Obchodní akademie Naše škola se nachází v Českém Těšíně na ulici Sokola - Tůmy. Our school is situated in Český Těšín in Sokola - Tůmy S treet.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického jazyka a pobyty v zahraničí
Advertisements

Naše škola v krabici Our school in a box. TAHÁK CRIB NOTE Odpovídali jsme na otázku: Jak se učíme? Někdy je pro nás velmi těžké si nějakou látku zapamatovat,
Anglicky jsem se rozhodl učit před půl rokem. I took up English six months ago (decided to learn).
Základní škola Strž Dvůr Králové nad Labem, Česká republika Our school in a box Our school Naše škola To je velká krabice. This is a big box.
Globální výchovou za spravedlivější svět! Global Literacy for a Fairer World !
Cumulative tests Tenses Phrases. Put the verbs into the correct form I need a rest. I _______ (run) all morning! John isn´t here. He _______ (go) to the.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_178 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Mgr. Eleonora Klasová Předmět.
ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/ Vzdělávací.
Zábřeh na Moravě Area: ha Population:
Naše škola v krabici - Klima školy Our school in box - School climate.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU: Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO.
Nemuseli tam jít they didn't have to go there. myslím, že bychom jim to neměli říkat I don't think we should tell them.
Medvídek Pú.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_02
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Kolik je hodin? What time is it?. Jak se tam dostanu? How do I get there?
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Czech language Our language is one of the hardest languages in the world. You don‘t believe? We will try to persuade you.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_18
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
The world of work Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU: Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Nezbytná gramatika v angličtině Modální slovesa VY_22_INOVACE_07 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
Nezapomeň co musíš udělat don't forget what you have to do.
Jméno autora: Mgr. Mária Filipová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_15_AJ_CM Ročník: 1. – 4. ročník Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková.
Když jsem byl malý, říkali mi naši, choď na Lukášku a jez chytrou kaši, můžeš tak po celý den bavit se jen. Koukat na tabuli, sedět na židli, o přestávce.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_19
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM Businessland / A Secretary 06B5 AutorLadislava Pechová Období vytvořeníListopad.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Nezbytná gramatika v angličtině Adjectives, adverbs, pronouns VY_22_INOVACE_13 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka,
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Nezbytná gramatika v angličtině Phrasal verbs VY_22_INOVACE_09 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
 I.E.S. Ramón Menéndez Pidal Secondary School
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-1.PT-06-Rodina a přátelé Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
 Give a short presentation of yourself, your school and your town.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-2.PT-16-Praha Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště, Dubno.
Radim Kříž Text messages Text messages are short written messages between mobile phones. Text messaging is sometimes called SMS (short messaging service).
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
European Language Portfolio from Outside and Inside Channel Crossings.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Rozsíval. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. INTRODUCTION Použité obrázky a foto:
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM Businessland / Internal Communications 06B3 AutorLadislava Pechová Období.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-2.PT-13-Vzdělávání Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
SPŠ stavební a Obchodní akademie, Kladno, Cyrila Boudy 2954 COVER LETTER Autor: Mgr. Kateřina Suková EU peníze školám CZ.1.07/1.5.00/
Kliknutím lze upravit styl předlohy. Typical daily meals Food in the past Jakub Jambor, Jakub Baštinec Tento projekt byl realizován za finanční podpory.
Education Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Angličtina: The USA Datum vytvoření Ročník.
Listening 2 vypracovala: Mgr. Monika Štrejbarová.
Gymnázium, Brno, Elgartova 3 GE - Vyšší kvalita výuky CZ.1.07/1.5.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Téma: English Grammar.
Kliknutím lze upravit styl předlohy Maturitní ústní zkouška Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Věra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ To be - otázka Název sady: Project 1 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola Třemošnice, okres Chrudim, Pardubický kraj Třemošnice, Internátní 217; IČ: , tel: , emaiI:
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Shane Paul Hertnon Název materiálu: VY_32_INOVACE_4_ANGLICKY_JAZYK_KOMUNIKACNI_SITUACE_20.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Practicing of to be and possessives
BRITISH EDUCATION Yes, I would. Would you like to study at Oxford?.
1 ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Název vzdělávacího materiálu
ANJ - komunikační situace Ročník, obor: 4. ročník, ekonomické lyceum
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Education překlad.
Výukový materiál VY_22_INOVACE_22_ Phrasal verbs. Part 2
Autor: Mgr. Kateřina Suková
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Letní škola slovanských studií Poděbrady 1. –
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Transkript prezentace:

Obchodní akademie Naše škola se nachází v Českém Těšíně na ulici Sokola - Tůmy. Our school is situated in Český Těšín in Sokola - Tůmy S treet.

Paní ředitelka Ing. Kristina Bončková organizuje čas…. Zástupce ředitele Ing. Milan Cz ontala bojuje s rozvrhy. Deputy headmaster Ing. Milan Cz ontala fight s with schedul es Headmistress Ing. Kristina Bončková organize s time…

1 Jsou zde i zaměstnanci, kteří se starají o to, aby vše správně fungovalo. Here are some employe e s who keep our school in a good function. Our secretary Ivona Třinecká Our school caretaker Jan Č i žm á r

Informace do života získáváme od našich velmi obětavých a moudrých učitelů… We get information from our very devoted and wise teachers.

Během vyučování je všude kolem dobrá atmosféra a studenti se učí s úsměvem… During the lessons everywhere is a very ple a sant atmospher e, and students learn with smile.

Naše škola je vybavena odbornými učebnami. Najdeme zde počítačové třídy,ty máme na škole čtyři, je zde taky třída na chemické a fyzi kální pokusy, cizími jazyky se dorozumíváme v jazykových učebnách a obchodovat se učíme ve třídě fiktivních firem. Our school is equip p ed with profes s ional classrooms. We can find four computer classrooms here, one classroom is intewded f or ph ysical and chemi cal experiments, foreign languages are t a ught in language labs and we learn busines s in virtual firm classrooms.

Školní rok si obohacujeme různými výlety, exkurzemi a kulturními programy We enrich our school year with different trips, excursions and cultural programs.

Naši studenti jsou taky hodně soutěživí… Každým rokem je naše škola pořadatelem Veletrhu fiktivních firem, k am přijíždějí také studenti ze zahraničních škol. Studenti se taky zapojují do EBG (European B usines s G ame) – výherci pak cestují na zajímavá místa, dokonce i daleko za hranice. Our students are also very compet i tive. Every year our school is the organi z er of the Virtual Firms Fair w hich is accompanied by the pa r ticipation of students from abroad. Students participate also in EBG (European B usines s G ame). The w inners travel to different places, even far abroad.

Studují zde jak čeští, tak polští žáci. Všichni si ale dobře rozumí a přátelská atmosféra se nese všude kolem… Both Czech and Polish students study here, but everybody respects each other and a friendly atmospher e can be seen everywhere.

Pro mlsné jazýčky zde máme školní bufet, ve kterém se vždycky najde nějaká dobrota For those who have a sweet tooth we have a school-bu f fet here where you can always find some specialities.

Nejvíce se studenti těší, když od bije hodina 11:25…To je totiž obědová přestávka a všichni pospíchají do školní jídelny The stu d ents look forward to 11:25, because it ´ s lunch-time and everybody hurries to the school cante e n

„Muset je nejlepší učitel“ A na závěr jedno moudré přísloví… And finally - one proverb … „To have to is the best teacher“