Vítám vás na setkání absolventů VŠST fakulty strojní a textilní 1976

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Na b ěž kách kolem Ond ř ejníku 20.ledna 2013 Mlha před námi a za námi…
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Kdyby ses zeptal/a....
Kamarádi :o) :o).
Jen tak….
Ponoř se do modra ….
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
Vyvolám na Tvé tváři úsměv? Měla jsem trochu volného času, otevřela jsem svoji mailovou schránku, abych viděla, jestli jsem od Tebe něco dostala.
Dobrý den online příteli - přítelkyně!.
Po 38 letech Zvuk Hele další a kdopak to je ? Veselá a srdečná debata nastala mezi všemi.
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Ten, ta, to II Fill in the blanks with the appropriate forms of ten. Vzor: Proč potřebuješ ___ knihy? Proč potřebuješ ty knihy? *Taken from Review Lesson.
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
Medvídek Pú.
Každé ráno začíná život....
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Srdce z lásky darované.
Kolja 9.
Konference Studánka Rychnov nad Kněžnou Konference Studánka Rychnov nad Kněžnou Projekt CZ.1.07/1.1.03/ Moderně nejen.
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Dopisy učitelům.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Životní prostředí klady vs. zápory.
Ženy ve vědě aneb kdy to vlastně začalo a jaké to je…
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
Proč Sport nebyl Super Norbert Gulevič a Lukáš Marvan.
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Dětský den v Hájku 2008 Nebudete tomu věřit, ale 1. června se konal dětský den na hřišti v hájku a nejen dětský smích napovídá tomu, jak se povedl.
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
KUK PO ROCE…. Rok se zase s rokem sešel a opětovně bychom se mohli společně projet…. DRAŽETICE
Dopis od Boha.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Moje třída.
Vyhodnocení soutěže Fotograf expedice FotoApalucha 2012 Podyjí, června 2012.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
AHOJKY.
©Fanservis Brno 2009 TABLO 1 …těžké bylo poznat kdo je kdo …některé jsme museli oželet již navždy.
POSEZENÍ NA MYSLIVNĚ Brno-Bosonohy.
JC Best for Horses Dovednostní týdny. O co tu jde? Zvyšování dovedností Vašich koní (vyšší šance na vítězství v soutěžích, kvalitnější potomstvo) Tím.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Clovek se nekdy pta proc...???
Milá spolužačko, milý spolužáku! Vzpomeneš si ještě na doby, kdy jsme byli všichni na jedné lodi?
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
94.1 Dopis, adresa Jaké dopisy vidíš na obrázcích? Kdo je odeslal?
ZAHRANIČNÍ PRAXE 2015 ERASMUS+. VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ RÁMEC ŠKOLY (ŠKOLA SI UDĚLALA SAMA SVOJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ) VYPLNĚNÍ PŘIHLÁŠEK – DOSTUPNÁ NA WEBU (KAŽDÝ.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_ Dopis Název sady: Český jazyk 4. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
DUM I. / 13. pohlednice Bc. Zdeněk Klíma. Pohlednice.
Vyhodnocení soutěže Fotograf expedice FotoApalucha 2015 Šumava – Prachaticko, Volary,
Ahoj online priteli-kyne hezky se usmivej... Mela jsem trochu volneho casu, a vis co jsem udelala? Otevrela jsem svoji mailovou schranku, abych videla.
Letní soustředění – OŠELÍN 23. – 30. srpna První odpoledne jsme prožili hraním s dětmi.
Ahoj! Tak jsem slyšel, že chceš studovat na gymplu? Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky!
Cirkus Pepino Do vašeho města přijede cirkus. Hostuje od do Začátky představení od 17 hodin. Těšíme se na vaši návštěvu! Ahoj!
SLOVENSKO 2016.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
Pár fórků od Renčína.
Dneska jdeme do cirkusu.
SLOVENSKO 2018.
On.
Kdyby ses zeptal/a....
Ringoturnaj 2019.
Transkript prezentace:

Vítám vás na setkání absolventů VŠST fakulty strojní a textilní 1976

Dnešní program Zahájení, přivítání se i hostů Pozdravy, omluvy Historie :-) Jak je to s fakultami dnes Diskuse Společné foto před budovou Individuální program, přesun do Babylonu Program v Centru Babylon

Zahájení Adresy Pozdravy, omluvy Ahoj Franto, přeju vám perfektní akci a spoustu legrace, já nemůžu přijet, protože prodáváme náš rodinný dům a stěhujeme se do bytu, takže spousta práce a starání. Stěhovat se z domu do bytu, to je tedy něco, člověk zírá, co si generace dokázaly nakřečkovat a pak nastává systém Neruda, jak se toho zbavit. Takže všechny pozdravuju a držím palec, ať vám to vyjde. Jarda Tošovský Fando,  díky za pozvání.Po kontrole kalendáře a v tomto termínu se budu služebně pohybovat v okolí Düsseldorfu, kde máme mateřskou firmu.Přesto Vás všechny srdečně zdravím a přeji Vám hezký zážitek. Budu na Vás myslet a mít taky žízeň Zdraví Vás Hudec spíš to vypadá, že nepřijedu. Vlezlo mi něco do toho. Michal Hart

