Recepce Střední odborná škola Otrokovice

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Im Café bezahlen Střední odborná škola Otrokovice
Advertisements

Zustandspassiv Střední odborná škola Otrokovice
Im Café bestellen Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Novotná Dostupné
Účtování materiálových zásob, způsob A
Snímače polohy I Střední odborná škola Otrokovice
Základní výpočty mzdy Střední odborná škola Otrokovice
Čistá mzda a částka k výplatě
Souvislé příklady na účtování DHM
Ocelové zárubně Střední odborná škola Otrokovice
Tagesablauf Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Novotná Dostupné z.
Vorgangspassiv Střední odborná škola Otrokovice
Výměna schodišťových stupňů
Použití luštěnin v kuchyni
Oceňování zásob Střední odborná škola Otrokovice
Náklady – členění Střední odborná škola Otrokovice
Společné stravování Střední odborná škola Otrokovice
Rozdělení motorových vozidel
Propojení dat mezi MS-Word a MS-Excel
Použití obilovin v kuchyni
Urlaub – Übungen Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Novotná Dostupné.
Stravitelnost luštěnin Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Zuzana.
Souvislý příklad na mzdy
Výnosy – členění Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Klimánková.
Vlastnosti číslicových součástek
Klikový mechanizmus, demontáže a montáže
Dodatečné provádění svislých izolací
Faktury a jejich zpracování Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marie.
Finanční matematika – úvod Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Iva.
Vlastnosti posloupností
Rozdělení zeleniny Střední odborná škola Otrokovice
Word – Hypertextový odkaz
Excel – základní početní operace
Exponenciální rovnice řešené pomocí logaritmů
Servisní prohlídky – druhy, úkony
Ukončení pracovního poměru Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka.
Pokladní doklady Střední odborná škola Otrokovice
Rozvaha – sestavení Střední odborná škola Otrokovice
DHM – degresivní odpisy
Střední odborná škola Otrokovice
Účelové stravování Střední odborná škola Otrokovice
Spojka třecí kotoučová – diagnostika
Účtování materiálových zásob, způsob B
Účtování nákladů – příklady souvztažností
Vaření – rozdělení, způsoby
Posloupnosti – základní pojmy Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr.
Úkoly personalistiky Střední odborná škola Otrokovice
DHM – další způsoby pořízení Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marie.
Kulturní předpoklady cestovního ruchu Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak,
Nápravy – druhy, diagnostika závad
Kontrola tlumičů pérování
Brzdy – kontroly, závady a opravy
Příklad na zpracování účetních dokladů
Snellův zákon lomu Střední odborná škola Otrokovice
Rozvaha – řešení bilanční rovnosti
Potraviny rostlinného původu
Souvislý příklad na zásoby
Realizace logických obvodů
Typy a výpočty hospodářského výsledku
Vaření živočišných potravin
Kulturní památky UNESCO České republiky - 2. část
Kola a pneumatiky – montáž a kontrola
DHM – lineární odpisy Střední odborná škola Otrokovice
Okna zdvojená Střední odborná škola Otrokovice
Aritmetická posloupnost – základní pojmy
Obst Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Novotná. Dostupné z Metodického.
Zboží z dovozu Střední odborná škola Otrokovice
Sčítání a odčítání výrazů Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana.
Použití zeleniny v kuchyni
Lineární nerovnice Střední odborná škola Otrokovice
Geometrická posloupnost – základní pojmy
Transkript prezentace:

Recepce Střední odborná škola Otrokovice www.zlinskedumy.cz Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Zuzana Hlaváčová Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze. www.zlinskedumy.cz

