Místní akční skupina Království – Jestřebí hory. Valné shromáždění MAS – 7. 12. 2010  Program:  Přivítání  Plnění úkolů z minulé Valného shromáždění.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praktické informace k programu Škola pro udržitelný život.
Advertisements

Sídlo místní akční skupiny: Maleč 48 (okres Havlíčkův Brod)
Informace o fungování MAS Vizovicka a Slušovicka
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
V Harmonii s přírodou Program LEADER ČR 2007 Ing. Anna Bartošová Zábřeh
Spolupráce na venkově a další rozvoj metody LEADER v JMK výstupy setkání zástupců MAS JMK Milotice
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Program rozvoje venkova ČR na období Osa 4 Leader Ing. Kateřina Adamcová, oddělení metodiky Osy 4 PRV.
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
Bilance naplňování SPL Opatření IV.1.2. listopad 2013 – červen stručné shrnutí období Lada Nevečeřalová
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Valné shromáždění Chotěvice, Zpráva o činnosti Sekretariátu.
Program rozvoje venkova ČR , III. OSA. Realizace osy III Programu rozvoje venkova ČR Projektová opatření Zaregistrováno žádostí.
Výběr projektů Leader ČR 2006 (Ing. Olga Ondráčková, manažerka MAS) Logo- návrh 13ti leté studentky Konečná podoba loga MAS Konečná podoba loga MAS.
Zpráva o činnosti sekretariátu MAS – medializace a propagace (bod 8 programu) Valné shromáždění Chotěvice, Evropský zemědělský fond pro rozvoj.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Integrovaná strategie území Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. Kateřina Valdová.
Místní akční skupiny a vzdělávání Horní Ředice
Destinační management TO Jeseníky-východ
3. Programový výbor Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory - zpráva o činnosti v roce 2011.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
6. Leader EU – průběh realizace projektů Valné shromáždění Chotěvice,
Co nám přinesl LEADER (14) Bilance naplňování SPL Opatření IV.1.2. Lada Nevečeřalová
Konference pracovních skupin a veřejnosti ke tvorbě Integrované strategie území – Dolní Žandov.
„Budujeme region se společnou budoucností“ realizace programu Leader Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
GRANTOVÁ SCHÉMATA SROP KARLOVARSKÉHO KRAJE 2. kolo výzvy Seminář
Integrovaná strategie území Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. Jan Balcar.
Místní akční skupina Království – Jestřebí hory Harmonizace organizační struktury MAS podle požadavků MMR ČR.
Aktivity Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. v roce 2014.
6.Leader EU – průběh realizace projektů Valné shromáždění Chotěvice,
MOTTO: „Chceme propojený, spolupracující, životaschopný region, který poskytuje jeho obyvatelům i návštěvníkům příležitost ke kvalitnímu a spokojenému.
Místní akční skupina Království – Jestřebí hory. Valné shromáždění MAS –  Volba mandátové a návrhové komise  Zpráva činnosti za rok 2008.
Místní akční skupina Království – Jestřebí hory, o.p.s. Programový výbor Jan Šída Listopad 2013 – červen 2014.
Valné shromáždění MAS –  Volba mandátové a návrhové komise  Zpráva činnosti za rok 2007  Zpráva hospodaření za rok 2007  Návrh činnosti.
Rozdělování prostředků EU prostřednictvím metody LEADER a aplikace této metody v praxi Jan Balcar.
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Střednědobé hodnocení realizace SPL opatření IV.I.2
5. Hodnotitelská komise Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory - zpráva o činnosti v roce 2011.
MAS Zlínského kraj Valná hromada Krajské sítě NS MAS ve Zlínském kraj
Venkovská konference Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek Kulturní dům Havlovice.
Místní akční skupina Království – Jestřebí hory, o.p.s
„Budujeme region se společnou budoucností“ „Budujeme region se společnou budoucností“ realizace SP LEADER Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Místní akční skupina Království – Jestřebí hory, o.p.s. Hodnotitelská komise Jaroslav Balcar Listopad 2013 – červen 2014.
Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství
Místní akční skupina Království – Jestřebí hory. Valné shromáždění MAS –  Přivítání  Volba mandátové a návrhové komise  Zpráva činnosti.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Společenství obcí Podkrkonoší, Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.:
Sněm Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek od 18:00 Kulturní dům Havlovice.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno MAP je místní akční plán vzdělávání, který bude prioritně zaměřen na rozvoj kvalitního a inkluzivního vzdělávání.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
III. Společné setkání starostů Svazku obcí Jestřebí hory a Společenství obcí Podkrkonoší - zakladatelů MAS Království – Jestřebí hory, o.p.s. 25. září.
Odbory zemědělských agentur a pozemkových úřadů Činnost ZAPÚ v Programu LEADER ČR.
Sněm Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek od 17:30 Kulturní dům Libňatov.
Celostátní síť pro venkov.  Zřizovatelem je Ministerstvo zemědělství r  Sdílení zkušeností a poznatků a jejich předávání směrem k aktérům venkovského.
SLAVKOV Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Členská schůze MAS Opavsko.
Místní akční plány vzdělávání a Přemyslovské střední Čechy o.p.s. Pracovní skupina MAP ORP Kladno
Kovářov Kovářov.  Vznik za účelem posílení rozvoje venkova ve Středním Povltaví  Severovýchodní okraj jižních Čech (území SOM)
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
Region spokojeného života pro všechny
Setkání členů Řídícího výboru MAP SO ORP Beroun
Představení SCLLD MAS Sokolovsko o.p.s.
Místní Akční Plány rozvoje vzdělávání
Setkání starostů – zakladatelů MAS Království – Jestřebí hory, o. p. s
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Sněm MAS Království – Jestřebí hory, o. p. s. čtvrtek
Setkání starostů – zakladatelů MAS Království – Jestřebí hory, o. p. s
II. Setkání se starosty obcí
Společné kroky a dobré náměty v projektech rozvoje vzdělávání v Královéhradeckém kraji Hradec Králové CZ /0.0/0.0/15_001/
I. Setkání se starosty obcí
Transkript prezentace:

Místní akční skupina Království – Jestřebí hory

Valné shromáždění MAS –  Program:  Přivítání  Plnění úkolů z minulé Valného shromáždění  LEADER – projekty a výzvy roku 2010  LEADER - projekty a výzvy roku 2011  Kontrola z MZE ČR, SZIF, Celostátní síť pro venkov, NS MAS ČR  Dění v KJH, o.p.s.  Různé

Program:  Přivítání  - volba mandátové a návrhové komise  Plnění úkolů z minulé Valného shromáždění  - 8. Aktualizace partnerské smlouvy  Usnesení:  Aktualizaci partnerských smluv a jejich znění.Hlasování: všichni  - tabulka partnerů - kontakty

Program:  LEADER – projekty a výzvy roku 2010  - V roce 2010 se vyhlásily druhá a třetí výzva k podávání žádostí o dotace z programu LEADER. Druhá výzva byla vyhlášena v květnu 2010, bylo vybráno deset projektů, ale po administrativní kontrole na regionálním pracovišti SZIF v Hradci Králové došlo k vyřazení jednoho z nich a tak se do vybraných projektů díky této změně dostaly dva náhradní projekty – Chalupění, o.s. a obec Suchovršice. Aktualizovaný seznam projektů ve druhé výzvě  Na podzim pak byla vyhlášena třetí doplňková výzva a v ní byly vybrány dva projekty. Ty teď procházejí administrativní kontrolou na regionální pracovišti SZIF v Hradci Králové.

Program:  LEADER - projekty a výzvy roku 2011  Ing. Lada Nevečeřalová, MBA  prezentace

Program:  Kontrola z MZE ČR, SZIF, Celostátní síť pro venkov, NS MAS ČR  – – přítomen – Pavel Melichar, Jiří Hanuš – byl zaslán dotazník, který obsahoval dotazy k procedurálním otázkám metody LEADER, k prezentaci, výběru projektových záměrů a plnění Strategického plánu LEADER  Prezentace

Program:  Chod a řízení o.p.s.  Od dubna 2010:  Vyhlášeny dvě výzvy – kompletní administrativa a propagace SPL  Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, MAS Mezi Úpou a Metují a MAS Podchlumí společně podaly projekt "Naše hřiště – relaxace pro všechny generace" z Programu rozvoje venkova – opatření Spolupráce, bohužel projekt vzhledem k velkému převisu projektů neuspěl.

Program:  Prezentace MAS – Královéhradecké dožínky – září, Šetrný cestovní ruch v Bystřici nad Pernštejnem – říjen, 10 let časopisu ÚL – společně se ZŠ Úpice-Lány,  Vzdělávací seminář „Za venkovskými projekty do mikroregionu Poondavie“,  Celostátní konference Venkov 2010 v Lázních Bělohrad

LEADER EU 2010  Bylo zažádáno o grant v KHK na pokrytí režijních nákladů.  Zúčastnili jsme se výběrového řízení na dodání služeb v rámci projektu KAPKA 21 – 2010 – 2011 na Kč.  Získali jsme zakázku na Kč na vzdělávací seminář „Za venkovskými projekty do mikroregionu Poondavie“.

Aktualizace partnerské smlouvy  Pokračuje práce pro SOJH a SOP – dle mandátních smluv  Probíhají zásadní informační změny na  Připravuje se vydání prvního čísla časopisu Společník, který se bude vydávat 2x ročně jaro a podzim - ukázka

Návrhy na usnesení:  Valné shromáždění:  1. Souhlasí se závěry hodnotitelské komise pro výběr projektů ve II. a III. výzvě.  2. Souhlasí s vyhlášení IV. výzvy v lednu  3. Souhlasí s vyhlášením V. výzvy v září  4. Souhlasí se závěry Pracovní skupiny pro aktualizaci preferenční kritérií.

Představení projektového týmu o.p.s. Projektový tým:  Ing. Lada Nevečeřalová, MBA  Dagmar Peterková Tisková mluvčí, propagace  Kateřina Valdová Webmaster  Mgr. Petr Záliš

Kde nás najdete?  Království – Jestřebí hory, o.p.s.  Kancelář  Palackého 793  Úpice  Jan Balcar – ředitel o.p.s.  , 