10. listopadu 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití služby O2 Car Control v praxi operativního leasingu
Advertisements

GENSETS CZECH REPUBLIC SE
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
Pojištění firemní flotily
Představení společnosti
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
Optimalizace zásob ŠKODA AUTO a.s..
11 Udržovatelnost a servisní logistika
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
Printforum 2011 Přednáška Technologická přeměna – a důsledky pro tiskárny Prof. Dr. Thomas Helbig Poradce podniků v polygrafickém průmyslu
Podpora meziobecní spolupráce Prohlubování meziobecní spolupráce David Bohadlo Vedoucí právního týmu.
1 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :25 AM - 1 Quelle: TROST AUTO SERVICE.
…od myšlenky k realizaci franchisingového konceptu.
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
Nabídka personálních služeb
Řízení poradců ze soukromého sektoru Školení na řízení plánování a procesů PPP Twinningový projekt CZ/2005/IB/FI/04 Mikko AJ Ramstedt Senior.
Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
Případová studie: UNIC-Services Ltd. Firma UNIC-Services  Založena roku 1993 IT pracovníkem, jménem Saara Remes-Ulkunniemi  Firma nabízí vzdělávací.
Facility management ČSN EN
13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel:
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
1 Představení divize služeb Tomáš Nekola. EVROFIN Int. spol. s r.o.  Založení společnosti v roce 1993  Centrála v Ústí nad Labem  Pobočky Praha, Brno,
Česká spořitelna – banka pro franchising!
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Nové obchodní trendy v pojistných programech AXA ASSISTANCE
1 Realita není černobílá aneb řešení šitá na míru 19. září, Praha Michal Tesař, NEWTON Management, a.s.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
OECD a finanční vzdělávání Stálá mise České republiky při OECD v Paříži Prof. Ing. Karel Dyba, CSc., velvyslanec Třetí mezinárodní konference k finanční.
Pojištění vozových parků
© NSZM ČR1 Zdravá města, regiony, kraje – cesta ke zdravému rozvoji Oucmanice, 5. června 2007.
Přeskočte standardy v monitoringu! GX SOLUTIONS, a.s., organizační složka V oblouku 114, Čestlice, Říčany u Prahy
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
SEKUNDÁRNÍ TRH UŽITKOVÝCH VOZIDEL
Outsourcing jako strategický nástroj řízení nejen v komerční sféře
Inovace výuky ve vazbě na požadavky Mezinárodních výukových standardů doc. Ing. Marie Pospíšilová,CSc. SVŠES.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
Zkušenosti ze zavedení systému řízení kvality informačních služeb
MoodleMoot.cz 2011, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o. 1 Moodle a okolní svět Ing. Marek Kocan.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Dlouhodobý hmotný majetek – pořízení, evidence, vyřazení Vypracoval : Ing. Jana Šustrová Projekt Anglicky.
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
1 „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací projektu z PRV“
1 Mezinárodní konference Týden udržitelného rozvoje – Nové způsoby výroby – MPO, Praha, Prezentace firmy TOS KUŘIM - OS, a.s. Podklady pro vystoupení.
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Několik námětů a otázek k zamyšlení a výběru
PRAXE STUDENTŮ V PORADENSKÉ A BANKOVNÍ POBOČCE PARTNERS MARKET.
Struktura podnikatelského plánu
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
PROČ DĚLÁME ZROVNA TOTO 1.Věříme v růstový potenciál automobilového trhu v ČR a dalších zemí CEE 2.Proto spoluvytváříme podmínky pro to, aby co největší.
Proč pořídit monitoring vozidel ? Víte kde Vám stojí … ?
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
NET spol. s r.o., Huštěnovice 370, Babice, CZECH REPUBLIC.
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby
Autorizovaný servis pro:
Transkript prezentace:

10. listopadu 2012

OBSAH Představení firmy Fraikin Nabídka « Full-Service » Proč Fraikin Přílohy 2

Představení firmy Fraikin Česká republika s.r.o. Fraikin Slovakia s.r.o. 3

Poskytovatel služeb s jedinečnou přidanou hodnotou. Fraikin, významný aktér Naše mise: dlouho-, středně- a krátkodobý pronájem, správa vozového parku ve vlastnictví klienta, svěřeného profesionálům. Poskytovatel služeb s jedinečnou přidanou hodnotou. Naše pole působnosti: nákladní auta užitková auta přidružené služby Poradenství v oblasti provozu vozidla a nástaveb, řešení vedoucí k omezení celkových provozních nákladů (TCO). Fraikin Vám pomůže i v oblasti politiky udržitelného rozvoje. Poradí s výběrem vozidla, které nejlépe vyhovuje životnímu prostředí.

