Datové schránky ve velké společnosti SharePoint partenrská konference Microsoft 2. 2. 2010 Pavel Salava Mainstream technologies,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Advertisements

Enterprise řešení pro elektronický podpis VerisignIT
IS Datových Schránek Zákon a jeho důsledky 26. listopadu 2009
Informační Systém Datových Schránek IS Datových Schránek 9. října 2009 Webseminář na téma ISDS Jiří Pejčoch Zákon a jeho důsledky.
Metodické a produktové řešení požadavků zákona 300/2008 Sb.
Spisová služba a její vazba na datové schránky
Elektronizace agend nejen ve státní správě
Centrální ohlašovna Ministerstva životního prostředí Úsek informační podpory, oddělení IRZ/CO.
Generální ředitelství cel Projekt ECR brána případová studie
Přednáška č. 5 Proces návrhu databáze
METODOLOGIE PROJEKTOVÁNÍ NÁVRH IS PRO TECH. PROCESY Roman Danel VŠB – TU Ostrava HGF Institut ekonomiky a systémů řízení.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Technologie portálu Pavel Krayzel CELN o.s.
Podnikový systém SEWSS Jakub Charvát STATISTICA Enterprise-wide SPC System.
Evidence pošty Spisová služba Podatelna Renata Pavelková, Marek Urban Skalský Dvůr
Praktická ukázka elektronického úřadování na MV Oskar Macek Alena Uzlová.
Varianty řešení pro datové schránky Varianty řešení pro datové schránky 9. října 2009 Webkonference Petr Janda
Řízení přístupových práv uživatelů
DRMS Forum září 2009 GORDIC řešení datových schránek organizace Bc. Pavel Prchal Ing. Vladislav Korecký.
Spisová služba GINIS Bc. Jan Podloučka.
Zvyšování kvality poskytovaných služeb - efektivní řízení servisní péče Konference SIS2010, Brno Petr Bříza, Versino CZ, s.r.o.
Rozšíření jednouživatelské verze IS na víceuživatelskou Prezentace Diplomové práce Autor : Libor Tomášek Spoluautoři : Pobucký M., Drábek L. Vedoucí :
Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele Projekt „Malá integrace“
8. dubna 2013ISSS - Portál interních identit, Z. Motl1 Portál interních identit jako nadstavba identity managementu Mgr. Boleslav Bobčík, T-Systems Czech.
Zkrocená byrokracie? Úřadovna Lucie Vařechová
Spisová služba „light“
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Personální aplikace pro AddOns Microsoft Office SharePoint 2007 Radek Sedlář 9. listopadu 2006.
Komerční využití systému ISDS
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda, petr.
Internet ale velmi výrazně slouží i pro komunikaci, přičemž jednoznačně nejpoužívanějším komunikačním prvkem je . Význam slova lze přeložit.
Realizační tým ICZ duben 2005
Implementace spisové služby v prostředí městských úřadů
13. dubna ANALÝZA A REDESIGN TISKOVÉHO ŘEŠENÍ ALEŠ KLÍMA.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Krajský úřad Libereckého kraje
2005 Adobe Systems Incorporated. All Rights Reserved. 1 Inteligentní PDF formuláře Vladimír Střálka Territory Account Manager Adobe Řešení pro.
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda
KL Free IS Informační systém pro regionální síť KLfree.net.
P R O X I O konfigurovatelné řešení pro veřejnou správu
INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2008 © Copyright IBM Corporation 2008 Správa obsahu v podání IBM 7. – 8. dubna 2008 ibm.com/cz/public Daniel Beneš.
Vývoj helpdesků od roku 2000Již třetí verze „nativního“ helpdeskuPrvní verze HD pro MOSS v roce 2007Druhá verze HD pro MOSS v roce 2009.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Spisová a archivní služba (SAS) – pořádek v písemnostech a dokumentech.
Systém DESA DŮVĚRYHODNÁ ELEKTRONICKÁ SPISOVNA A ARCHIV
Blíží se datové schránky,. aneb „Nepropadejte panice!“
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Elektronické podatelny právo a praxe ISSS Hradec Králové Jan Hobza
Management zařízení (Mikrotik, UBNT, CMTS modemů)‏ Monitoring sítě / zobrazení na mapě Statistiky sítě Fakturace Plánování Uživatelské rozhraní Evidence.
Protálová řešení Příklady reálných nasazení Tomáš Kutěj System Engineer Microsoft.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Elektronická podatelna a problémy s ní spojené Ing. Petr Budiš.
Helios Orange - Implementace systému
Spojení základních registrů s okolním světem Hradec Králové 2012.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR E-tržiště České pošty.
Spisová služba e-spis LITE máme řešení pro každého Pavel Machánek, ICZ a.s , Ostrava 1.
MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti.
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
Základy práce s portálem CzechPOINT HW, SW, tokeny, certifikáty, administrace.
C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y Seminář č.20 - Příprava lékáren na ePreskripci a poskytování údajů o vydaných LP Roman Slowioczek,
as4u advanced system for you
Inf Elektronická komunikace
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
INTEGRACE řešení základních registrů
Dokumentový server Bc. Filip Matuška
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Distribuční portál (DIP)
Helpdesk a jeho využití na KrÚ Vysočina
Informace pro externí administrátory
Elektronická Spisová Služba
WEDA – řízené úložiště dokumentů Sociální agendy
Elektronická Spisová Služba
Transkript prezentace:

