a úctu. Byla jsi jedinečná, byla jsi úžasná a my jsme moc vděční, že jsme s Tebou mohli prožít krásné 2 roky společného života.