Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

U lékaře je prý legrace.
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
6. Hospodin plní slib Abrahámovi - narodil se mu syn Izák
Máš rád humor pro dospělé ?.
Practice with the Conditional Change the following sentences to the conditional, according to the model. Vzor: Nemám peníze a nemohu si koupit auto. Kdybych.
Practice with moci Insert the appropriate present tense form of moci into the following sentences. Vzor: Neznáte tady nikoho? ___ vám pomoct já? Neznáte.
VTÍPKY nad * 18.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Lekce 7.
Vysvětlení … problematiky života.
20 Nej vtipů.
Černý humor.
V kině manželka manželovi: „ten pán vedle si ho honí.“
Žena ukazuje muži módní magazín a říká:
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
Matematické zajímavosti
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.
Zlatovláska Autorka: Dáša Kudová.
Moje malé fórečky 5.
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
Samuel Beckett Čekání na Godota
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
Jeníček a Mařenka Třídění Odpadu. Žili, byli Jeníček a Mařenka v jednom činžovním domě, kdesi za sedmero horami a sedmero řekami.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Proč mají spermie ocásek?
Ne ž dohraje písni č ka, tak trochu humoru neuškodí.
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
KAMARÁD NewFoton.
Jezevčí vrch 2.díl.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Černý humor.
VÍTEJTE V ANTINUDĚ 7 Předchozí AntiNudy najdete na: se.webnode.cz Všimly jste si nového vzhledu? Pokračujte kliknutím na libovolné místo.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Policajti jedou na zájezd dvoupatrovým autobusem. Ti dole se baví, popíjejí, řvou smíchy, nahoře je však podezřelý klid. Vylezou za nimi a koukají,
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov Autor: Renáta Pasovská
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu
Máš rád humor pro dospělé ?.
Practice with the Conditional
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
Alkoholické.
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Proč mají spermie ocásek?
Vtipy na téma SKLERÓZA
Něco málo o nás milých, krásných a nepřekonatelných tchýních
Jezevčí vrch Jezevčí vrh.
VY_32_INOVACE_ČJ.5.B Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr. Štěpánka Beranová Datum: Jazyk a jazyková komunikace, Český jazyk.
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

Poslední letošní silvestrovské vtípkování

„Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.” !

Povídají si dva kamarádi: "Já na zlepšení trávení piju pivo, při nechutenství piju bílé víno, při nízkém tlaku červené víno, při vysokém koňak a když jsem nachlazený, tak si dám rum."A kdy piješ vodu?" "Tak takovou chorobu jsem ještě neměl."

Babičce je sedmdesát a poprvé si dá sklenku koňaku a diví se: "Chutná to úplně stejně jako ta medicína, co ji dědeček užívá už třicet let.""

Matka telefonuje učitelce: "Prosím vás, nedávejte dětem úlohy z matematiky, ve kterých láhev piva stojí korunu sedmdesát. Manžel pak nemohl celou noc usnout!" "

"Pane Nováku, mám tomu rozumět tak," povídá doktor, "že alkohol je ve vaší rodině dědičný?" "Ale kdepak, pane doktore, nic jsem nezdědil. Všechno je jen za moje těžce vydělaný peníze."....

Bezdomovec v USA sedí na ulici a natírá si na chleba bahno. Uvidí ho Obama a říká mu: „Proboha, to snad ne, jak to můžeš jíst, vždyť nejsme země, kde by jsme na tom byli tak zle. Podívej, tady máš pět set dolarů a jdi se najíst do nějaké luxusní restaurace.” Bezdomovec v Rusku sedí na ulici a natírá si na chleba bahno. Uvidí ho Putin a říká mu: „Proboha, to snad ne, nejsme na tom tak zle. Tady máš sto stravenek, ty ti vystačí na celý měsíc. Tak se dobře najez.” Bezdomovec v Česku sedí na ulici a natírá si na chleba bahno. Jdou okolo Nečas s Nagyovou a povídají mu: „No tak, ne tak velkou vrstvu! Musíš myslet i na zítřek!” "

Přijde muž domů a volá na manželku "Vezmi si šaty, stará, vyhrál jsem pět milionů!" Manželka šťastně: "A které, miláčku?" "Všechny a vypadni..."

Povídá lékař pacientovi: "Když trpíte nespavostí, předepíši vám prášky, které stačí na čtrnáct dní." Nemocný ihned reaguje: "Tak dlouho přece nemohu spát, pane doktore!"

Příjde babka po dlouhé době k lékaři a doktor se jí ptá: "Tak co babi, pročpak jste u nás tak dlouho nebyla?" " Já jsem byla nemocná, pane doktore..."

Nashle po novém roce.