Ing. Pavel Halfar - IPH Servis

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Advertisements

V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Seminář TRANSITION – DRUHÁ KARIÉRA
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
„Slaďování rodinného a pracovního života v ICT průmyslu“ - představení projektu Barbora Slavíčková.
Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ Národní konference kvality 2014 Hradec Králové Kompetence.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Lidský faktor v dopravě!
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL. Cíle projektu Vytvořit v Uherském Brodě regionální centrum pro další vzdělávání pedagogů - oblast strojírenství.
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
Profil HR poradce a školitele
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA PROJEKT: Rozvoj klíčových kompetencí zaměstnanců členských podniků sdružení KPKV, reg. č. CZ.1.04/1.1.06/ Období realizace: 1.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Centrum vzdělávání pedagogů odborných škol. Zahájení projektu: Ukončení projektu: Délka realizace projektu:19 měsíců.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Vzdělávání v energetice Informace o zahájení realizace projektu „Zvýšení úrovně odborných znalostí, dovedností a kompetencí zaměstnanců a zaměstnavatelů.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
„P U L Z“ PROJEKT UČENÍ LIBERECKÉ ZÁCHRANKY připravil: Mgr. Kristýna Fejfarová – specialista pro kvalitu a rozvoj PNP.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Vytvoření a podpora Lokálního partnerství pro sociálně vyloučenou lokalitu Přichystalova 70 Sdružení Podané ruce, o.s.
Posilování sociálního dialogu s důrazem na zvládání krizové situace při vzniku násilí na pracovištích, zejména zdravotnických zařízeních a zařízeních sociálních.
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
„Zvýšení adaptability zaměstnanců působících v sekci kultura“ registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/ Ing. Radka Soukupová seminář MK
ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA PROJEKT: Rozvoj klíčových kompetencí zaměstnanců členských podniků sdružení KPKV, reg. č. CZ.1.04/1.1.06/ Období realizace: 1.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly II. CZ.1.07/1.1.32/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Konference projektu APSYS Propojení vědy, výzkumu, vzdělávání a podnikové praxe Propojení vědy, výzkumu, vzdělávání a podnikové praxe ODBORNÁ JAZYKOVÁ.
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Podporované zaměstnávání pro lidi se zrakovým postižením.
Představení projektu Rozvoj kompetencí managementu a pracovníků VŠ MSK (s podporou ICT), CZ.1.07/2.2.00/ Prezentace projektu na společném.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Pečovatelské centrum Praha 7 Realizace systému profesního vzdělávání v Pečovatelském centru Praha 7.
Pardubice 15. a 16. listopadu 2012 Ing. Petr PETŘÍK
Systém vzdělávání v komunitní péči a zajištění kvality poskytované zdravotní péče Michaela Hofštetrová Knotková.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
PROJEKT ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VÝUKY V ELEKTROTECHNICKÝCH OBORECH Realizátor projektu: Střední škola technická Žďár nad Sázavou od Vyšší odborná.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
CZ / /0329 Interní trenéři – klíč k úspěchu malé firmy AIVD ČR AMSP ČR Ondřej Palán, ,
Obsah Letiště Praha – Ruzyně Základní informace o ČSA
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Stav realizace projektu AutoAdapt RNDr. Danica Pražáková Rada ředitelů AutoSAP
„Zvýšení kompetencí pedagogických pracovníků Střední školy zemědělské, p.o.“ CZ.1.07/1.3.44/
Konference k projektu „Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu.“ Martin Konečný.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Projekt IVOŠ Inovace a modernizace vzdělávacích programů VOŠ Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory: Vyšší odborné vzdělávání.
Závěrečné shrnutí projektu „ Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
„Zavedení systematické podpory procesu plánování sociálních služeb a péče sociálně potřebným na Středním Vsetínsku, Velkokarlovicku a Hornolidečsku“ Operační.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
STŘED O.S. CENTRUM PREVENCE A POMOCI Projekt podpořený z OP VK – IP oblast podpory 1.2.
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Transkript prezentace:

Ing. Pavel Halfar - IPH Servis

Číslo projektu: CZ.1.04/1.1.02/35.01430 Název příjemce: Ing. Pavel Halfar – IPH Servis Název projektu: Zvyšování konkurenceschopnosti společnosti Ing. Pavel Halfar – IPH Servis formou systematického vzdělávání a zvyšováním klíčových kompetencí jejich zaměstnanců Doba trvání projektu: 2 roky, od 1. 12. 2010 do 30. 11. 2012

HLAVNÍ CÍLE PROJEKTU Zvýšení produktivity Zvýšení kvality práce Zlepšení adaptability a motivace zaměstnanců Zvýšení kvality práce Zvýšení produktivity

HLAVNÍ CÍLE PROJEKTU Zkvalitnění služeb a rozšíření stávající základny odběratelů Nastavení dlouhodobého systému vzdělávání a rozvoje Využití nových efektivních metod vzdělávání Nastavení systému práce 2 stávajících interních lektorů s využitím e-learningu

HLAVNÍ CÍLE PROJEKTU Změření úrovně klíčových kompetencí, jejich standardizace a vytvoření plánů rozvoje Zlepšení týmové spolupráce Nastavení evaluace systematického vzdělávání Posílení jazykové dovednosti pro jednání s klienty a dodavateli

HLAVNÍ CÍLE PROJEKTU Posílení procesů ve firmě Zlepšení specifické odborné způsobilosti (SW, účetnictví atd.) a klíčových kompetencí Efektivnější řešení krizových situací

