V dnešní době se technika vyvíjí velmi rychle výrobci uvádějí na trh nové druhy mobilů tabletů, notebooků, počítačů, televizí… Je tohle dobře? No v něčem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Advertisements

Jak ovlivňuje můj život současná technika
Hrádek u Nechanic Anna Vojtěchová.
Technika,tak jak ji vidím já…
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Co si mohu dovolit Finanční gramotnost I. stupeň
Notebook. Notebook je označení pro přenosný počítač Jsou v něm zabudované komponenty, srovnatelné se stolním PC.
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
VY_32_INOVACE_422, 22. sada, Prvouka
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Autor: Ondřej Šimčík. OBSAH  Televizory Televizory  Počítače Počítače  Mobilní Telefony Mobilní Telefony.
Svět techniky a já Lucie Šamárková. Obrázky nejrůznější techniky.
Tereza Kudělová. Svět techniky  Od začátku techniky jsme přešli z dřevěných kol a vozů na letadla,auta,autobusy,motorky a další věci potřebné k blahobytnému.
ANKETA. Ptali jsme se našich učitelů Celkem jsme se ptali 12 učitelů. Co je to Fair Trade? Odpovědi učitelů: 6x spravedlivý obchod 2x férový obchod 1x.
Funkční gramotnost II. -opakování grafy - mapy - počasí J. Poddaná.
VY_32_INOVACE_A1-05 HALOGENIDY AUTOR : Mgr. Iveta Bartošová VYTVOŘENO : listopad 2011 STRUČNÁ ANOTACE : Zápis vyučovací hodiny Časová náročnost : 1 vyučovací.
VY_32_INOVACE_PSYM25360ZAPBOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Základní škola Kladruby 2011  Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Petr.
Název : Spojené státy americké Oblast : Zeměpis 7. ročník
Klára Ligocká Slunečný server…. Bez elektroniky v naší době by jsme se neobešli… Je to dobře nebo špatně ??? Ukážeme si dobré ale i špatné stránky Bez.
Vypravování o prázdninách
Vynálezci, stavitelé, umělci, vědci, revolucionáři
6. ročník Látky a tělesa Látky a tělesa.
FYZIKA 9 ASTRONOMIE ILUSTRACE K TÉMATU SLUNCE Mgr. Eva Smolíková 2013.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Svět techniky a já Marie Luptáková.
Zaokrouhlování čísel na stovky
CHEMIE 9. ROČNÍK HALOGENDERIVÁTY
TÉMATICKÁ OBLAST:Biologie člověka s rozsahem pro ZŠ
Název : Sluneční soustava Oblast : Zeměpis 6. . ročník
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Jak ovlivňuje můj život současná technika. Televize V dnešní době je zcela pravděpodobné, že 2 % ze 3 % lidí mají doma televizi. Já si myslím, že televize.
PŘÍRODOPIS-8. ročník NEMOCI SRDCE A CÉV.
Zpracoval: ing. Pavel Králík
VY_32_INOVACE_CH.8.16 –KARBOXYLOVÉ KYSELINY- prezentace
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
Vzdělávací oblast: Český jazyk – sloh Autor: Vlasta Lindovská
Technologie.
Základní škola a Mateřská škola Vraclav, okres Ústí nad Orlicí Vraclav 52, e:mail: Tel.: www: zsvraclav.cz Č íslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Vytvořil:Daniel Petrusek. -mé Logomé Logo -Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet?Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet? -TelevizorTelevizor.
VY_32_INOVACE_TMM22660BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ EU peníze školám MODERNÍ ŠKOLA – ZKVALITNĚNÍ VÝUKY Registrační číslo GP: CZ.1.07/1.4.00/ Č.j.: 14863/ Tento.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Podbořany, Husova 276, okr. Louny AUTOR: Jaroslava Kudláčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_614_AJ_nábytek TEMA: Nábytek ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/
OPYLENÍ a OPLOZENÍ VY_52_INOVACE_B1 – 20 AUTOR: Mgr. Iveta Bartošová
ŠTÍ Ř I. Vytvořil Filip Kašpír 1.L Dne
Anotace Prezentace určená k opakování a procvičování učiva o destilované vodě Autor Ing. Lenka Kalinová Jazyk Čeština Očekávaný výstup Žák zná vlastnosti.
Vzdělávací oblast: Český jazyk – sloh Autor: Vlasta Lindovská
Vypracovaly: Kánská, Ivanovová, Strýčková, Maroušková
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Vzdělávací oblast: Anglický jazyk – gramatika, slovní zásoba Číslo materiálu: EU Název: Borrow vs Lend Autor: Mgr.
VY_52_INOVACE_PŘ.9.33 – EROZE - prezentace
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní škola, školní.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: MGR. MARTINA MYŠKOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_750_VYHLÁŠENÍ_ČESKOSLOVENSKA TÉMA: Vyhlášení.
VY_32_INOVACE_TMM22960BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Zelenina – druhy, význam
Vypracovala: V. Černochová
Materiál slouží v hodinách o lidských vlastnostech.
VY_32_INOVACE_CH VZDUCH - prezentace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Inovace.
Anotace: Na číselné ose čtou čísla, která se postupně objevují.
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Územní správa Česku.
Označení DUM 13 _ 06 _ Pl _ DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
VY_32_INOVACE_PSYPS13960ZAP Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Inovace.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Inovace.
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
Transkript prezentace:

V dnešní době se technika vyvíjí velmi rychle výrobci uvádějí na trh nové druhy mobilů tabletů, notebooků, počítačů, televizí… Je tohle dobře? No v něčem určitě přes mobily nooteboky televize atd. jsme spojení se svými kamarády a světem. Jenže technika má i spoustu záporů. Děti sedí stále u počítače a nechodí na čerstvý vzduch. Je tedy současná technika dobrá ?

V dnešní době má notebook skoro každý. Na notebooku s internetem většina dětí stráví hodně času. Klady: Můžeme být ve spojení se svými kamarády, zjišťujeme novinky a víme nové zprávy Zápory: Lidé tráví no noteboocích spoustu času.

Každý má v dnešní době mobil. Kdo by ho neměl ? Mobilů vzniká stále více druhů. Samsung, Nokie.., stále vymýšlejí nové druhy mobilů s novými funkcemi. Mobily nám vlastně moc neškodí. U mobilů jsou spíše klady než zápory. Mobil nás spojuje se svými přáteli kamarády a rodinou. Dnešní mobily jsou moderní jsou drobné a svůj účel si myslím splňují.

Rádio je vlastně dobrým vynálezem techniky. Kdo si rád neposlechne svou oblíbenou Muziku? Rádia se také stále vyvíjí v minulosti to vlastně byly spíš gramofony kdo nám přehrával muziku.

Foťáky jsou výborná věc, zachycují naše vzpomínky. Foťáky jsou dnes velmi dobré. Zatímco naši prarodiče si mohli nechat o foťáku zdát my už máme takové vymoženosti jako třeba zrcadlovky aj. Fotoaparáty jsou podle mě přínosné pro techniku.

Televize jsou dnes velmi moderní. Můžeme si koupit 3D televizi a nechat se vtáhnout přímo do filmu. Nebo se dívat v obýváku na plazmu. Televize je dobrá věc pokud Jí nevěnujeme veškerý čas.

Další možnost poslouchání muziky. Mp3 a Mp4 jsou přenosné malé a vkusně udělané.

Tablety nám možná za pár let nahradí notebooky. Mluví se i o tom že by se měli používat ve školách místo sešitů.

Samsung Apple Nokia

Kdysi dávno jezdili lidé v kočárech. Pak přišli na řadu první vozy ze kterých se nakonec vyvinuli auta taková že by se předkové hodně divili. V dnešní době je auto nezbytná věc. Téměř každý plnoletý ho vlastní a vlastní řidičský průkaz. Na trhu aut najdeme auta různých značek a různých cenových kategorií. Vývoj aut je Dle mého názoru velmi užitečný. V dnešní době kdy každý někam spěchá je potřeba spolehlivých aut.

Kdybych měla firmu která by se zabývala výrobou moderních technologií moje logo by vypadalo takhle:

Vývoj výpočetní techniky je dobrá věc. Technika se posunuje velmi rychle ku předu.Za 100 let bude technika jistě dál. V něčem je tento vývoj dobrý. V nových vymoženostech techniky se objevují nové funkce, které nám umožňují spoustu věcí. Výrobci by to ovšem neměli tolik přehánět rozhodně nepotřebujeme tolik nových modelů notebooků mobilů a jiných věcí. Není to jedno že tamten bude mít Samsung Galxy a tam ten Samsung Star? Můj názor zní : Vývoj výpočetní techniky je dobrá věc ale nic se nesmí přehánět

Rva- KVDM:&imgrefurlhttp:// KVDM:&imgrefurl= NrpIz22TM:&imgrefurl= LkM:&imgrefurl= I1lM:&imgrefurl= h&tbnid=IU3MrW3Zd3j2QM:&imgrefurl= pracuje-na-tabletu-rady-nexus- y1CM:&imgrefurlhttp:// y1CM:&imgrefurl= Oz_5sLkM:&imgrefurl= mEwbQUEyM:&imgrefurlhttp:// mEwbQUEyM:&imgrefurl= izvlr2b4Jy0uQM:&imgrefurlhttp:// izvlr2b4Jy0uQM:&imgrefurl= 2b4Jy0uQM:&imgrefurl