CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pohled kraje na nepřetržitou péči MUDr
Advertisements

REVITALIZACE PRAŽSKÉ TRŽNICE
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
Solární systémy pro aktivní topení
INBIT – výstavba biotechnologického inkubátoru CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Strategie rozvoje letiště Leoše Janáčka Ostrava
KOMUNIKACE A KOOPERACE VE FOTBALE
Val di Fiemme Obereggen ( m. n. m.). Lyžování  Přes 100 km sjezdovek  3 propojená střediska  Snowpark  Občerstvení na svazích  Perfektně.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Rodičovská schůze GKL. Mgr. Pavel Máj Vzdělání SPGŠ, specializace předškolní a mimoškolní pedagogika a TV FTVS – UK, specializace golf Člen PGAC od 2012.
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
A a 5.A. 7:30 – odjezd od hlavního vchodu GVN J. Hradec 9:30 - příjezd na Lipno 10:00-11:00 – informační centrum (všichni) 11:00-12:00 –
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
Rozjeďte to v srdci Krušných hor!
RAKOUSKO Zimní střediska Autor: Martin Sládek, 4.I.
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
PROJEKT Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Prezentace projektu Prosinec 2006 L&P plus, spol. s r.o.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
Volnočasové projekty a EU financování
Zdroje financování – vybrané oblasti pro obce + Dispoziční fond Ing. Zdeňka Škarková, RRA Vysočina.
Ski areál Špičák zima 2009/10.
Zavedení MHD zdarma ve Frýdku – Místku 2011
Lyžařské zájezdy s výukou na sjezdových lyžích a snowboardu
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
Služby vodní dopravy a ostatní formy dopravy
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Reliéf a morfologické poměry
Lyžařské středisko HINTERTUX
Prezentace KRKONOŠ Eva ČERNOCHOVÁ 5MB Na mateřské dovolené.
Ubytování na RovníchUbytování na Rovních. Ubytování v soukromí Lyžařské středisko Paseky nad Jizerou Parkování u domu 2 pokoje Společná lednice Microvlnná.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
BEZPEČNOST PŘI VÝUCE LYŽOVÁNÍ
Sdružení obcí Jablunkovska Jablunkov; 26. června 2015 Připravenost na nové plánovací období.
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
SKIAREÁL HOMOLE PONIKLÁ Prezentace pro obec Poniklá Březen 2015 Čerpadla Vrchlabí, s.r.o. Martin Auersvald, Patrik Weigl.
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
N á zev projektu: „ Sportovní víceúčelové centrum Králův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Sportovní.
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
JARNÍ CYKLOJÍZDA PO KRUŠNOHORSKÉ MAGISTRÁLE TERMÍN: MÍSTO: LESNÁ V KRUŠNÝCH HORÁCH POPIS: FÉROVÁ SNÍDANĚ, BOTHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM, SOUTĚŽE.
Šablony  Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání  Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy  Výzva č. 02_16_022 Podpora škol formou projektů.
Nejlepší realizovaná společná zařízení v Karlovarském kraji 1.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
Tereza Bělochová, 2009 Prezentace Lyžařské školy Informatika-projekt 2009.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice - Spořilov AUTOR: Hana Navátilová NÁZEV: VY_32_INOVACE_TĚLESNÁ VÝCHOVA _1.ZIMNÍ SPORTY TEMA: ZIMNÍ SPORTY ČÍSLO PROJEKTU:
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
Zdravotnictví v Regionálním operačním programu Jihovýchod Ing. Erika Šteflová Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Krkonoše. Sněžka Podle nových měření 1603 m n.m - je nejvyšší hora v Krkonoších a v České republice. Nachází se ve východní části Krkonoš na Hraničním.
Lyžařský výcvik 2011 ZŠ Buzulucká
Kraslice, – Úvod – několik slov o projektu … – Naladíme se … – Nadané děti – Ing. Petr Čavojský / Mgr.
Kompresní stanice Jirkov
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-17 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Inovace přepravní technologie a modernizace SKI areálu Buková Hora
Vazba na Operační programy
VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Zájezd do Rakouska Hampl Matěj, 4.A.
Zimní sportovní areály
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
VIII. ročník Konference Moravské dopravní fórum
Transkript prezentace:

CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008

Skiareál Lipno regionální zimní centrum

Dokonalé pohodlí pro rodiny Pohodlná přepravní zařízení - 3 nové 4-sedačkové lanovky, 3 pohyblivé koberce, 2 dětské vleky - komfortní doprava na sjezdovky vsedě - celková přepravní kapacita os./hod. Bezpečné a prodloužené sjezdovky -6 sjezdovek (930 – 1300 m), prům. šíře 45 m - atraktivní snowpark, Foxpark Posílení sněhové jistoty -40 automatických sněžných kanónů - výstavba chladících věží na vodu - 100% pokrytí všech sjezdovek

Nejvýznamnější investice do turistické infrastruktury PoložkaMil. Kč A-LD4 Jezerní63 B-LD4 Promenádní46 C-LD4 Střecha45 Posílení zasněžování33 Rolba7 Víceúčelový stroj3 Ochranné prvky3 Celkem mil.Kč - dotace 112 mil.Kč - vlastní zdroje

Sněhová jistota Dvojnásobný výkon zasněžování: pojištění investice nejmodernějším, vysoce výkonným, automatickým systémem zasněžování zasněžení všech sjezdových tratí za 4 mrazivé dny – čerpání vody140 l/sec. (Špindl - Svatý Petr 80 l/sec.) nasazení 40 automatických kanónů s vlastními meteostanicemi využití chladících věží pro ochlazování vody z jezera pro vyšší výkon a možnost včasnějšího zahájení zasněžování

Důraz na bezpečnost a kvalitní výuku Moderní ochranné a výukové prvky: zajištění největší možné míry bezpečnosti lyžařů na přepravních zařízeních i na sjezdovkách dovybavení výukového hřiště Foxpark a dvou dalších nových ploch moderními prvky pro „lyžování hrou“ další krok pro specializaci areálu na výuku lyžování dětí i dospělých

Nejkvalitnější údržba sjezdovek Nezbytná technika pro údržbu: nasazení kvalitních, rychlých a silných strojů na zimní i letní úpravu sjezdových tratí nejmodernější rolba na úpravu přírodního i technického sněhu na sjezdovkách víceúčelový stroj na odklízení sněhu a letní údržbu sjezdových tratí

Lyžařská výuka - škola hrou v nejmodernějším hřišti v ČR 120 kvalifikovaných instruktorů s licencí,ovládající NJ, AJ, Hol.J. zábavná avšak efektivní forma výuky (hry, soutěže o ceny) osobní individuální dohled instruktora (garance kvalitní výuky) relaxace ve vyhřívané herně s občerstvením pravidelný zábavný program pro děti (hry, soutěže o sladké odměny) lyžování hrou s kapitánem Lipánkem, kooperace s Madetou

5. Nejkvalitnější skiareál ČR 1. Špindlerův Mlýn 2. Černá hora 3. Ještěd 4. Harrachov 5. Lipno Absolutní špička v komplexním vybavení, zázemí a pohodlí pro rodiny s dětmi v ČR.