Od Setkání po Setkání 2013-2014 SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až 9.6. 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Digitální katastrální mapa (reálný cíl v reálném čase)
Advertisements

Sreality.cz Trendy topování, novinky Jan Mertl / manažer Sreality.cz.
Zpráva o výběrovém řízení na Rozvojové projekty VVŠ pro rok 2011 Pro 6. zasedání sněmu Rady vysokých škol 18. listopadu 2010 Zpracoval: František Koliba.
Pracovní skupina národnostní menšiny a cizinci
Společné jednání nad otázkami koncepčních možností budoucího financování sportu v Libereckém kraji. Financování sportu ve Statutárním městě Liberec Vypracoval:
Ý SVAZ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ
Odpady 2014 – jak dál v Olomouckém kraji ? Konference samospráv Olomouc
Prezentace Komory pro hospodářské styky se SNS, s.o.k.
Od Setkání 2012 po Setkání 2013 SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až
Komplexní pozemková úprava
Program činnosti Komise sportu žen ČOV na období
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR SPOLEČNOST VĚDECKOTECHNICKÝCH PARKU ČR Mezinárodní spolupráce AIP ČR a SVTP ČR v rámci programu INGO Pavel Švejda řešitel.
2. schůze dozorčí rady IPN Kredo a IPN Kvalita 12. března 2014.
České vysoké učení technické v Praze
Představení PS Lesnictví a zemědělství
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
Kulatý stůl ČSVTS Věda, výzkum a inovace v letech 2014 – 20 České inovační partnerství 23. června 2014.
Profesní samospráva v zemích EU Ing. Milan KOCÁB, MBA Komora geodetů a kartografů (Zeměměřická komora) člen Českého svazu vědeckotechnických společností.
Prezentace Komory pro hospodářské styky se SNS, s.o.k.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 16. Předsednictvo RVŠ, 20. března 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Jan Kozubík, Martin Petrus.
Tato prezentace je součástí projektu TD Zvýšení efektivity ochrany autorských práv v kartografii a geoinformatice. Projekt je realizován za finanční.
Komora geodetů a kartografů (Zeměměřická komora)
Činnost právní kanceláře ČLK
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Současný stav digitalizace SGI Ing. Stanislav ŽofkaPraha ,Seminář k digitalizaci katastrálních map, Sdružení Nemoforum a Komora geodetů a kartografů.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 8. sněm RVŠ, 22. května 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
Integrovaná strategie území Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. Kateřina Valdová.
TRENDY A BUDOUCNOST FINANČNÍHO PORADENSTVÍ V EVROPĚ 9.ŘÍJEN 2013 Ing. Tomáš Síkora, MBA, výkonný ředitel VYBRANÉ DOPADY NOZ DO POJIŠŤOVNICTVÍ.
PRACOVNÍ SKUPINA PRO VZDĚLÁVÁNÍ předseda: prof. Ladislav Lábus Valná hromada ČKA,
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Cheb, října 2007,
ŘEŠENÍ PROBLÉMU KVALITY GEODETICKÝCH PRACÍ Z POHLEDU KOMORY GEODETŮ A KARTOGRAFŮ Ing. Jan FAFEJTA GEODET, spol. s r.o. Plamínkové Plamínkové 1592, 140.
EKONOMIKA AKCIOVÁ SPOLEČNOST Ing. Hana Kročová
Plzeňského a Karlovarského kraje
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
PRACOVNÍ SKUPINA pro přírodu a krajinu Valná hromada ČKA,
Nemoforum jako zdroj legislativních námětů v oblasti informací o území Růžena Zimová Nemoforum / Stavební fakulta ČVUT Konference ISSS, , Hradec.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Zpráva o činnosti Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Ján Říha.
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
3. zasedání předsednictva Rady vysokých škol Praha, 16. března 2006 Česká konference rektorů Prof. Ing. Petr Sáha, CSc.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 12. P RVŠ, 19. září 2013 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání
Koncepce podpory místní Agendy 21 v ČR zpracování strategického dokumentu 2010.
DMVS Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS -Účelová katastrální mapa realizace 2011, investice cca 9 mil. -Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP.
Brno, 2. června Sdružení automobilového průmyslu Technologická platforma „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ Strategická.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Statut a Jednací řád Výboru České republiky pro programy nadnárodní a meziregionální spolupráce Praha 21. ledna.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Rozvoj technického vzdělávání Strategie a hlavní cíle týmu 81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Brno, 4. dubna 2013 Předkládá: Řídící tým.
1 Sdružení velkých spotřebitelů energie Předpokládaný vývoj české elektroenergetiky z pohledu dominantního výrobce ČEZ, co odběratelé mohou očekávat, jak.
Setkání účastníků neformální konsorcia Setkání účastníků neformálního konsorcia Praha Brno
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
5. listopadu 2007Ing. Vít Trnka Geodézie a projektování Novinky roku 2007.
Sněm RVŠ1 Přehled činnosti Předsednictva RVŠ za období květen - listopad 2008 (3 řádná zasedání: , a )
Sněm RVŠ1 Přehled činnosti Předsednictva RVŠ za období červen – listopad 2009 (3 řádná zasedání: , a )
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP “ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Digitální mapa veřejné správy - DMVS.  Memorandum  o spolupráci, přípravě a realizaci projektu DMVS podepsáno na ČÚZK  Ministerstvo vnitra,
Zpráva o výběrovém řízení na Rozvojové projekty VVŠ pro rok 2009 Pro 9. zasedání sněmu Rady vysokých škol 20. listopadu 2008 Zpracoval: František Koliba.
PROBLEMATIKA PROFESNÍ SAMOSPRÁVY
Pět let činnosti Nemofora Sdružení Nemoforum Konference k 5. výročí založení Nemofora, Praha
Analýza potřeb v území Pardubického kraje Pracovní tým k platformě Kariéra a celoživotní vzdělávání Podpora kompetencí k podnikavosti, iniciativě a kreativitě.
9/28/20161 ČESKÁ TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA PRO POTRAVINY FINANCOVÁNÍ ČINNOSTI Plenární zasedání České technologické platformy pro potraviny Praha, duben.
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
hodnocení a financování výzkumu, vývoje a inovací
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
Komise LRV a LRV 14. prosince 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
J a k REALIZUJEME MAP II NA ŘÍČANSKU ? Linda Kůstková.
Informace z 1. ustavujícího zasedání Národní stálé konference
III. Setkání se starosty obcí
Transkript prezentace:

Od Setkání po Setkání SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až

Komora geodetů a kartografů Představenstvo: Ing. Blín, Ing. Fafejta, Ing. Fiala, Ing. Kafka, Ing. Kellner, Ing. Kubát, Ing. Nedoma, Ing.Pekarský, Ing. Plavec, Ing. Plichta, Ing. Poláková, Náhradníci: Ing. Talich, Ph.D., Ing. Kraftová Dozorčí rada: Ing. Petříková, Ing. Kocáb, MBA, Ing. Malec, Ing. Kantová, Ing. Habrovec, Náhradnice: Ing. Trnková Sekretariát: Eva Hokrová SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až

Komora geodetů a kartografů zastupuje ČR v CLGE je členem Frankofonní federace geodetů (FGF) je členem ČSVTS je členem Nemofora SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až

Představenstvo Na každém zasedání: DMVS GeoInfoStrategie Pozemkové úpravy Regionální činnost Zákon o ZK CPD TDR SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až

Během roku Vyhláška k novému katastrálnímu zákonu KGK dostala k připomínkám rozesláno jak členům KGK, tak i ÚOZI připomínky zpracovány zaslány na ČÚZK Výsledek: většina neakceptována, ale některé ano SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až

Projednání setkání 2013 vyplynulo z dotazníku: účast malá kvalitadobrá hotel vyšší ceny akce ztrátová SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až

Školení 3D skenování ve spolupráci s ČVUT - prof. Pospíšil, doc. Štroner Problematika regulovaných profesí v EU Smlouva mezi KGK a ÚTIA o využití interferometrie KGK připravuje nové webové stránky Společná akce KS ČR, ČAGI, SFDPZ, ČSGK a KGK na další jednání budou přizvány ještě ČMKPÚ, APSPÚ a SDMG Databáze odborníků ČSVTS z řad geodetů SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až

Děkuji Vám za pozornost a SLEDUJTE NAŠE JIŽ BRZY NOVÉ STRÁNKY na Jan Fafejta SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až