Projekt zakládání sborů – JM pracovně “NOE” JM AC + NLI 03_06_2013, vypracoval Jirka Pospíšil.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614, příspěvková organizace Karviná – Nové Město Projekt finančně podpořený Fondem životního.
Advertisements

TÉMA: Retrospektivní analýza pacientů s chronickou transfuzní léčbou
Najdi na slepé mapě České republiky města podle zadání.
Města ČR – orientace na mapě
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
Projekt zakládání sborů – Jižní Morava N O E
Zahraniční stáže v oblasti péče o duševní zdraví.
Kázání na verše pro rok 2014 Jirka Pospíšil, , KC Vyškov.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
Setkání účastníků neformální konsorcia Setkání účastníků neformálního konsorcia Praha Brno
Ing. Antonín Blažek Náměstek generálního ředitele pro osobní dopravu
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
Tvorba integrované strategie území MAS Ekoregion Úhlava.
Zápočtová práce do ergoterapie
2x ročně 3-5denní minikonference vzdělávání v oblasti prezentace evangelia, jak zasáhnout naše města, multimedia, tanec … vzdělání v oblastí vůdcovství.
Apoštolská církev Vyškov 10. výročí AC Vyškov Apoštolská církev Vyškov výročí AC Vyškov.
Představení komory, akce, projekty
Webové stránky v knihovnách Jihomoravského kraje 2012 Porada vedoucích pracovníků regionálních oddělení pověřených knihoven JMK Moravská zemská knihovna.
JIŽNÍ MORAVA VY_06_Vla5_37p
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
HESLO NA WIFI KULTURAEVROPA. RE: FORMA, na které záleží aneb zaměstnávání osob s chronickým duševním onemocněním PARALELNÍ ŽIVOTY je název projektu, který.
Seminář „Extrémy počasí a jeho dopady na Jihomoravský kraj“
Transfer technologií na Technické univerzitě v Liberci Pavel Němeček.
Projekt „Zvyšování projektové absorpční kapacity Jihomoravského kraje“ realizovaný v rámci opatření 3.3. Společného regionálního operačního programu Konference.
Konference projektu Cesta ke kvalitě Brno 20. října 2009.
ČR – Jihomoravský kraj VY_32_INOVACE_Z ČR 8.17 Mgr. Kosík Lukáš
Výchovný odbor Želvičky. Výchovný odbor „Želvičky“ Členové: Kiwi, Villda - Ratíškovice, Milka, Andy - Čejka Sketmen, Šmudla, Junior, Ryša, Hárvy – Kyjov.
Moravské kraje Zopakování názvů krajů a krajských měst
VZDĚLÁVÁNÍ NÁHRADNÍCH RODIČŮ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI
Perinatologické výsledky FN Brno za rok 2007 Brno, 7. února 2008 Tisková konference FN Brno.
 Co je strategie? Dlouhodobý plán č inností zam ěř ený na dosa ž ení cíle Z ř eckého „strategos“ – generál - vedení  Rozdíl mezi strategií a taktikou?
JIHOMORAVSKÝ KRAJ.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. předpověď počasí na 30. dubna 2009 OBLAČNOST 6.00.
Univerzitní křesťanské hnutí Národní modlitební týden 7. – 13. dubna 2008.
Partnerství Úřadu práce ve Vsetíně v projektech financovaných z Evropských strukturálních fondů.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Výchovný odbor Želvičky
RS v okrese Hodonín Proběhlé akce: Zima 2013: RKLM: ne-svoboda ( ) V Uherském Hradišti na základně střediska Psohlavci 19 lidí.
9. Národní konference kvality ve veřejné správě Jak uřídit strategii? Ing. Karel Macků.
Člověk a příroda Zeměpis Zeměpis v praxi Vodstvo ČR VY_32_INOVACE_03 Sada 7 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
Webové stránky v roce 2010 Region Pověřená knihovna Profesionální knihovny Neprofesionální knihovny Blansko 1 (1) 6 (6) 17 (49) Boskovice 1 (1) 4 (4) 21.
REGIONÁLNÍ AKČNÍ PLÁN PRO ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE (RAP)
POČET OBSLUHOVANÝCH KNIHOVEN POČET METODIKŮ 25,78 (PK: 23,18) 25,46 (PK: 22,06) 24,53 (PK 21,53) Počet metodických návštěv 936 (1,35;
© NSZM ČR1 Národní síť Zdravých měst ČR Mezinárodně certifikovaná asociace měst, obcí a regionů - realizátorů místní Agendy 21 a Projektu Zdravé město.
Regionální inovační strategie Centrum odborného vzdělávání pro strojírenství.
Aktuální situace na trhu práce v Plzni a v Plzeňském kraji leden 2010 Ing. Zdeněk Novotný Úřad práce v Plzni Úřad práce v Plzni, 9. února 2011
Regionální stálá konference pro území Jihomoravského kraje Pracovní skupina pro dopravní infrastrukturu Pořízení železničních vozidel elektrické trakce.
Sociální služby a Projekt Zdravý kraj v Jihomoravském kraji J.Drbal, V.Kytnerová, K.Zouharová Plánování rozvoje sociálních služeb Dobrá praxe zdravých.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
Vlajka Jihomoravského kraje Čtvrcený list. Horní žerďové pole modré s moravskou orlicí. Dolní žerďové pole červené se žlutým vinným hroznem s listem.
Zdravotnictví v Regionálním operačním programu Jihovýchod Ing. Erika Šteflová Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Nezaměstnanost na Slovácku Markéta Hanáková 9.A. Slovácko-popis regionu Slovácký region se rozprostírá podél dolního toku Moravy od Napajedelské brány.
Vynikající úspěch - blahopřejeme !!!! Soutěžilo 8 škol, soutěžících bylo celkem školy z Brna, dále Znojmo, Břeclav, Vyškov, Boskovice, Moravský.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR:Mgr. Jan Staník NÁZEV:Jihomoravský kraj – obyvatelstvo a hospodářství.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 1lll INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚST v IOP INTEGROVANÝ.
Územní studie silnice II/416 Žatčany – Slavkov u Brna
Hospodářská soudržnost ORP v regionu soudržnosti Střední Morava
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Vývoj porodnosti a rozbor porodnické péče v Jihomoravském kraji od roku Vít Unzeitig konzultant JMK pro porodnictví Tisková konference Brno,
Adrenalinové odpoledne pro děti
Analýza neonatální péče v Jihomoravském kraji za rok 2012
Marie Rottrová
Informace o projektu IKAP
Nutricca HAN – certifikovaný kurz
Model intenzivní podpory
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
Nutricca HAN – certifikovaný kurz
Komunitní plánování v okrese hodonín
Transkript prezentace:

