BriskHeat přehled.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stavba patentových nároků (b) Topné těleso pro pračku
Advertisements

Řešení toku lignitu s vlhkostí až 56,94 %
Podpora personálních procesů v HR Vema Jaroslav Šmarda
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
Organický Rankinův cyklus
TZ 21 – navrhování otopných soustav
• Vliv výběru a kvality tepelné izolace komponentů a potrubí na energetickou náročnost systému předávání tepla Joule 2010 Září Zdeněk HERMAN Předávací.
TZ přednáška Otopné soustavy
VIP – vakuové izolační panely Prezentace společnosti VIRTUAL, s.r.o. Připravil: Zdeněk Hastrman.
Výrobce toroidních komponentů značky
Tento soubor už se neudržuje.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
ZÁKLADNÍ TERMODYNAMICKÉ VELIČINY
NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 1702/2003 ze dne 24. září 2003.
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
Konstrukce, princip funkce a základní charakteristiky hydromotorů
Prezentace Scapa. Scapa je vedoucí výrobce technických lepících řešení, zahrnující široké spektrum materiálů, speciálních lepících pásek, filmů a pěn.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
Vysoká škola Báňská - Technická univerzita Ostrava Inovace výuky odborných předmětů na bázi řízení projektu Jana Šarmanová Libor Holub Radoslav Fasuga.
Dům ze slaměných panelů -
FOTOVOLTAICKÉ HYBRIDNÍ MODULY
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
Průřez vedení Ing. Jaroslav Bernkopf Průřez vedení
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
Škola ISŠ-COP a JŠ Valašské Meziříčí Název Elektrické instalace
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Dielektrická elektrotepelná zařízení
Demontované panely elektrických spotřebičů
1 BEL Stewart Net, s.r.o. Na Bojišti 2, Praha Roman Pinc & Jan Fulín.
Tematická oblast: Vytápění – 1. ročník Instalatér
MAKING MODERN LIVING POSSIBLE
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Chemik technologických výrob projekt financovaný Úřadem práce.
přehled základních technologii zpracování kovů
Tematická oblast Autor Ročník Obor Anotace.
Další kovy Sn, Pb, Ca, Cr, Ni, Hg, Ti, U, Pt.
v ě t r a c í j e d n o t k a A L F A V e n t
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
Moderní řešení vrchních izolací horkovodů
Fordismus/produktivismus
Zdeněk Machala, Jiří Křivan
Resort obrany Ideální prostředí pro outsourcing. Objektivní podmínky Profesionalizace armády –Specializace příslušníků ozbrojených sil –Zvýšené nároky.
Tato prezentace byla vytvořena
TRUHLÁŘ I.ročník Výrobní zařízení Střední škola stavební Teplice
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Naše práce PREZENTACE.
PŘÍPRAVA TEPLÉ VODY (TUV)
ELEKTRICKÉ ZDROJE TEPLA
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Konečna 25, p. o.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Tato prezentace byla vytvořena
VARNÁ ZAŘÍZENÍ.
Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment.
Senzory pro EZS. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
Izolace-tep. izolace v domov. rozvodech1 VY_32_INOVACE_478.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky plastů ve stavebnictví. všechny.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru strojírenství Vzdělávací.
Vytápění Otopné soustavy parní. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 2. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Název školyStřední škola hotelová Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Bc. Pavel Sedlák Název šablonyVY_32_INOVACE SAZ Název DUMuSAZ U.
Průmyslové kompostování: dostupné technologie a jejich vlastnosti
LEHKÉ NEŽELEZNÉ KOVY A JEJICH SLITINY
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ELEKTROTECHNICKÉ MATERIÁLY
Jiří Kroužek V. Durďák, J. Hendrych, P. Špaček
Vzduchové clony DoorMaster Comfort C a D
Transkript prezentace:

BriskHeat přehled

Klíčová fakta Založeno 1949 Soukromé vlastnictví Tři výrobní závody Gibbard (Centrála) Starr (Columbus) Vietnam Obchodní kancelář na Taiwanu Joint Venture v Indii: KSI BriskHeat PVT Ltd # zaměstnanců: 220 Columbus, 70 Vietnam, 2 Taiwan

Aplikace: Ochrana proti zamrzání Samoregulační kabely SRL a SLM typu

Aplikace: Prevence kondenzace Zabraňuje vzniku mostů a koroze v silech

Aplikace: Kontrola toku a viskozity Petrochemické materiály netečou za pokojové teploty příliš dobře. Problém s viskozitou způsobuje zanášení potrubí a ventilů. Průmysl polovodičů, plynů a dalších.

Řízení teploty procesu

Vytvrzování kompozitů Letectví: Opravy poškozených kompozitních dílů na letadlech

Trhy které obsluhujeme

Kdo používá/ Kupuje naše zařízení pro ohřev? Vedoucí údržby Technici a inženýři Manažeři továren Manažeři nákupu Cílový průmysl: Polovodiče Petrochemie Letecký průmysl Manipulace s materiály Kompozitní materiály Potravinářská výroba Laboratoře Obsluhujeme přes 100 odvětví

Hlavní technologie Složitě zaplétaný odporový drát Užíváme ve většině BriskHeat produktech Výhody: Lepší odolnost a pružnost než u jiných elektrických topných těles Serpentýnovitě vplétané topné prvky poskytují rovnoměrné rozložení tepla

Složitě zaplétané odporové dráty v pletených páskách nebo CNC způsob výroby Vlastnosti Výhody Dráty mohou být vetkány do flexibilních pásků a všité dovnitř tkaniny nebo všité CNC technologií. Umožňuje BriskHeat vyrábět přesné a variabilní watáže(topné výkony). Umožňuje nejlepší homogenitu distribuce ohřevu za dobrou cenu. the best uniformity while still being affordable.

Přehled výrobků

Topné kabely Samoregulační a s konstantním výkonem Nejznámější produkt Základní produkt Omotávají se okolo potrubí a jiných objektů

Topné pásky Mnohem flexibilnější než topné kabely Několik plug and play způsobů Vhodné pro potrubí, ventily a laboratorní zařízení

Látkové topné a izolační obaly Poskytují ohřev a izolaci Pro náročné aplikace Vyrábíme pro jakýkoliv tvar a velikost Jednoduchá montáž a demontáž

Silikonové/gumové topné pláty BriskHeat® Produktová řada Silikonové/gumové topné pláty Navrženy pro ohřev velkých objektů jako nádoby a násypky Odolává vlhkosti a chemikáliím Různé tvary a velikosti na míru Certifikace pro nebezpečné prostředí Class 1 Div 2 možná

Ohřívače zásobníků

Ohřívače kontejnerů: kontejnery/ IBC ohřívače, ohřívače sudů a ohřívače tlakových lahví

Leptané topné fólie

Topné pláště

Kontroléry teploty Kompletní řada teplotních regulátorů Centipede® řízení teploty: Nejprodávanější regulátor teploty pro nejnáročnější aplikace

ACR® 3 Přikrývky pro tepelné spojování a vytvrzování Pro vytvrzování kompozitů Snadno ovladatelný kontrolér pro řízení teploty a vakua Flexibilní, rovnoměrný a výkonný ohřev dečkou Používá se v aviatice, dopravě, větrných turbínách, přístavech a stavebnictví

Děkujeme Your Heating Specialist since 1949 Celosvětové renomé jako experti na ohřev Prověřená technologie Špičkové CNC stroje Pokročilé možnosti návrhu Třídimenzionální CAD software Your Heating Specialist since 1949