Klíčové údaje 10 000 klientů 200 poboček 3 200 zaměstnanců 60 000 vozidel 50 000 pronajatých vozů 10 000 vozidel ve správě Společnost působí ve Francii Velké Británii Španělsku, Polsku Belgii, Lucembursku Švýcarsku, Slovensku České republice Maroku … 5

Fraikin: 70 let zkušeností 1947 - Gérard Fraikin v Paříži s jedním kamionem zakládá firmu Fraikin 1978 - Začátek podnikání ve Velké Británii. 1992 - Otevření poboček v Belgii. 1996 - Příjetí skupiny Locamion (Francie), zdvojnásobení kapacity společnosti. 1997 - Počátek podnikání ve Španělsku a představení nové obchodní strategie, založené na síti nezávislých partnerů. 2005 - Odkoupení britské společnosti Transfleet a integrace do firmy Fraikin ve Velké Británii se 14 400 vozidly. 2006 - Otevření nových poboček Fraikin v Polsku a ve Švýcarsku. Akvizice firmy Locafroid (Francie) s flotilou 2000 přívěsů. 2011- Otevření nové pobočky v České republice, na Slovensku a v Maroku.

Služba « Full-Service » 7

Služby společnosti Fraikin Koncept Fraikin Doporučení/poradenství Analýza vozového parku, doporučení na nejvhodnější specifikaci Stanovení technických charakteristik, Výběr vozidla Transparentnost Vrácení vozidla bez nemilých překvapení, Akceptace stavu vozidla přiměřenému standartnímu opotřebení (mimo živelné pohromy a úmyslné poškození) Financování Šetříte investiční náklady a kapacity Pružnost Kompenzace kilometrů, Možnost přizpůsobit Vaši smlouvu momentální situaci Jednoduchost Jedna stabilní splátka nájmu, bez jakýchkoli překvapení, Integrované provozní náklady, Přesun odpovědnosti za správu Vašeho vozového parku 8

Služby společnosti Fraikin Administrativní řízení Uvedení vozidel do provozu: po dobu čekání na Vaše nové vozidlo, náhradní vozidla, výměna vozů v případě nutnosti. Domluvte si schůzku na službu, týkající se Vašeho vozidla. Kompletní administrativa vozidla: komplexní pojištění, periodické prohlídky, všechny další administrativní záležitosti, spravované našimi odborníky. Kompetentní zástupce vyhrazený jen pro Vás, schopný vyřešit všechny Vaše požadavky. Nepřetržitá správa Vašich vozidel. Pojištění a správa havarijních událostí.

(havarijní služba a odtažení) Služby společnosti Fraikin Technická správa Opravy : mechanické, nástaveb (chladírenská skříň, hydraulické zařízení, …) Okamžitý servis stěrače, ostřikovače, doplnění oleje, žárovky, nemrznoucí kapalina Údržba : výměna oleje, filtry, brzdová kapalina, světla, rozvody, spojkový mechanismus, příprava a provedení zákonných servisních prohlídek (STK, emise...) Pneumatiky : neomezený počet, vyvážení, seřízení kol, zimní pneumatiky, defekt Asistence 24/7 (havarijní služba a odtažení)

Služby společnosti Fraikin Správa vozového parku Servisní pracovník společnosti Fraikin pravidelně kontroluje Váš vozový park a provádí běžné servisní kontroly. To vše přináší výhody, týkající se: bezpečnosti Vašich řidičů úspory času (méně návštěv servisů kvůli doplnění paliv a provozních kapalin, menších oprav a doplňujících dodávek) včasné výměny opotřebených pneumatik kontroly veškerého osvětlení vozidla kontroly polepů a firemních značek Sestavíme vlastní plán návštěv. Naše organizace Vám dovolí vyhnout se zbytečným prostojům, následnému zpoždění v přepravě, a jiné … Každý servisní zásah je zaevidován, dle skutečně zrealizované práce na Vašem vozidle. 11

