Základní škola a Mateřská škola Janovice Školu navštěvuje 196 žáků v deseti třídách Učí na ní šestnáct učitelů I.a II.stupně Dále pak dvě vychovatelky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
Advertisements

Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Třída RÁKOSNÍČCI ZŠ a MŠ Újezd, p.o.
ZŠ Ořechov Pohádková škola Charakteristika školy  Pojem malotřídní škola: žáci se učí ve dvou třídách po dvou ročnících v jedné třídě  Od
Zdravím ze školy v přírodě Nový Dvůr - Poustky
Základní škola, Slavkov u Brna, Malinovského 280
ADAPTAČNÍ KURZ aneb první společný krok s novou třídou „Jsme na jedné lodi“ září v Janově nad Nisou.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Vysoké mýto.
Projekt ZŠ Staňkov. O projektu  Projekt pro žáky s poruchami učení  Dotace z ESF – ,- Kč  Doba trvání – 2 roky.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
Zpracovala: Alice SVOBODOVÁ (vychovatelka)
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Národní institut dětí a mládeže MŠMT Centrum ekologické výchovy DŘÍPATKA pracoviště pro školní i mimoškolní environmentální výchovu, vzdělávání a osvětu,
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
TŘEBENICE Okres Litoměřice PSČ:
ZÁKLADNÍ ŠKOLA VEŘOVICE
Základní škola T. G. Masaryka, Studénka ředitelka školy: Mgr. Alena Dvorská počet žáků 291, počet pedagogických pracovníků 20 součásti školy: škola, školní.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Základní škola Mendelova Adresa: ulice Einsteinova 2871, Karviná - Hranice Na škole pracuje: 30 učitelů 3 vychovatelé ŠD 2 asistentky pedagogů 16.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Masarykova základní škola
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Zdravá škola.
Pondělí 3. září 2012 Organizace přivítání prvňáčků.
AUTOEVALUACE ZŠ Olomouc, Mozartova 48
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Purkyňovo gymnázium ve Strážnici Purkyňovo gymnázium ve Strážnici Ekoškola od června 2007.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614,
Naše školní knihovna. Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici.
Základní škola Hlučín – Rovniny, okres Opava
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Naše škola. Kolik nás tu je ? Ve škole se učí celkem 122 žáků Ve školce si hraje celkem 56 dětí Ve škole učí celkem 11 učitelů + paní ředitelka a dvě.
Odloučené pracoviště NAD PLOVÁRNOU Statutární zástupce školy Mgr. Božena Suchánková Vedoucí učitelka Věra Kopečná.
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA CHOTÝŠANY „KAŽDÝ JE JEDINEČNÝ“
Základní škola a Mateřská škola Litvínov - Janov Přípravná třída II.
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
Ž áci poprvé zasedli do zdejších školních lavic 1. zá ř í Naše škola má vytvo ř ený školní vzd ě lávací program s názvem Aktivita, tvo ř ivost,
Předškolní vzdělávání.  Rámcový vzdělávací program vymezuje hlavní požadavky, podmínky a pravidla.  Školní vzdělávací program vytváří každá mateřská.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Jednání řídícího výboru MAP Český Krumlov
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Žákovský parlament – I. stupeň
Staré Město zsstmesto.cz
Základní škola Valašské Klobouky
Moje škola Tereza Nehybová.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Třídní schůzka 3.A
ZŠ Staré Město.
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
Kritické myšlení v mateřské škole
MOŽNOSTI PREZENTACE BADATELSKÉ ČINNOSTI V MATEŘSKÉ ŠKOLE MGR
Autor: Mgr. Lenka Zlámalová Datum: Název: VY_32_INOVACE_12_ČESKÝ JAZYK
Školní vzdělávací program
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
PaedDr. Dagmar Kuzníková
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA 7 Strossmayerovo nám. 4
Transkript prezentace:

Základní škola a Mateřská škola Janovice Školu navštěvuje 196 žáků v deseti třídách Učí na ní šestnáct učitelů I.a II.stupně Dále pak dvě vychovatelky školní družiny a dvě asistentky O naše bříška se stará kolektiv školní jídelny O doplňování školy pak mateřská škola Bez školníka a uklizeček to také nejde Všechny se pak snaží vést tím správným směrem ředitel Miloslav „Brouk“ Chrobák

PROČ ŠVP ? – možná odpověď na otázku Jak připravit děti na změny ve společnosti Víme co chceme Otevřenou školu –celé komunitě –novým metodám výuky Harmonický rozvoj všech složek osobnosti Postupné naplňování cílů spojených s budováním - Ekoškoly ŠVP Tetřev Horní Lomná Srpen 2006 Nic se nerodí lehce

Nejen učením živ jest žák i člověk Nocová ní ve škole Vítězné družstvo z televizního Bludiště S tématem životního prostředí pracujeme dlouhodobě PAU ve Zlatých Horách a výprava naší školy Stěnole zení Pro tento den vyhrála červen á

Čištění potoka TOM- Marťánci Mažoretky Smrk 2006 Ondřejník 2007 Klub Janovických turistů Neboli KoJoTi Takoví jsme

Projekty Spolupráce osmáků s prváky S rodiči – pohádkový dětský den Vánoční projekt Projekt Napříč školou Udělej si svůj rozvrh Práce s GPS Ukázka jógy

Prožitkové programy aneb učíme se i žít spolu 1.+2.třída 6.třída Višňovka září 2006

Žákovská rada Adopce na dálku – naše Pryianka v Indii Akce Paraple Dozory na svačinkách Sportovní turnaje Sběrové akce Superstar Slavnost konce školního roku