NEON TV Televizní studio UTB

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Advertisements

Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
STAGE 14. CZ.1.07/1.1.24/ Registrační číslo: 1. června 2013Začátek projektu: 31. prosince 2014Konec projektu: 19 měsícůDoba trvání: ,17.
3MA382 Manažerská informatika projektové řízení
NEON TV Televizní studio UTB.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
Kampaň Nahá celebrita Martin Kožíšek, Manažer pro internetovou bezpečnost.
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
Modul Xperimania RNDr. Jarmila Čeperová
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
NEON TV Televizní studio UTB
TV studio FMK Univerzitní televize NEON TV. Základní informace - formální Tomáš Šula, UAAU/KVS1, KVS2 Televizní.
NEON TV Televizní studio UTB
Projekt empirického výzkumu
Tutorujeme pomocí Moodle
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
VZNIK KRÁTKÉHO FILMU. Fáze vzniku krátkého filmu s komentářem 1. Přípravná fáze 2. Natáčení 3. Zpracování 4. Titulkování Je vhodné sledovat reportáže.
COMENIUS FIT FÜR EUROPA ZŠ Mendelova, Karviná, Česká republika ZŠ Hurbanova, Martin, Slovensko Lucas-Cranach-Schule, Gotha, Německo.
Podmínky pro získání zápočtu Podmínky pro získání zkoušky.
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
Evaluace výuky ZS (2013/2014) PhDr. Martin Dolejš, Ph.D.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Spolupráce nebo boj s médii aneb
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch.
Úvod Proč studovat informatiku?
Koordinátoři ICT Organizační informace
Příprava zapisovatelů na SZZ
Program zahájení - Petr Pavlinec, KÚ role systémového integrátora - Martin Vimr, PH organizace projektu - Vladimír Kvarda, PH obsazení projektového týmu.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
Připravil(a): Host:. Obsah přednášky Základní informace o studiu na FPR – I.část  Struktura studia  Semináře a cvičení  Zápočty a zkoušky  Vnitřní.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/8.
Vícedruhové záznamy Snímek 1 Vícedruhové záznamy Tomáš Kubálek
Schéma procesu vstupy Průběh procesu výstupy činnost ZDROJE.
Nabídka týmu PR. Co už můžete využívat dnes: informační bulletin RADAr obecně orientované prezentace k oběma systémům fact sheets  souhrn podkladů pro.
Naučíme vás komunikovat ?!
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
2OP484 Manažerská informatika 4ÚvodSnímek 1 2OP484 Manažerská informatika 4 Úvod doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch. Údaje o cvičícím Pavel Bžoch Kancelář: UL408 Konzultační hodiny: –Středa 12:05 – 12:50 –Čtvrtek 11:10 – 11:55.
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/6.
Program podpory: 15.A Zkvalitňování vzdělávání na vysokých školách Operační program Rozvoj lidských zdrojů.
1 Systémové pojetí hospodářské organizace (SHO) část 2. Stanislav Horný VŠE, katedra Systémové analýzy
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Systém zvyšování kvality výuky anglického jazyka Projekt z OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Základy informatiky Přednášející: Ing. Jana Krutišová Cvičící: Ing. Jan Štěbeták.
CRAB z pohledu dodavatele Pilotní pasportizace dodavatel sběru dat do pasportu a dalších specifických informací o budovách 1 1.
STRATEGICKÉ PLÁNOVÁNÍ ROZVOJE VZDĚLÁVACÍ SOUSTAVY LIBERECKÉHO KRAJE (projekt KAP LK) ÚVODNÍ KONFERENCE.
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
PEF ČZU v Praze & ICT Ing. Jiří Mach. Zdroje – Obecné informace pro veřejnost hroch.czu.cz (IS Studium) – Systém pro evidenci studia moodle.czu.cz.
Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Záznamník učitele Bc. Jana Večeřová.
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Bakalářský studijní obor OPTIKA A OPTOMETRIE garantuje KPO
Marketing sportu bp 2086.
za akademický rok 2015/2016 Hana Kolářová proděkanka LF UP
JOINME (Journal of Interactive Media)
Důležité aplikace v IS MU
Samostatné semestrální zadání v předmětu
Sociální sítě a multimédia v Hrádku nad Nisou
Samostatné semestrální zadání v předmětu
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
HR NÁBOROVÉ SPOTY 1 x měsíčně
Transkript prezentace:

NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, cada@neontv.cz, tel.: +420 608 726 090 www.neontv.cz, www.neon.utb.cz

www.neontv.cz NEON TV je univerzitní televizí, komunitním médiem a cvičnou platformou pro studenty FMK a komunikačním kanálem UTB. Televizní studio UTB je servisní organizací – technickým zázemím pro NEON TV. Mgr. Jan Čada, cada@neontv.cz, tel.: +420 608 726 090 www.neontv.cz, www.neon.utb.cz

