PRAVÉ VALAŠSKÉ Regionální ochranná známka 20. 11. 2014 Ing. Kateřina Sobotková MAS Rožnovsko www.pravevalasske.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Advertisements

Původ potravin pro školní stravování – lze jej dohledat? Ing. Pavel Smetana, Ph.D. Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta.
Zpracovala: Ing. Martina Hrabáková
Program rozvoje venkova ČR na období Osa 4 Leader Ing. Kateřina Adamcová, oddělení metodiky Osy 4 PRV.
Spolupráce zemědělských subjektů při zakládání MAS
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
Škola: Praktická škola dvouletá
Značka jako součást marketingu
Místní akční skupina LAG Podralsko Místní akční skupina LAG Podralsko Práce na projektu byly zahájeny v únoru 2011 Název a podobu značky schválila Valná.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace činnosti společnosti v roce 2011.
Projekt UNDP-GEF Název: Zachování biologické rozmanitosti trvalých travních porostů v pohoří Karpat v České republice prostřednictvím cíleného využití.
Zpráva o činnosti sekretariátu MAS – medializace a propagace (bod 8 programu) Valné shromáždění Chotěvice, Evropský zemědělský fond pro rozvoj.
Projekt UNDP-GEF Název: Zachování biologické rozmanitosti trvalých travních porostů v pohoří Karpat v České republice prostřednictvím cíleného využití.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Konference „ Farmářské trhy – módní výstřelek nebo vzkříšená tradice?“ Národní zemědělské muzeum Praha MVDr. Jan Váňa Státní veterinární správa.
HANÁ Systém regionálního značení. Proč podporovat místní produkty? výrobky za to stojí výjimečnost díky vazbě na region (kultura, tradice, příroda) kvalita:
 Zaměření: vznik šesti partnerských informačních center pro šest venkovských území  Financování projektu:  Celkové výdaje: ,- Kč  Způsobilé.
Domácí zvířata – druhy, chov
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Regionální ochranná známka
3. VÝZVA MAS LUHAČOVSKÉ ZÁLESÍ. Fiche 2: Rozvoj drobného a malého podnikání Hlavní opatření III.1.2. – Podpora a zakládání podniků a jejich rozvoje Cíl.
CO CO je to SKLIZENO ? Samoobslužná prodejna s opravdovými potravinami PROČ PROČ vzniklo SKLIZENO ? jako odpověď na vzrůstající poptávku zákazníků po potravinách.
Mgr. Jaroslav Melša, starosta JARMARKY REGIONÁLNÍCH PRODUKTŮ Zdravé město Dobříš.
Farmářské trhy – módní výstřelek nebo obnovená tradice František Němec - rolník Zemědělec, realizátor projektu „Najdi si svého farmáře“
Koncept farmářských prodejen
K současným trendům v rozvoji venkova RNDr. Josef Postránecký Ministerstvo pro místní rozvoj.
Franchise Days Prague 2012, , Corinthia Hotel Prague Farmářské potraviny v kamenných prodejnách.
VENKOVSKÁ TRŽNICE Informační systém pro zvýšení akceschopnosti venkovanů - 12 partnerských MAS - 2 projekty spolupráce (Opatření IV.2.1., PRV ČR)
DĚDICTVÍ NAŠICH PŘEDKŮ OBLASTI PODPORY: v. Udržení kulturního dědictví venkova realizací stálé výstavní expozice a muzea s nabídkou místních kulturních.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
Předmět: Zeměpis cestovního ruchu Ročník: 1.
Ruce které umí. „BESKYDY originální produkt ® “ Značka je jednou ze tří nejstarších (2005) značek sdružených v Asociaci regionálních značek (sdružuje.
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
 Jiří Stejskal, Jiří Jambor, Marek Šimon, Kristýna Stejskalová.
Tradiční výrobek Slovácka Region Slovácko Masarykovo nám. 21, Uherské Hradiště
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA V ČR.
VY_62_INOVACE_A NAKUPOVÁNÍ – CENY ZÁKLADNÍCH POTRAVIN AUTOR: Mgr. Radka Koldinská VYTVOŘENO: březen 2012 STRUČNÁ ANOTACE: vytvoření představy o cenách.
HANÁ regionální produkt ® Přinášíme Vám to pravé z Hané …
Zemědělství ČR. Živočišná výroba Chov skotu Rozhodující odvětví v živočišné výrobě Mléko, hovězí maso, trus jako hnojivo Po celém území, zejména východní.
ORGANIZACE KRAJSKÉ SOUTĚŽE REGIONÁLNÍ POTRAVINA A ZKUŠENOSTI Z OLOMOUCKÉHO KRAJE Ing. Pavel Stonawský.
- POLABÍ - ZNAČENÍ REGIONÁLNÍCH VÝROBKŮ Michaela Roškotová MAS Podlipansko, o.p.s.
Regionální značení v České republice Tomáš Kažmierski Asociace regionálních značek, o.s.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Destinační management TO Poodří - Moravské Kravařsko Konference Kunín 9. června
Regionální potravina. Projekt Regionální potravina podpora malých a středních producentů potravin cílem je představit to nejlepší z potravinářské produkce.
Regionální značka Jako ochranná známka Mgr. Ladislav Drobníček.
Předběžná studie proveditelnost - shrnutí Závěrečná konference přeshraničního projektu Slavice,
VY_32_INOVACE_ PRV.2R.1B.03 HOSPODÁŘSKÁ ZVÍŘATA.
Celostátní síť pro venkov.  Zřizovatelem je Ministerstvo zemědělství r  Sdílení zkušeností a poznatků a jejich předávání směrem k aktérům venkovského.
Průřezové téma - Enviromentální výchova Lidské aktivity a problémy životního prostředí EKOLOGICKÉ ZEMĚDĚLSTVÍ Anotace: Prezentace slouží jako výukový materiál.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
BILLA PODPORUJE ČESKÉ DODAVATELE Jaroslaw Szczypka, CEO BILLA spol. s r. o.
Kateřina Čadilová konference Venkov 2016 Význam partnerství pro rozvoj lokální ekonomiky a služeb.
Regionální rozměr podpory zemědělství Ing. Josef Ryšavý Litoměřice.
Ekosystém okolí lidských obydlí Hospodářská zvířata
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Centrum Veronica Hostětín Potravinová soběstačnost
Zemědělci a potravináři se ode dna musejí odrážet společně
Tel: U Nisy 745/ 6a , Liberec 3 - Jeřáb Tel: 
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Využití regionálních surovin jako zdroje antioxidantů pro zvýšení zdravotní prospěšnosti potravin (projekt NAZV, Qj ) Farmářská burza –
Značka „Českosaské Švýcarsko
ZEM Ě D Ě LSKÝ PR Ů MYSL Karafiátová Jana. Zemědělství je nedílnou součástí hospodářství Důležité nejen ve výrobě potravin a zemědělských produktů, ale.
Vychutnejte si přírodní, ručně dělané sýry přímo ze srdce Řecka! sídlíme v severo-západní části Řecka, v regionu Greneva Založeno roku 1960 jako rodinný.
Potravinářský sektor z pohledu českého spotřebitele
hovězí dobytek – USA, Argentina, Rusko
Hospodářská zvířata.
EKOSYSTÉM OKOLÍ LIDSKÝCH OBYDLÍ
DUM I. / 4. domácí zvířata Bc. Zdeněk Klíma.
Transkript prezentace:

