Akce se zúčastnilo asi 60 lidí…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MLÁDEŽ V EVROPĚ BERNARD  14 denní pracovní setkání středoškolských studentů z Finska, Německa, Ruska a České republiky podporující aktivity směřující.
Advertisements

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
PODZIM POD ZELENOU HOROU 32. ročník turistické akce ve dnech v Nepomuku.
Muzeum Beskyd Frýdek-Místek Příspěvková organizace
Naše třída od 1. do 7..
III. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2013 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. 3. Setkání vozíčkářů proběhlo tradičně v bezbariérovém centru Březiny.
ŽIJEME V DIGITÁLNÍ DOBĚ. SVĚT KOLEM NÁS SE MĚNÍ … MĚNÍ SE NAŠI PŘÁTELÉ? MĚNÍME SE MY? ? ŽIJEME V DIGITÁLNÍ DOBĚ.
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
6. Hospodin plní slib Abrahámovi - narodil se mu syn Izák
Pro úspěšnost loňské rodinné dovolené se psy (nejen Saarloosy), si Vás dovoluji pozvat k zopakování této akce.  Termín : od soboty do  Místo.
Charitní pečovatelská služba v novém aneb vstupte prosím... Oblastní charita Kroměříž CHARITNÍ PEČOVATELSKÁ SLUŽBA Malý Val Kroměříž Tel: 573.
Letecký pohled na část města ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Snímky Vladimír Hudec Srpen 2011 Grafická úprava Antonín Jirušek.
Základní škola a mateřská škola Blížejov Zámek Osvračín
(NE)ZNÁMÍ SOUSEDÉ (UN)BEKANNTE NACHBARN – Olomouc a okolí (CZ)
LONDON 2012 inpire a generation
PROJEKT „ Bezbariérová Chrudim “. Na začátku – Projekt I. Během května a června 2008 naši studenti pracovali na projektu „Co můžeme změnit kolem nás“
Pokus Jen tak Městská charita České Budějovice. Mnozí dělají charitu, my jsme CHARITA Nestátní nezisková církevní organizace Součást Charity ČR, mezinárodní.
PODZIM POD ZELENOU HOROU memoriál Jiřího Sedláčka 30. ročník významné turistické akce ve dnech v Nepomuku.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo:Marek Halfar.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Nicole.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Expedice Lago d´Idro ( Itálie ) –
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
Udělej si čas na snění…. Udělej si čas na krásné večerní a ranní procházky….
Exkurze RUDi Tábor.  Byli jsme na exkurzi ve firmě Rudi.Hned na začátku exkurze nás přivítal majitel Daniel Růžička.Šli jsme do první místnosti, kde.
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Sídlo: Kolárova 41, Oleška IČO: DIČ: CZ
AUTOCAMP VÝR U obce Výrovice (cca 10 km severně od Znojma)
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Trasa 1Trasa 1 – modrá Trasa 2Trasa 2 – červená Trasa 3Trasa 3 – zelená Trasa 4Trasa 4 – fialová Trasa 5Trasa 5 – žlutá Trasa 6Trasa 6 - oranžová Mapa.
Počasí, jak se říká, „že by psa do něj nevyhnal“. Tak jsme vyrazili na výlet. Kam? No přeci do Jindřichova Hradce v tomto vánočním období se.
KLUB RODIČŮ NADANÝCH DĚTÍ
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
Moje třída.
MÍSTO,KDE ŽIJI JE VSETÍN
Vyhodnocení soutěže Fotograf expedice FotoApalucha 2012 Podyjí, června 2012.
Představení projektu Trojlístek Konference Rodina spojuje generace Mgr. Gabriela Vybíralová Brno.
Tak máme tady jaro… …sněží, mrzne… A rádi bysme vás pozvali zase na nějaké to hraní.
POSEZENÍ NA MYSLIVNĚ Brno-Bosonohy.
S T A R T Kliknutím levého tlačítka myši, kdekoli na obrazovce, se Vám zobrazí další informace :-)
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
Drážní společnost Kdo jsme Parta studentů, kterou zajímá železnice a městská doprava Lidi, co pro Vás RÁDI pořádají exkurze.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
V prostorách Kulturního domu v Ostravě Petřkovicích se uskutečnil dne již 11. ročník krajského dne seniorů. Toto setkání se neslo v duchu 25.
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA.  Kdo je naše cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Jaké pokoje nabízíme  Jaké aktivity nabízíme.
Ohlédnutí za rokem 2015 Kiwanis Club Golden Prague.
DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ. navštivte JABLONEC NAD NISOU město sklářských tradic a bohaté bižuterní současnosti bránu do Jizerských hor.
Koordinační skupina OZP Vít Kaška. Seznam členů Agentura Naděje Agentura Osmý den, o. p. s. Agentura osobní asistenční služby o. s. Asociace vozíčkářů.
OSTRAVA AUTOR: MICHAL GŘEŠEK. Poloha města MAPA MĚSTA Praha 380km Slovensko 50km 15km Polsko D1.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Letní soustředění – OŠELÍN 23. – 30. srpna První odpoledne jsme prožili hraním s dětmi.
Název projektu: Rozvoj technického vzdělávání v Jihočeském kraji Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Projekt 3D planetárium, Techmania Plzeň.
Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akce se koná začátek od 8:00 hod. na letišti v Hranicích na Moravě,
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
KTV PRŽNO Červen 2016.
Erasmus Slovensko - Nitra.
Aktuální informace o stavu
VIII. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb podzimní víkendový pobyt vozíčkářů a jejich přátel Březiny 2015 Akce se koná v areálu Dětského.
Pozvánka na VI. Kateřinické setkávání vozíčkářů
Senioři s vnoučaty Velké Losiny 2017.
Členská schůze dne 8.prosince 2010.
Tak jsem se zase včera šel podívat do lesíku
SLOVENSKO 2018.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
Dobré příklady z praxe aneb Jak to chodí u nás
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Transkript prezentace:

Akce se zúčastnilo asi 60 lidí… V. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2014 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. 5. Setkání vozíčkářů proběhlo tradičně v bezbariérovém centru Březiny Akce se zúčastnilo asi 60 lidí…

V. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2014 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. Vyjížďka je dlouhá asi 30km. Držíme se cest na které máme od majitele, pana Bati, řádné povolení.

V. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2014 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. Sněhu není mnoho, námrazy na stromech je víc a tak v krásné zimní atmosféře šplháme k vrcholům a zase dolů. Sem tam nás „pohladí“ nějaká ta větev, za krk napadá jinovatka, tak už to v lese chodí.

V. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2014 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. Vyjížďka končí v dílně Gufex, kde se mimo jiné vyrábí hokejové puky do celého světa na MS, NHL atd. Máme málo vozíků a tak tři sajdkáry jedou až do dílny mezi stroje, majitelé jsou prostě SUPER. Někdo poznamenal „teď tady měla být televize, to by byla reportáž“. Exkurze končí, stmívá se, tak mažeme „domů „ - do centra.

V. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2014 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s.

Setkání nových i známých přátel ;-) V. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2014 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. Setkání nových i známých přátel ;-)

V. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2014 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. Večerní posezení u krbu nám zpříjemnilo zajímavé povídání s paralympioničkou Evou Kacanu která byla zlatá ve vrhu koulí na paralympiádě v Pekingu 2008

U krbu proběhla ukázka asistenčního psa a canisterapie V. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2014 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. U krbu proběhla ukázka asistenčního psa a canisterapie

V. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2014 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. Projížďka zimní krajinou :)

Obci Kateřinice, Austin Detonator s.r.o. V. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2014 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. Dík patří všem zúčastněným, asistentům, lidem kteří pomáhali a kteří nás podpořili jak finančně tak materiálně ;-) Zejména: Obci Kateřinice, Austin Detonator s.r.o. Dětské bezbariérové centrum Březiny, Gufex, CAR CLUB Hospoda U Panáčků - Jaroslava Hruškova Luboš Navrátil, Jaroslav Holík, Libor Filák, Lesy a statky Tomáše Bati, Jan Doležal a spol… Hasiči a to p.Kobéda a p.Uličník p.Evě Kacanu, p.Daniele Kuncové Emilie Kamasová, členkám senior klubu, všem patří VELKÉ PODĚKOVÁNÍ 

Akci pořádala: Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. V. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2014 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. Akci pořádala: Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. Děkujeme Všem, kteří nás podpořili ;-) Kontakt a informace na: email: m.o.v@email.cz MoravskaOrganizaceVozickaru@seznam.cz tel.: 733 588 434 číslo účtu: 243740425/0300