Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

Orientace ve městě.
Farma:ztracená ovečka. Tak toto jsou naše ovce: Ale co to?Kde je naše nejoblíbenější ovečka!!Prosím pomož nám jí najít!
Kamarádi :o) :o).
6. Hospodin plní slib Abrahámovi - narodil se mu syn Izák
Máš rád humor pro dospělé ?.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
VTÍPKY nad * 18.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Hledejte podobenství.. (ponaučení o pravidlech na DCŽM Ktiš)
Allez les Filles… On hledá ji: Hledám ženu do třiceti let, pak už na to seru... Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní? Jste připravený pracovat.
Vysvětlení … problematiky života.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Černý humor.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Žena ukazuje muži módní magazín a říká:
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
Ivo Jahelka.
…a co takhle pár vtipů a zasmát se…
Člověk se nědy zeptá proč...???
ST R G TE Spojenci Tollánci TOLLANA Pane… tady je nějaká divná brána.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Žena ukazuje muži módní magazín a říká: "Chtěla bych mít takový kožich." "To bys musela žrát Whiskas!"
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Agent HRA INFORMACE CREDIT KONEC Tato hra je od 12let!!
Trochu legrace neuškodí :-)
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
IVO JAHELKA „SOUDNÍ VÝROKY“
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Dopis od Boha.
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Ne že by se mi líbily rozhovory v takovýchto momentech
18. Bratři prodali Josefa do otroctví
Začalo to vše dramaticky, jezevec a auto mých páníčků. Jezevec to už nerozchodil, autíčko až po třech dnech čekání na nějaký nový blbý chladič, či co……
Ne ž dohraje písni č ka, tak trochu humoru neuškodí.
ULI STEIN NEJLEPŠÍ Z PRO PROTI
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Jezevčí vrch 2.díl.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
VÍTEJTE V ANTINUDĚ 7 Předchozí AntiNudy najdete na: se.webnode.cz Všimly jste si nového vzhledu? Pokračujte kliknutím na libovolné místo.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Policajti jedou na zájezd dvoupatrovým autobusem. Ti dole se baví, popíjejí, řvou smíchy, nahoře je však podezřelý klid. Vylezou za nimi a koukají,
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Něco pro dobrou náladu !. Něco pro dobrou náladu !
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Adéla Harenčáková 7. třída
ULI STEIN NEJLEPŠÍ Z PRO PROTI
Máš rád humor pro dospělé ?.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Alkoholické.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Trochu legrace neuškodí :-)
Jezevčí vrch Jezevčí vrh.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.   "Ale nebude ti vadit, když ta whisky nejdřív projde našima ledvinama?"

Jak se pozná absolutní alkoholik? Bere si pivo i na záchod! Víte, co je to maximální opilost? Když už nemůžete bez cizí pomoci ležet na zemi.

Alkohol je metla lidstva, ale jednotlivcům neškodí. Jak muž dokazuje, že myslí na budoucnost? Koupí dvě basy piva místo jedné. Naštvaná žena:   "Jak si to představuješ, přijít domů napůl zpitej?"   "Já za to nemůžu, došly mi peníze." Opilec se vrací ze silvestrovské zábavy:   "Prosím vás, jak se dostanu na nádraží?"   "To musíte jít stále rovně..."   "A do prdele! Tak to se na nádraží dneska nedostanu!"

Jde takhle opilec z hospody, motá se šíleně, najednou se mu udělá hrozně zle, opře se o zeď a začne blít. Po chvíli přiběhne odněkud pes a začne ty zvratky očuchávat. Opilec se podívá dolů a říká:  "Sakra, to by mě zajímalo, kde jsem sežral toho psa."

 "Mám si dát ještě jednu nebo si nemám dát ještě jednu? Břicho říká, že jo, hlava zase, že ne. Hlava je moudřejší než žaludek. Moudřejší tedy ustoupí."   "Pane vrchní, ještě jednu." Opilý muž stojí opřený o strom, šmátrá si v rozkroku a říká:   "No neboj se, vylez. Nebudeme trtkat, jen čůrat."

Rozhovor opilce s příslušníkem VB: "Orgáne,jak dlouho tady stojíš Rozhovor opilce s příslušníkem VB:   "Orgáne,jak dlouho tady stojíš?"   "Čtyři hodiny."   "Orgáne, jak dlouho tady ještě budeš stát?"   "Ještě čtyři hodiny."   "Doprčic,takového orgána bych chtěl mít!"

Když jsem se pozdě v noci vracel z hospody, našel jsem dvířka v plotě uzamčena, rozhodl jsem se nejprve přehodit své dva jezevčíky, a poté přelézt sám. Když jsem takto přehazoval již jedenáctého jezevčíka, teprve jsem si všiml, že se mi dírou pro slepice zase vracej.

Leží si takhle gulášová polévka v žaludku a najednou přilítne velký rum. Vzápětí ještě jeden a za ním dva fernety. To uz polívka nevydrží a povídá:   "Tam nahoře je mejdan?"   "Jo, jasně!" říká ten poslední fernet.    "Jé, tak to se tam musím jít podívat!"

Kamarádi vyvlékli z baru svého zcela opilého kolegu. Postavili ho a on spadl. Znovu ho postavili a znovu spadl. Jde okolo pán radí jim:  "Zkuste ho postavit obráceně, zatím ho stavíte na hlavu."   "Nemám nic proti tomu, abys šel na pivo,„ povídá paní Nováková takhle jednou v podvečer manželovi, "jenom chci, abys byl do osmi doma."   "Tak jo," odpoví radostně pan Novák. "Do osmi budu doma a pak půjdu."

Dva opilci močí před hospodou. Přistihne je policista a křikne na ně:   "Okamžitě zastrčit a přestat!" Opilci se odpotácejí dál a ten jeden se chechtá.   "Co je ti k smíchu?" ptá se těžkým jazykem druhý.   "Já jsem ho převezl, já jsem zastrčil, ale nepřestal!"

fojty