Honda Civic (1991-1995). V roce 1991 dostal Civic úplně novou, klínovitě se svažující aerodynamickou karoserii s většími rozměry. Hatchback měl rozvor.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL V SASKU
Advertisements

Nová vozidla dodávaná k splnění závazku veřejné služby
Automobilový průmysl země Sasko
Autor prezentace : Jakub Skála, I1.A Odborný poradce: Ing. K. Vondrák (auto) Mgr. M. Tunturovová (IT) Spuštění tl. F5.
Jan Chládek ***Škoda Auto***.
Škoda 110 Super Sport „Ferat“. Škoda 110 Super Sport „Ferat“
KM STUDIOS presents - Bugatti Veyron - Bugatti Veyron je nejvýkonnější sériově vyráběný automobil na světě. sériově vyráběnýautomobilsériově vyráběnýautomobil.
AIRBUS A380 Zvuk Myš, Enter.
Product Fact Book. 2 Product Management Continental / André Voigt / 2010 © Continental AG Product Fact Book ContiEcoContact™ 5 ContiEcoContact 5 Optimalizace.
Zážehový motor 1,4 l / 92 kW TSI
Nechte se okouzlit moderním stylem!. C-Elysée je spojení prostoru a elegance…
1 Životopis Brouka – část II Poválečné obnovení výroby Po pádu Hitlerovy třetí říše se továrna i město dostalo do britské správy. Továrna.
Vedlejší jednotky objemu
PRO MILOVNÍKY STARÝCH STROJŮ
CAS 25 - ŠKODA 706 RTHP Cisternová automobilová stříkačka CAS 25, je požární automobil určený k rychlému zásahu při požáru a místech s nedostatkem vody.
VY_42_INOVACE_396_MĚŘÍTKA MAP A PLÁNKŮ
Jaké jsou technické prostředky ke snižování vlivu dopravy na životní prostředí - Jaká auta budeme používat? Patrik Macháček ZŠ Vítězná, Litovel 1250.
Hybridní pohon Vojtěch frajt
Nízkoteplotní Stirlingův motor
Výzkum, vývoj a výroba palivových článků
MĚŘENÍ DÉLKY.
Energetika. Snímek č. 2 Snímek č. 3 Snímek č. 4.
Camaro HPE 700 Neboli Camaro v upravené verzi od společnosti Hennessey Performance Engineering. Je postaven na podvozku originálního Camara. Jeho nejdůležitější.
Středoškolská odborná činnost Modulární stavba robota.
Historie BMW 5 řady Řada 5 je jedním ze základních kamenů soudobé nabídky automobilky BMW.Opět jde o vůz, který ve své třídě určuje laťku pro všechny ostatní.
Hyundai.
Vypracoval : Valla Martin Dne :
ČÍNSKÝ „SMART” Reportér německého časopisu „Autobild”, Claudius Maintz, odcestoval do čínského města Dezhou, aby navštívil továrnu, ve které jsou vyráběny.
Letadla společnosti BOEING
VÝKON.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Dopravní automobil DA 12-A31
NOVINKY - únor MOTOROVÉ PILY A STIGA P46 + ZAHRADNÍ POMOCNÍCI
LUXUSNÍ AUTOMOBILY.
Boeing 787 Dreamliner.
Pro všední příležitosti i nevšední zážitky!. Vhodný do města i extrémních podmínek…
Vysokorychlostní vlaky AGV. Počátky vlaků AGV První studie vztahující se k vlakům s obchodním názvem Automotrice Grande Vitesse (dále jen AGV) se datují.
Fyzikální veličiny.
Převody jednotek objemu
Matematika Objemy těles.
Aprilia Rs 125 aprilia.
Škoda tudor Adam Novák 1.ITB
Jan Michna. Honda CBR 1100 XX Honda CBR 1100XX SuperBlackbird je motocykl firmy Honda,nástupce Hondy CBR 1000F. Její výroba začala v roce 1996.
Kateřina Pelantová. F IAT 500 NA ČESKÉM TRHU v prodeji od roku 2008 malý třídvéřový automobil - délka 355 cm, šířka 163 cm, výška 149 cm, rozvor 230 cm.
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Stavebnictví
Lamborghini. Lamborghini Urraco Lamborghini Diablo Lamborghini Galardo Lamborghini Murcielago A o nich budu psát Lamborghini Reveton.
FF WHEEL EXPRESS, s. r. o. SŠ a JŠ Volyně Lidická VOLYNĚ Tel.: wheel. www
Projekt EVO1 Jednočlánkové bezbariérové tramvajové vozidlo typu EVO1 člen skupiny
VY_32_INOVACE_AUT1_16 Karoserie. -chránit posádku, náklad a jednotlivé části vozidla před vnějšími vlivy -zajistit požadované pohodlí jízdy -v případě.
Čtyřkolka Arctic Cat Prowler HDX 700i Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje.
Matematika pro automobilní obory 19. Autor: RNDr. Zdeněk Bláha.
PŘÍKLADY NA JEDNOTKY PŘEVODY JEDNOTEK
SKORO ZAPOMENUTÁ ČESKÁ AUTA.
Převody jednotek objemu
MĚŘENÍ DÉLKY Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
SRAZ HASIČSKÉ TECHNIKY
Toyota Prius Poznámky k přednášce.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Mgr. Aleš Čech Fyzika 6. ročník
PROVĚRKY Převody jednotek (délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
Nissan 350z.
Mgr. Anna Béliková ZŠ Športovcov Partizánske
MĚŘENÍ DÉLKY.
Tepelné motory - proudové a raketové motory
Převody jednotek objemu
Převody jednotek délky
Převody jednotek délky
VÝKON.
Převody jednotek objemu
POČÁTKY AUTOMOBILISMU
Transkript prezentace:

Honda Civic ( )

V roce 1991 dostal Civic úplně novou, klínovitě se svažující aerodynamickou karoserii s většími rozměry. Hatchback měl rozvor 257 cm a rozměry 408x169,5x134,5 cm. U sedanu s rozvorem 262 cm přesáhla délka 440 cm. Skončila výroba kombi Shuttle a sportovní kupé CRX přestalo být verzí modelů Civic, ale samostatnou typovou řadou s karoserií typu targa a příznačným názvem del Sol. Dvousedadlový vůz měl odnímatelný střešní díl, který se v luxusní verzi elektricky zasouval do zavazadlového prostoru.Hatchbacksedanudel Solodnímatelný střešní díl Úplnou novinkou bylo kupé vyráběné od roku 1992 v americkém Ohiu. Mělo stejný rozvor jako sedany a s motorem 1.6i VTEC (92 kW) se z něj dalo “vymáčknout” až 185 km/h. Další novinka přišla v roce 1995 z anglického Swindonu. Tam se začal vyrábět pětidveřový Civic 5 Door s motory 1,4 až 1,6 litru. Patnáctistovka s motorem VTEC-E vynikala nízkou spotřebou paliva (hatchback s tímto motorem vyhrál evropskou Eco Tour se spotřebou pod 5 l/100 km).kupéCivic 5 Door Pátá generace Civiku získala titul japonského vozu roku ( ) a v roce 1995 byl vyroben desetimiliontý Civic. Do této generace patří i kombi Aero Deck z roku 1997, které mělo s nejsilnějším motorem 1,8 litru výkon 124 kW (168 k). Hlavním přínosem nové karoserie bylo zvětšení zavazadlového prostoru na 410 litrů.Aero Deck

Motory se vyráběli v těchto objemech: 1.4 (1396ccm) 1.5 (1493ccm) 1.6 (1595ccm)

Fotky