KLÍČOVÉ PROJEKTY Příprava a organizace vzdělávacích aktivit Manažerské vzdělávání Zákaznický přístup Anglický jazyk PC kurzy E – learning Open PC kurzy v systému Helios Obecné vzdělávání: účetnictví a finančnictví Obecné vzdělávání: akreditovaný kurz Personální práce Obecné vzdělávání: open kurzy pro dělnické a technické profese Publicita projektu Průběžné vyhodnocování a kontrola vzdělávání Závěrečný kulatý stůl

1. PŘÍPRAVA A ORGANIZACE VZDĚLÁVACÍCH AKTIVIT Průběžná aktivita v průběhu realizace projektu Zapojení celého realizačního týmu Obsah: Volba a organizace míst realizace Plán rozvoje cílových skupin Tvorba plánu systematického vzdělávání a rozvoje Komunikace s lektory a zadavateli

2. MANAŽERSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ New Dimension, s.r.o. Obsah aktivity: Manažerská komunikace Vedení lidí Řízení času – Time management Projektové řízení Žádost o rozšíření modulu o „Aplikační den“ Celkem 32 proškolených kurzoosob

2. MANAŽERSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ

3. ZÁKAZNICKÝ PŘÍSTUP New Dimension, s.r.o. Obsah: Komunikační dovednosti Řešení konfliktů Celkem 17 proškolených osob Celekm 51 proškolených kurzoosob

3. ZÁKAZNICKÝ PŘÍSTUP

4. ANGLICKÝ JAZYK Lektor Mgr. Petr Jaroš 3 úrovně: Začátečníci Pokročilí Intenzivní kurz Celkem 8 proškolených osob

4. ANGLICKÝ JAZYK

5. PC KURZY Institutit, s.r.o. ADAM SYSTEMS s.r.o. Obsah: Program Cad Solid Works MS Office začátečníci MS Office pokročilí MLS, ISA a SQL Servery Celkem 12 proškolených osob Celkem 20 proškolených kurzoosob

5. PC KURZY

6. E – LEARNING – PROSTŘEDÍ PRO VZDĚLÁVÁNÍ New Dimension, s.r.o. Obsah: Vytvoření e-learnigového modulu Navední modulů do e-learningu Zaškolení zaměstnanců Celkem 17 proškolených zaměstnanců

6. E – LEARNING – PROSTŘEDÍ PRO VZDĚLÁVÁNÍ

7. OPEN PC KURZY SYSTÉMU HELIOS ASG consulting s.r.o. Obsah: Plánování zakázek Manažerské vyhodnocování Zpracování mezd Majetek Účetnictví Helios Inteligence Tvorba formulářů

7. OPEN PC KURZY SYSTÉMU HELIOS Celkem 8 proškolených osob Celkem 18 proškolených kurzoosob

7. OPEN PC KURZY SYSTÉMU HELIOS

8. ÚČETNICTVÍ A FINANČNICTVÍ Daňová a účetní kancelář, Ing. Pavlína Zamarská Redos s.r.o. Obsah: Účetní závěrka Výkazy Skladové hospodářství Majetek Celkem 4 proškolených zaměstnanců Celkem 12 proškolených kurzoosob

9. AKREDITOVANÝ KURZ PERSONÁLNÍ PRÁCE New Dimension, s.r.o. Obsah: Zavedení kvalitní systematické personální práce Open kurz Celkem 1 proškolená osoba

10. OPEN KURZY PRO DĚLNICKÉ A TECHNICKÉ PROFESE Ing. Zdeněk Hladný, Šretr Miroslav, Jaroslav Adamus SVAR-TEST-CZ, s.r.o. Obsah: Svářečský kurz Paličský kurz Jeřábnický kurz Vazačský kurz Vyhláška 50 Řidičský průkaz skupin B,E

10. OPEN KURZY PRO DĚLNICKÉ A TECHNICKÉ PROFESE Celkem 12 proškolených osob Celkem 34 proškolených kurzoosob

11. PUBLICITA PROJEKTU Zajištění publicity: Interní publicita Informování cílové skupiny Informační workshopy Nástěnka porady Kulatý stůl Externí publicita Webové stránky www.iph.cz Denní tisk: Sedmička, Váš region, FM deník

11. PUBLICITA PROJEKTU

12. PRŮBĚŽNÉ VYHODNOCOVÁNÍ A KONTROLA V průběhu realizace projektu Obsah: Hodnocení účastníky kurzu Hodnocení lektory Účastníky Skupina Kritéria hodnocení Plán dalšího rozvoje cílové skupiny

13. ZÁVĚREČNÝ KULATÝ STŮL Na závěr projektu po ukončení všech klíčových aktivit Závěrečná konference Vytvoření CD

ŠKOLÍCÍ FIRMY New Dimension, s.r.o. Mgr. Petr Jaroš Instituit s.r.o. ADAM SYSTÉM s.r.o. ASG consulting s.r.o. Ing. Zdeněk Hladný, Šretr Miroslav, Jaroslav Adamus SVAR-TEST-CZ, s.r.o. Daňová a účetní kancelář, Ing. Pavlína Zamarská REDOS s.r.o.

ZÁVĚR Díky podpoře z operačního programu lidských zdrojů a zaměstnanosti se nám v průběhu realizace klíčových aktivit 10.12.2010 – 30.11.2012 podařila zvýšit adaptabilita zaměstnanců a konkurenceschopnost podniku Ing. Pavel Halfar – IPH Servis.