Zdravím Franto, bohužel nemám volný termín Zdravím Franto, bohužel nemám volný termín. Pro budoucí inspiraci, termín bych si našel, kdyby šlo o sraz pouze našeho ročníku a někde v intimnějším prostředí. Čau Petr (Kolář) Ahoj, já jsem odpovídala a to ve smyslu, že 27.5. mám sraz s SVVŠ (střední škola), který byl dohodnut dříve. Škoda, že se s organizováním VŠ srazu nezačalo dříve, termín toho středoškolského bych mohla ovlivnit. Velice mě mrzí, že do Liberce nemohu přijet. Lída Hlavínová o srazu ví, určitě dá vědět Jiřině Frusové. Všechny pozdravuji a užijte si to! Hana Sadílková (Finková) Ahoj Františku, měli jsme v úmyslu se setkání zúčastnit, proto jsme se pořád neozývali. Žel nepřijedeme, všechno je úplně jinak. Víme, že s přípravou máte spoustu práce, omlouváme se a přejeme ať se vše zdaří. Irena a František Cáhovi Franto, omlouvám se , že jsem Ti neodpověděl. Setkání se nezúčastním. Přeji hezkou zábavu.Ota (Lauerman)

Ahoj Frantisku. Viem o stretavke, kontaktovala ma Elen Loudinova Ahoj Frantisku! Viem o stretavke, kontaktovala ma Elen Loudinova. Velmi rada by som sa s vami opat videla (uz by som vas asi ani nepoznala), ale zial nemozem prist. Mozno nabuduce. Vsetkych srdecne pozdravujem.  Prajem pekny den.        Bibiana (Gelenekyova) Ahoj Františku,Srdečně Tě zdravím a posílám ti doplněný seznam , co jsem věděl, nebo se mi podařilo sehnat.V den " D " bohužel nemohu, protože máme v rodině svatbu, kam jsem povinován jako strejda jít. Rád bych viděl staré známé, jen nejsem 100%ně přesvědčen, že bych všechny poznal a oni zase mě.  Měj se hezky a pokud budeš mít třeba fotky, které by se nechaly transportovat  e - mailem, rád bych je viděl. Zatím dík a pozdravuj známé. Pepa (Skalský) Ahoj Fando, děkuji za pozvání na sraz, ale musím s politováním odmítnout, protože jsem v inkriminované době mimo republiku. Příště to snad již vyjde. Hovorka S "přihlášením" jsem čekal, protože jsem nevěděl, jak na tom budu časově. Teď už je jasné, že o víkendu 26.5.-28.5. nebudu v Liberci, takže se tímto omlouvám a všechny účastníky srdečně zdravím. Snad až příště, i když by mi "komornější" prostředí pro sraz připadalo vhodnější. Měj se Honza Terich

Lituji, nemohu se zúčastnit.                      Zůbek Ahoj Franto, potvrzuji příjem , opravdu bojuji s termínem, pokusím se přijet alespoň na kratší dobu, není to výmluva.Když čtu komu jsi to poslal, tak opravdu udělám nějaký podvečerní atak. Láďu Balatku jsem informoval a přepošlu mu tuto zprávu. Přeji hezký den. Jirka Boro (vička) Ahoj Františku, pozvánku jsem obdržel, ale nepřijedu. Budu mimo republiku. Pošli mi potom pár fotek                             Všechny moc zdravím.       Vráťa Daněk Ahoj Františku, Omlouvám se za pozdní odpověď, ale nějak jsem na to zapoměl. Bohužel, ale ze setkání se musím omluvit, velmi mě to mrzí, protože v této době se u nás pořádá tradiční Desenská pouť, kde mám na této pouti povinnosti z funkce zastupitele města a musím doma vítat návštěvy. Všechny Vás zdravím, přeji Vám příjemnou zábavu a příště na viděnou. Ihnatišín Frantíku, díky za pozvánku. Srazu se nezúčastním. K. Gratias

Ahoj Franto, všechno jsem dostal Ahoj Franto, všechno jsem dostal. Mrzí mne, že se nemohu zúčastnit srazu. 25.5. jedu s partou na kola do Holandska. Již to nelze přeložit.Ať se sraz vydaří, potom mi pošli prosím Tě nějaké fotky. Ahoj Jiří U. Franto, děkuji za zprávu ale bohužel jsem zrovna na dovolené v Řecku, pozdravuj naše kamarády a pěknou zábavu. S pozdravem Dan Lieskovský Ahoj Franto, opět bohužel nemohu; tentokrát máme v rodině svatbu. Zdravím Tebe i všechny spolužáky (samozřejmě i spolužačky). Jirka Koubek Ahoj Franto,      omlouvám se, že odpovídám až teď. Srazu se tentokrát nemohu zúčastnit, což mě velmi mrzí! Prosím o vyřízení pozdravu všem našim spolužákům a známým. Všem přeji pěknou sobotu a příjemnou zábavu! Těším se na setkání v příštím roce.     Děkuje a zdraví Tě Slávek Rausch. Děkuji za pozvání, ale bohužel se nemohu zúčastnit, snad příště. Všechny pozdravuj a měj se hezky. Ahoj Bohouš Fišera

Zavzpomínejme 1976 - Promoce 1986 - Výstava „Vysoké školy ČSR vědě a praxi“ a seminář „Uplatnění absolventů v praxi 1996 – seminář „Internet a jeho služby“ 2001 - „Čtvrt století praxe absolventů VŠST“ aneb „Burza podnikatelských aktivit“ 2003 - 50 let založení TUL 2006 - Letos se jdeme opravdu bavit

1976 – studium, promoce

1986 - Výstava „Vysoké školy ČSR vědě a praxi“ a seminář „Uplatnění absolventů v praxi” Večer - restaurace Centrum, Králův háj Druhý večer – hudba pod Ještědem

1996 – Internet a jeho sužby

2001 - Čtvrt století praxe absolventů, 2001 - Čtvrt století praxe absolventů, podnikatelská burza Večer - Babylon

2003 – 50 let založení TUL - Babylon

2006 - jdeme se uvolnit a bavit… Protože při příštím srazu v r. 2011 už se možná na toho býka nevyškrábeme :-)

Přeji skvělou zábavu