Český jazyk 1. ročník Čtení - doplňovačky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poslechneme píseň: Jediná
Advertisements

MĚKKÉ SOUHLÁSKY Český jazyk 2. ročník
Ekologický seminá ř (7.ro č ník + 6.A) Hledání bod ů Kolumba (
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_INOVACE_221_ORIENTACE_V_ČASE Téma: ROK, ROČNÍ.
METODICKÝ LIST Prezentace je určena k opakování a proto je vhodné, zařadit ji na začátek školního roku. Předcházejí jí další dvě: měkké slabiky a tvrdé.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
TABULKOVÝ PROCESOR Tadeáš Řezníček 4.A
Slabikář str. 6.
PROCVIČOVÁNÍ SLABIK S PÍSMENEM A HLÁSKOU M, L,S, P
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.01 Název pro školu:
ČESKÝ JAZYK 1. ROČNÍK Čtení - slabiky Jana Štadlerová ZŠ Věšín.
6e.1 Písmenko S Elektronická učebnice - I. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Český jazyk Autor: Mgr. Hana Kopčanová.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_32_INOVACE_202_NÁSOBENÍ_DVĚMA Téma: NÁSOBENÍ.
Pro 5. ro č ník základní školy 2. č ást – písmo a obrázek Základní škola Nový Jičín, Komenského 68, příspěvková organizace EU – OPVK 1.4. – Inovativně.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_INOVACE_238_JEHLIČNATÉ_STROMY Téma: JEHLIČNATÉ.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_32_INOVACE_201_PŘÍPRAVA_NA_NÁSOBENÍ Téma: PŘÍPRAVA.
Človíčku na slovíčko ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_2,čj.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
ZÁBAVNÉ ČTENÍ.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Slabiky dě, tě, ně VY_32_INOVACE_11 Sada 3 Základní škola.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_32_INOVACE_195_SLABIKA_NĚ Téma: SLABIKA NĚ Číslo.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_32_INOVACE_191_PÁROVÉ_SOUHLÁSKY_Z_S Téma: PÁROVÉ.
Český jazyk Přehled dělení hlásek- samohlásky a souhlásky 3. ročník ZŠ praktická Mgr. Lenka Šťovíčková 32_INOVACE-04-sada 2-17 Projekt ZŠ, MŠ a PrŠ Karlovy.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk - 4.ročník Autor: Mgr.Michaela Krbušková SLOVNÍ DRUHY Co u ž známe ? Jaké slovní druhy mohou vyjad.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk - 5.ročník Autor: Mgr.Michaela Krbušková P Ř EDLO Ž KY S a Z Zazpíváme si Písni č ka -> My pluli.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám Škola Základní škola Křižany-Žibřidice, okres Liberec, příspěvková organizace Žibřidice 271,
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJ.2.Bal.24_Kratke_a_dlouhe_samohlasky.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Milena Brádlová; datum:
Seznámení se s hláskami a jejich dělení
Autor: Mgr. Marie Švehlová
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_05_04_DÝCHACÍ SOUSTAVA
AUTOR: Mgr. Olga Sýsová NÁZEV: VY 32 INOVACE 17 Český jazyk 1.ročník
Název školy: Speciální základní škola Louny, Poděbradova 640 Autor: Mgr. Helena Roflíková Název:VY_32_INOVACE_09_I.Čj4_HLÁSKOSLOVÍ Téma: Hláskosloví Název.
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření leden 2013 Ročník
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
Autor: Mgr. Dana Bednářová Datum: Název: VY_32_INOVACE_05_Český jazyk
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření prosinec 2012
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
ZŠ Praktická a ZŠ Speciální Uherský Brod Projekt číslo CZ /1. 4
VY 32 INOVACE 361.
Zábavné skládání, anagramy Název projektu: OP VK
ČESKÝ JAZYK 4. ROČ. Číslo DUM: VY_32_INOVACE_16
Autor Mgr. Hana Drchotová Škola ZŠ Bor, Školní 440, Bor, Téma
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Autor Mgr. Hana Drchotová Škola ZŠ Bor, Školní 440, Bor, Téma
Jméno autora Datum vytvoření Ročník Vzdělávací Téma – název Anotace
Fonematická diferenciácia
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org.
VY_32_INOVACE_20 20 Závěrečné opakování autor: Mgr. Jana Kobylková
Interaktivní hry z matematiky a českého jazyka
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření březen 2012
Název školy : ZŠ Pardubice - Spořilov
VY_32_INOVACE_20_Slabiky začínající písmeny M, L, P, S
Proč se střídají roční období
ČESKÝ JAZYK SLABIKY, SLOVA 1.ročník
Klikni na písmeno, které ve slově chybí.
Autor: Mgr. Dana Bednářová Datum: Název: VY_32_INOVACE_08_ Český jazyk
VY_32_INOVACE_17_SLABIKÁŘ_ČTENÍ SLABIK DI, TI, NI
VY_32_INOVACE_Šev_II_03 SLABIKÁŘ 3 – T
Věta se skládá ze slov Název školy
Transkript prezentace:

Český jazyk 1. ročník Čtení - doplňovačky

-kákal pe- pře- ove-, pře- zelenou louku. Z každého řádku uteklo písmeno, když ho správně označíš, vrátí se na své místo. m -kákal pe- pře- ove-, pře- zelenou louku. s č Kdo jinému j-mu kop-, s-m do ní pad-. o á Jar-, lét-, p-dzim, zima, t- jsou r-ční –bd-bí. -tvrt, půl, tři -tvrtě celá, kolik to ru-i-ky, kolik to dělá? Za sed-ero hora-i, za sed-ero řeka-i, bylo -alé království.

Skákal pes přes oves, přes zelenou louku. Z každého řádku uteklo písmeno, když ho správně označíš, vrátí se na své místo. m Skákal pes přes oves, přes zelenou louku. s č Kdo jinému j-mu kop-, s-m do ní pad-. o á Jar-, lét-, p-dzim, zima, t- jsou r-ční –bd-bí. -tvrt, půl, tři -tvrtě celá, kolik to ru-i-ky, kolik to dělá? Za sed-ero hora-i, za sed-ero řeka-i, bylo -alé království.

Skákal pes přes oves, přes zelenou louku. Z každého řádku uteklo písmeno, když ho správně označíš, vrátí se na své místo. m Skákal pes přes oves, přes zelenou louku. s č Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. o á Jar-, lét-, p-dzim, zima, t- jsou r-ční –bd-bí. -tvrt, půl, tři -tvrtě celá, kolik to ru-i-ky, kolik to dělá? Za sed-ero hora-i, za sed-ero řeka-i, bylo -alé království.

Skákal pes přes oves, přes zelenou louku. Z každého řádku uteklo písmeno, když ho správně označíš, vrátí se na své místo. m Skákal pes přes oves, přes zelenou louku. s č Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. o á Jaro, léto, podzim, zima, to jsou roční období. -tvrt, půl, tři -tvrtě celá, kolik to ru-i-ky, kolik to dělá? Za sed-ero hora-i, za sed-ero řeka-i, bylo -alé království.

Skákal pes přes oves, přes zelenou louku. Z každého řádku uteklo písmeno, když ho správně označíš, vrátí se na své místo. m Skákal pes přes oves, přes zelenou louku. s č Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. o á Jaro, léto, podzim, zima, to jsou roční období. Čtvrt, půl, tři čtvrtě celá, kolik to ručičky, kolik to dělá? Za sed-ero hora-i, za sed-ero řeka-i, bylo -alé království.

Skákal pes přes oves, přes zelenou louku. Z každého řádku uteklo písmeno, když ho správně označíš, vrátí se na své místo. m Skákal pes přes oves, přes zelenou louku. s č Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. o á Jaro, léto, podzim, zima, to jsou roční období. Čtvrt, půl, tři čtvrtě celá, kolik to ručičky, kolik to dělá? Za sedmero horami, za sedmero řekami, bylo malé království.

Až slabiku vybereš, zkus na ni kliknout. po sí se ča ta ra ky ko by ho da ja pa ka la ra ži fa ma vi ko vi ce le te vi ze vo bo ro ce do le ná Až slabiku vybereš, zkus na ni kliknout.

Doplníš správné slabiky? le li ce po no di Doplníš správné slabiky? le li ce po ko lo ča ki na mi ho ny na ta le ko sa po tač bu lo toč čí vy vač ro děj Až slabiku vybereš, zkus na ni kliknout.

Podle obrázku doplň správné slovo a větu napiš. Maminka má nové . Z lesa jsme si přinesli a . Ze všech hraček mám nejraději . Pohádkový Honza vysvobodil .

Zdroje : Obrázky na str.9-11:kliparty na webu Office Online