Mgr. Jan Čada (cvičící předmětu TV STUDIO) E-mail: cada@neontv.cz Anna Jelínková (manažer projektu NEON TV) E-mail: jelinkova@neontv.cz MgA. Pavel Hruda (garant předmětu) E-mail: hruda@fmk.utb.cz

pondělí – pondělí pondělí 19:00 U44 reportážní tým Reportážní tým - docházka Schází se vždy v pondělí a to pouze 2x za semestr. Při vyhodnocení zpravodajství svých předešlých kolegů a zadání témat ke zpracování svého zpravodajství (začátek reportážního týdne) pondělí – pondělí Při odevzdání svého vlastního zpravodajství a jeho vyhodnocení (konec reportážního týdne) pondělí 19:00 U44

Studijní opory www.neontv.cz/internal heslo: 1234 INFO INFORMACE K PŘEDMĚTU Studijní opory www.neontv.cz/internal heslo: 1234 Realizační list (přinést v pondělí k podpisu) ke stažení www.neontv.cz/internal FB předmětu (průběžné info k předmětu) www.facebook.com/neontv.cz FB skupina (volitelně pro komunikaci v rámci zpravodajského týdne)

- včasné a korektní odevzdání úkolů v týmu: podmínky zápočtu Podmínky zápočtu - včasné a korektní odevzdání úkolů v týmu: 3 x VIDEOREPORTÁŽE dle metodiky do 24 hodin od skončení akce 3 x ZPRAVODAJSKÝ ČLÁNEK na web 1x TÝDENNÍ ZPRAVODAJSTVÍ dle metodiky 1x ŽIVÝ přenos dle dohody na úvodní pondělní hodinu Vašeho rep. týdne si přineste vytištěný realizační list – na internálu

Obsah tvorby reportážního týmu 1. REPORTÁŽ 3 x AV část Obsah tvorby reportážního týmu 1. REPORTÁŽ 3 x zpravodajský formát (co?kdy?kde?) témata si schvalujeme dopředu, stopáž cca 90 sec, rozhovory, ankety, ruchy, komentář… ODEVZDÁNÍ NA YOUTUBE, WEB DO 24 HODIN PO SKONČENÍ NATÁČENÍ. 2. ZPRAVODAJSKÝ POŘAD 1 x moderovaný pořad komponovaný z reportáží, anket, klipů, živých vstupů, besed, rozhovorů,…. K oběma formátům jsou metodiky na internalu, oba formáty si můžete v ukázkovém provedení prohlédnout na webu www.neontv.cz

Všechny vaše výstupy budou podepsané! www část Obsah tvorby reportážního týmu 3. www článek Každé video musíte uveřejnit na webu jako článek s textem a fotografií. Dle instrukcí v prezentaci: „Jak uveřejnit článek“. 4. zpravodajský článek 3x Běžná textová reportáž s fotografií nebo galerií na www.neontv.cz Všechny vaše výstupy budou podepsané!

Zodpovědnost profesí: Studenti oboru Marketingové komunikace zajistí: reportážní tým Zodpovědnost profesí: Studenti oboru Marketingové komunikace zajistí: JEDNODUŠE: produkci a reportérskou činnost SLOŽITĚ: připraví natáčení, zajistí informace k akci zpracují dramaturgii, ideu zprávy, komentář, moderaci pořadu, prostory, vstupy ZVEŘEJNĚNÍ A ODEVZDÁNÍ DÍLA titulky, správnost komentáře, kontrolu díla po všech stránkách, KREATIVU, administrativu, Studenti oborů AV natáčení, postprodukce, techniku, mastering

V pondělí přinesete vyplněný realizační list k podpisu. TV STUDIO Výpůjčka techniky V pondělí přinesete vyplněný realizační list k podpisu. Pokud točíte vlastní technikou, děláte dobře. Techniku probereme s každým týmem zvlášť. I SD materiál v PALu exportujte pro YouTube do 1080P. Výsledek bude lepší!

Dle vašeho rozdělení do skupin přes recepci U44. TV STUDIO PŘÍSTUPY DO STUDIA Dle vašeho rozdělení do skupin přes recepci U44. Všední dny 6:00 – 22:00 Víkendy – zavřeno! Vstupem do studia přebíráte odpovědnost, závady hlaste ihned na recepci.

lék na nejčastější trable FAQ www.neontv.cz/internal Heslo: 1234 Jan Čada, cada@neontv.cz, tel.: +420 608 726 090 www.neontv.cz, www.neon.utb.cz

FTP – odevzdávání reportáží YOUTUBE + WEB YTB kanál: NEONTVCZ heslo:1534neontv www.neontv.cz/admin reportazni_tym heslo: neonzs2014

Otázky, Návrhy, Připomínky? ??? Otázky, Návrhy, Připomínky? Mgr. Jan Čada, cada@neontv.cz, tel.: +420 608 726 090 www.neontv.cz, www.neon.utb.cz