PRAVÉ VALAŠSKÉ Regionální ochranná známka Ing. Kateřina Sobotková MAS Rožnovsko

PROČ NAKUPOVAT PRAVÉ VALAŠSKÉ VÝROBKY?

 Vznik v roce 2011 na území Valašska  Program rozvoje venkova ČR  Celkové výdaje projektu ,-Kč  Spolupráce 6 místních akčních skupin  Zemědělské a potravinářské produkty, místní speciality a tradiční řemeslné výrobky  Důraz na místní příslušnost, vazbu k regionu, k tradicím, na použité suroviny  Podpora místních výrobců: katalog výrobků, webová prezentace, farmářské a jiné trhy, regionální akce a setkání, stánky, značení PRAVÉ VALAŠSKÉ

Území působnosti regionální ochranné známky PRAVÉ VALAŠSKÉ

Produkty „PRAVÉ VALAŠSKÉ“ POTRAVINY - 11 cerftifikovaných výrobců:  Jehňata, kůzlata, vejce, drůbež v BIO kvalitě  Drůbež a vejce v BIO kvalitě  Hovězí maso v BIO kvalitě  Tvaroh a jogurt  Kozí mléko  Včelí produkty  Valašské frgály, koláčky, slané pečivo  Chléb  Ovce a jehněčí maso v BIO kvalitě  Sýry, tvaroh, mléko v BIO kvalitě ŘEMESLNÉ VÝROBKY - 17 certifikovaných výrobců:  Dřevěnice, dřevostavny  Tkané výrobky  Zašovské kytičky  Záleský kroj  Síťovaný čepec  Štípané holubičky  Valašský kroj  Loukoťová kola  Výrobky uměleckého kovářství  Bílá zuberská výšivka  Krojová, historická obuv  Krpce, opasky, brašny  Dřevěné hračky  Vypraná ovčí vlna, Vyčiněná ovčí kůže  Kolovrátky

Protože výrobky PRAVÉ VALAŠSKÉ jsou MÍSTNÍ, KVALITNÍ A JEDINEČNÉ.

Děkuji za pozornost.