Jiří Kalva, SPŠ na Proseku

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace hotelu Hotel Best s.r.o. Keltičkova 1297/60
Advertisements

Německý jazyk Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Assessment of ETCS Definition in Term of its Formalisation
Název šablony Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název VM 7. ročník- Jazyk a jazyková komunikace- Cizí jazyk-Anglický jazyk-Around the house.
Pro začátek něco lehčího
1 Škola: Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí 7 Šablona: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název projektu: Inovace výuky na GSN prostřednictvím.
Případová studie ČEPS AZURE CDR, Provident
Kód VM: VY_32_INOVACE_3ZIM03 Projekt: Zlepšení výuky na ZŠ Schulzovy sady registrační číslo: CZ.1.07./1.4.00/ Autor: Mgr. Jana Zimková Datum:
Vstup a výstup Ing. Lumír Návrat  katedra informatiky, A-1018 
Funkce Připomeňme si program pro výpočet faktoriálu:
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.20 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 20 Název materiálu:Christmas Autor:Mgr. Hana Opálková Vzdělávací obor:Anglický.
Programování funkcí v Excelu
Uživatelem definované typy doc. Dr. Ing. Miroslav Beneš  katedra informatiky, A-1007 
Daniel.steigerwald.cz Třídy, dědičnost a OOP v Javascriptu.
Tutorial: Mechanic - electrician Topic: Electric measurement the 2nd. year Measuring devices 1 Prepared by: Ing. Jiří Smílek Projekt Anglicky v odborných.
Ireland Prezentace Power Point ANGLICKÝ JAZYK – 2. stupeň
Čtěte a přeložte: Mother is at home. Matka je doma.
ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/ Vzdělávací.
Třetí cvičení Podmíněné příkazy Cykly Break a Continue Switch Return
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Mgr. Dagmar Andrysová Datum: Název: VY_22_INOVACE_1_1_1.
The IEEAIC center of Water Protection Vodňany and the Biotechnology and Biomedicine center ASCR cordinally invite you to the lecture (in English): Prof.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Vzdělávací oblast: Anglický jazyk – gramatika, slovní zásoba Číslo materiálu: EU Název: Present simple Autor: Mgr.
Anotace: prezentace je určena pro žáky pátých ročníků prezentace je zaměřena na slovní zásobu čas. údajů věty užívající „dávno“, „před“ procvičení si.
Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „ Výuka na gymnáziu podporovaná.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovesné časy v angličtině To be going to VY_22_INOVACE_30 Sada 1 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
Programovací jazyk Haskell Ing. Lumír Návrat  katedra informatiky, A 1018 
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Mgr. Pavlína Hůrková Datum: Název: VY_ 22_INOVACE_
Setkání uživatelů SFX Statistické reporty SFX.
Programování v Pascalu Přednáška 7
Materiály k přednášce Úvod do programování Ondřej Čepek.
J a v a Začínáme programovat Lucie Žoltá. Odkazy - oficiální stránky (překladače, help, metody, vývojové prostředí NetBeans,...)
DBS_I – PL/SQL Vojtěch Hemala ARI. 1/ ZALOZTE SI NASLEDUJICI TABULKY A NAPLNTE JE DATY PODLE VZORU INSERT INTO brew (jmeno) VALUES ('Litovel'); INSERT.
Hashovací tabulky v Lua
Znalosti – Jindřichův Hradec, ČR.
SOKOBAN Ondra Mandík, I4a SPŠE Ječná. POPIS Hra bude obsahovat jednoho hráče, bedny, zdi a cílová místa pro bedny. Hráč nesmí procházet zdí. Hráč před.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovní zásoba Look VY_22_INOVACE_17 Sada 3 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
Softwareová architektura
© NEA GROUP M004 SERVICE Zajímavý svět servisu Představení.
Structure of an argument Simona Trávníčková. 5 minute presentation No aim No structure No first phrases.
Alg91 Textové soubory Na rozdíl od jiných typů souborů jsou textové soubory určené pro gramotné lidské oko. Textový soubor je posloupnost znaků členěná.
Návrh a tvorba WWW Cvičení 7 PHP & Oracle - Bezpečnost.
Abstraktní datové typy doc. Dr. Ing. Miroslav Beneš  katedra informatiky, A-1007 
Návrh a tvorba WWW Přednáška 5 Úvod do jazyka PHP.
OSNOVA: a) Příkazy pro cykly II. b) Příkazy pro řízení přenosu c) Příkazy – příklad d) Řetězce v C e) Funkce “stdio.h“ pro řetězce f) Funkce “string.h“
13/04/20151 Indexery (1) Členy třídy (struktury) umožňující třídě (struk- tuře) používat hranaté závorky a pracovat s ní podobně jako s polem (používat.
Programovací jazyk Haskell doc. Dr. Ing. Miroslav Beneš  katedra informatiky, A-1007 
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Stavební firmy v jednotlivých krajích ČR Předpokládané změny pro rok 2012 oproti roku 2011.
ECMAScript 5 – Strict mode
Úvod do PHP IZI 228.
POSLOUPNOST úkol 1_41. ZADÁNÍ Sestavte program, který doplní tabulku nepřímé úměrnosti pro hodnoty proměnné x = 1, …, n. Nepřímá úměrnost je zadána uživatelem.
Práce s řetězci Řetězec je libovolný text nebo libovolná skupina znaků. Řetězec se také označuje jako string. Činnosti prováděné s řetězci: Počítání znaků.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_03_AJ2V Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Uživatelem definované typy Ing. Lumír Návrat  katedra informatiky, A 1018 
Pokročilé programování v C++ (část B)
PŘÍKAZ while úkol 1_42.
Jazyk C A0B36PRI - PROGRAMOVÁNÍ Část II.
PHP a Webové služby Jan Růžička Institute of geoinformatics VSB-TU Ostrava 17.listopadu, Ostrava-Poruba,
Jazyk C A0B36PRI - PROGRAMOVÁNÍ Část I.
Tutorial: Obchodní akademie Topic: Logical Functions Prepared by: Mgr. Zdeněk Hrdina Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/ je.
Internetové technologie Petr Kašpar KAS265. Obsah Formát PDF Možnosti tvorby v PHP Třída FPDF České fonty Ahoj světe! Buňky Záhlaví/zápatí Pluginy Komplexní.
Dotazovací jazyk SQL - III
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Algoritmizace a programování
Typový příklad 3 – zadání 1
Jakub Brodský Ondřej Radosta
Procedury a Funkce v programovacím jazyce Pascal
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
program TextovySoubor;
Lecture 5 Uniquely Decipherable Codes (Section 1.3)
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Jiří Kalva, SPŠ na Proseku PHP functions Jiří KALVA Jiří Kalva, SPŠ na Proseku