Asistenční služba Fraikin 24/24-7/7 Služby společnosti Fraikin Naše doba zásahu je redukována na minimum díky náhradním vozidlům firmy Fraikin, které jsou kdykoliv k dispozici. Opravy nebo odtah vozidla jsou řešeny okamžitě ve spolupráci se servisním střediskem firmy Fraikin a týkají se všech částí vozidla (podvozek, motor, nástavba, chladící agregát, hydraulické zařízení, pneumatiky …). Po první diagnostice po telefonu, Fraikin informuje servisní středisko, které se nachází nejblíže místu poruchy a, pokud je nutné, poskytne k dispozici náhradní vozidlo.  Oprava V noci nebo o víkendu, naše centrální asistenční služba je kdykoliv k dispozici. Asistenční služba Fraikin 24/24-7/7 800 606 046

Služby společnosti Fraikin Náhradní vozidla jsou k dispozici po posouzení situace odborníky ze společnosti Fraikin. Náhradní vozidla jsou k dispozici po dobu, co klient čeká na dodání nového auta. Náhradní vozidla jsou k dispozici bez jakéhokoliv čekání v případě poruchy, opravy, autonehody, stejně tak když si pravidelná údržba vyžádá delší dobu a znemožní tak běžný provoz vozidla. Dodatečná vozidla abychom udrželi krok s Vašimi sezónními aktivitami, prací přesahující rámec Vašich plánovaných obchodních aktivit, poskytneme Vám dodatečná vozidla, dle Vašich požadavků.

Služby společnosti Fraikin Pojištění Rozsah pojištění škody na majetku třetích osob neomezené, škody na vozidlech, občanská odpovědnost, krádež, náhradní vozidlo. Spoluúčast: 5% spoluúčast klienta na havarijní události Poradenství detailní analýzy Vašich pojistných událostí, Administrativa jednání na základě vzájemné dohody, vztahy s institucemi, komunikace s odborníky, vyjednávání se servisy.

Služby společnosti Fraikin Chladírenské vozy : mrazírenská, eutektická vozidla. Poradíme Vám s výběrem nezbytného vybavení pro Vaši obchodní činnost a naprostou nezávislost: Nosiče: typologie, využití… Chladírenské agregáty: kapacita, spolehlivost Nástavba: nejlepší kompromis hmotnosti, kvalita izolace Disponujeme bohatou sítí partnerů, všeobecně uznávaných odborníků a vedoucích představitelů v oblasti chladírenských agregátů. Naši partneři jsou připraveni zasáhnout na všech typech chladírenských agregátů a nástaveb. Neustále se vyvíjí, rozšiřují své znalosti, účastní se interních a externích školení, aby zachovali všechny správné postupy a pravidla. Odborníci mají osvědčení k manipulaci s chladírenskými kapalinami tak, jak to vyžaduje legislativa, a na všechny agregáty a pro klimatizaci.

Servisní síť firmy Fraikin Česká republika Slovenská republika

Proč Fraikin? 17

Fraikin – spousta výhod pro Vás Flexibilita smluv podle požadavků klienta/centrály Spojení jednotlivých členů řetězce do celku Pronájem vozidla bez složitých administrativních procedur Veškerá starost o vozový park přechází na firmu FRAIKIN Díky filozofii firmy FRAIKIN minimalizujete Vaše finanční náklady na pořízení vozidel Počáteční investice můžete soustředit do jiných sektorů Výběr ze širokého spektra užitkových a nákladních vozidel Vozidla šitá přímo na míru zákazníkům Dlouhodobý i krátkodobý pronájem Mezinárodní zázemí – výhodné smlouvy 18

Naši partneři: Síť poboček co nejblíže Vaší výrobě Rychlost zásahu 24/24h organizovaná společnostní Fraikin - opravy motorů, chladírenských agregátů, hydraulických zařízení apod. Minimalizace doby oprav, dostupnost servisních středisek, redukce doby dodání náhradních dílů

Přílohy 20

Naše vozidla

Reference

DĚKUJI ZA POZORNOST! Kontaktní informace: Kontaktní osoby: FRAIKIN – partner pro Vaše bezproblémové podnikání DĚKUJI ZA POZORNOST! Ing. Marcel Šulek Managing Director Fraikin Česká republika, s.r.o. a Fraikin Slovakia, s.r.o. Kontaktní informace: Info linka: 800 606 046 Pevná linka ČR: +420 255 712 811 Pevná linka SK: +421 232 777 011 Info mail: info@fraikin.cz, info@fraikin.sk Adresa: BB Centrum – budova C, Vyskočilova 1410/1, Praha 4 Kontaktní osoby: Zdeněk Vávra – Manažer pro krátkodobý pronájem a VIP klientelu Petr Zeman – Prodejce (dlouhodobý pronájem) 23