Datové schránky ve velké společnosti SharePoint partenrská konference Microsoft Pavel Salava Mainstream technologies, s.r.o.

CO ŘEŠÍ POSTREGISTR.CZ

Datové schránky a velká společnost Ve velké společnosti s datovými zprávami pracuje více uživatelů, to s sebou přináší nároky na: Postregistr.cz na potřeby adekvátně odpovídá: Centrální příjem zpráv na podatelnu i z více DS Efektivní a intuitivní webové prostředí s centrálním uložením všech zpráv Vnitřní pravidla distribuce pošty Přizpůsobení vnitřním organizačním pravidlům (oddělení, role) Kontrolu převzetí a zpracování odpovědnou osobou Přehledná a řízená distribuce zpráv s podrobnou historií všech aktivit Archivaci doručených zpráv Kompletní archivace zpráv a historie jejich distribuce ve společnosti Manažerské přehledy doručených/odeslaných zpráv Ucelená sada manažerských reportů Nastavení přístupových a funkčních právGranulární nastavení uživatelských práv

PŘEDSTAVENÍ APLIKACE

Architektura aplikace postregistr.cz využívá platformu Windows SharePoint Services 3.0

Komunikace s datovou schránkou Vyzvednutí zpráv: Z jedné, či více datových schránek – Automaticky – Na vyžádání Komunikace s ISDS je logována Odeslání zpráv: Odeslání zprávy do systému ISDS a následné předání zpět systému: – časového razítka – dodejky – doručenky Výběr adresy z vytvořené interní databáze Hromadné odeslání zprávy na více adres

Podatelna datové schránky

Pracovní postupy Uživatel v aplikaci vystupuje v jedné z rolí: – Administrátor datové schránky – Pracovník podatelny – Správce oddělení – Odesílatel – Příjemce Pracovní postupy jsou řízeny a kontrolovány aplikací s nastavitelnými dobami odezvy Uživatelé ve všech rolích jsou o požadavku na zpracování notifikováni em

Zpráva k převzetí uživatelem

Zpracování zprávy uvnitř organizace Evidence a archivace veškeré komunikace a uvnitř organizace Efektivní distribuce zpráv uvnitř organizace – Předání zprávy odpovědné osobě – notifikace Automaticky – pokud systém pozná adresáta Pracovníkem podatelny – Přijetí, předání nebo odmítnutí zprávy odpovědnou osobou – Řešení odmítnutých zpráv pracovníkem podatelny – Časová kontrola procesu přijetí zprávy v organizaci

Archivace a přehledy Veškeré přijaté/odeslané zprávy včetně všech atributů Kompletní proces přijetí zprávy uvnitř org.: – Celková doba zpracování – Pohyb zprávy v rámci organizace (pracovní postupy, přijetí/odmítnutí/ předání zprávy, délka procesu, …)

Přehled zpráv

Další možnosti Definované rozhraní pro připojení systému/komunikačního modulu k externí podatelně nebo DMS systému Jednoduché rozšíření nebo změny systému práce uvnitř organizace díky „stavebnicové“ architektuře a maximálnímu využití standardních komponent WSS 3.0 Podepisování obsahu zpráv Konverze z papírové do elektronické podoby A další…

REFERENCE

Referenční instalace