Projekt zakládání sborů – JM pracovně “NOE” JM AC + NLI 03_06_2013, vypracoval Jirka Pospíšil

Zaměření projektu O je to „náš“ projekt O NLI (Next Level International) „jen“ pomáhá O projekt je na 4-5 let O zaměření na Jižní Moravu O hlavní heslo: Co je zdravé, to roste !!! O věříme, že zakládání sborů je jedna z nejefektivnějších metod šíření evangelia O projekt vychází z vyškovského sboru O projekt NOE je součástí projektu 33 nových sborů na JM za 10 let

Úspěšnost projektu O jsou položeny zdravé základy (zdravý mateřský sbor, prověřený zakladatel/tým) O kvalitní podpora (z mateřského sboru + skrze tým vedoucích projektu) O hlavní podpora je z našich sborů (pastorační, finanční,...) O zakladatel/tým dostane důležitost pro zapojení do projektu (jeho hlavní priorita v rámci svého sboru)

Zakladatel / tým O min. 1 zakladatel + 1 „pomocník“ O nejlépe tým zakladatelů O ne každý je zakladatel – tzn. každý musí projít testem pro zakladatele sboru O zakladatel/tým musí být zakotven v mateřském sboru + mít doporučení O zakladatel/tým bydlí v místě zakládání nového sboru O zakladatelem může být i žena

Jak bude projekt probíhat O říjen 2013, únor 2014 – motivační konference (asi Vyškov) O květen 2014 – start projektu O 4 x za rok konference s NLI O 4 x za rok setkání s koučem, mentorem... O 4 x setkání s pastorem na místě zakládání O 1 x za rok evangelizační tým ze zahraničí O 1 x za rok evangelizační tým z ČR

Možná místa pro zakládání O Vyškov (Ivanovice n/H, Rousínov, Slavkov u Brna, Bučovice, Drnovice, Dědice, Kojetín) O Brno (Blansko, Dačice, Oslavany...) O Hustopeče (Boskovice) O Hodonín (Ratíškovice / Kyjov / Veselí n. M.) O Břeclav (Znojmo) O Velká Bíteš (Velké Meziříčí) O Kojetín (Bohumín) O Prostějov (???) O Uh. Brod (Uherské Hradiště) O CELKEM cca míst

Personální zabezpečení O vedoucí projektu – Jirka Pospíšil O zástupce za NLI – Steve Wydham O tým vedení projektu (Jirka, Steve, Viktor, Jason, Pavel Vik...) O tým českých učitelů (Jirka, Viktor, Pavel, Bohuš Sikora, Martin Huňát, Stašek Bubik, Lukáš Targosz...) O modlitební tým - ??? O administrativní tým – Jarka Konečná