Charakteristika DUM Název školy a adresa Střední odborná škola Otrokovice, tř. T. Bati 1266, 76502 Otrokovice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0445 /4 Autor Ing. Zuzana Hlaváčová Označení DUM VY_32_INOVACE_SOSOTR-MN-Px/3-EK-3/15 Název DUM Recepce Stupeň a typ vzdělávání Středoškolské vzdělávání Kód oboru RVP 63-41-M/01 Obor vzdělávání Management hotelových a turistických služeb Vyučovací předmět Praxe Druh učebního materiálu Výukový materiál Cílová skupina Žák, 17 – 18 let Anotace Výukový materiál je určený k frontální výuce učitelem, případně jako materiál pro samostudium, nutno doplnit výkladem, náplň: charakteristika recepce, průběh recepce, práce obsluhujících na recepci Vybavení, pomůcky Dataprojektor Klíčová slova Recepce, průběh recepce, obsluha na recepci Datum 25. 7. 2013

Recepce Náplň výuky Charakteristika recepce Průběh recepce Práce obsluhujících na recepci Kontrolní otázky

Charakteristika recepce Recepcí rozumíme oficiální přijetí hostů spojené s pohoštěním, jedná se o slavnostnější formu rautu. Recepce se konají na zahájení nebo ukončení významných společenských, obchodních nebo diplomatických událostí.

Průběh recepce Přivítání hostů před vstupem do hlavní místnosti Obr. 1: Vítání hosta hostitelem

Obr. 2: Slavnostní přípitek

2. Nabídka aperitivů a chuťovek za uvítací komisí Obr. 3: Nabídka aperitivu

Obr. 4: Nabídka chuťovek

3. Oficiální uvítací proslovy hostitele a hostů Obr. 5: Proslov Madeleine Albright na jedné recepci

4. Pozvání hostů do hlavních prostor s nabídkovými stoly. Obr. 6: Salonek s bufetovými stoly

Obr. 7: Recepce na Hradě

Obr. 8: Průběh recepce

5. Ukončení recepce po podání kávy, rozloučení s hosty. Obr. 9: Šálek kávy

Práce obsluhujících na recepci kontrola nabídkových stolů před zahájením i v průběhu recepce nabídka aperitivů, chuťovek nabídka kuřiva sklizeň inventáře z odkládacích stolů

Kontrolní otázky: Uveď rozdíl mezi recepcí a rautem. Popiš průběh recepce. Popiš práci obsluhujících na recepci.

Seznam obrázků: Obr. 1: BPZ, [vid. 25. 7. 2013], dostupné z: http://img.blesk.cz/img/1/full/35404-img-import.jpg Obr. 2: 2N TELEKOMUNIKACE, [vid. 25. 7. 2013], dostupné z: http://www.eprofil.cz/wp-content/Pripitek1.jpg Obr. 3: Bohemia Party Servis s.r.o, [vid. 25. 7. 2013], dostupné z: http://www.bps-catering.cz/public/foto/MyNORP1742rYDsI.jpg Obr. 4: anonym, [vid. 20. 7. 2013], dostupné z: http://www.party-point.cz/download/catering/koktejl.jpg

Obr. 5: MZV ČR, [vid. 25. 7. 2013], dostupné z: http://www.mzv.cz/public/23/9a/e8/826103_742922_Klas7.jpg Obr. 6: Bohemia Party Servis s.r.o., [vid. 25. 7. 2013], dostupné z: http://www.bps-catering.cz/public/foto/rJYLjidY4w0f1nk.jpg Obr. 7: Tweet, [vid. 25. 7. 2013], dostupné z: http://cms.parlamentnilisty.cz/content/images/0/12971387.jpg Obr. 8: MZV ČR, [vid. 25. 7. 2013], dostupné z: http://www.mzv.cz/public/ac/54/4f/721355_626538_IMG_0044.jpg% Obr. 9: iDNES.cz, [vid. 25. 7. 2013], dostupné z: http://www.delikomat.cz/data/editor/image/coffee_istock_000006160362medium _1386.jpg

Seznam použité literatury: [1] Salač, Gustav, MVDr. Pribula, Milan, Sedláčková, Hana, Technika obsluhy a služeb, pro 2. ročník středních hotelových škol studijní obor provoz hotelů a společného stravování, 3. vydání, Vydavatelství Státní pedagogické nakladatelství v Praze, 1994, Tisk Moravská tiskárna, Olomouc, spol. s r. o.

Děkuji za pozornost 