Jiří Kalva, SPŠ na Proseku strstr string strstr ( string $haystack , mixed $needle [, bool $before_nee] dle = false ) Jiří Kalva, SPŠ na Proseku

Jiří Kalva, SPŠ na Proseku strpos strpos ( string $haystack , mixed $needle [, int $offset = 0 ] ) Jiří Kalva, SPŠ na Proseku

Jiří Kalva, SPŠ na Proseku in_array in_array ( mixed $needle , array $haystack [, bool $strict = FALSE ] ) Jiří Kalva, SPŠ na Proseku

Jiří Kalva, SPŠ na Proseku array_unique Jiří Kalva, SPŠ na Proseku

Jiří Kalva, SPŠ na Proseku filesize Jiří Kalva, SPŠ na Proseku

Jiří Kalva, SPŠ na Proseku filemtime Jiří Kalva, SPŠ na Proseku

Jiří Kalva, SPŠ na Proseku tmpfile Jiří Kalva, SPŠ na Proseku

Jiří Kalva, SPŠ na Proseku array_merge Jiří Kalva, SPŠ na Proseku

Jiří Kalva, SPŠ na Proseku Lcfirst a strtoupper Jiří Kalva, SPŠ na Proseku

Jiří Kalva, SPŠ na Proseku array_pop Jiří Kalva, SPŠ na Proseku

Funkce a prezentace dostupná na: http://test.jirikalva.cz/functions_x/ Děkuji za pozornost Jiří Kalva, SPŠ na Proseku