Skok ve vývoji – a proč? SCHOPNOSTISCHOPNOSTI ČAS Vaši soupeři Vy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sportovní trénink 6 Taktika František Langer FTK UP Olomouc.
Advertisements

Tvorba OP pro programovací období Kontext a vazby OP •EU jako ek. nejrozvinutější společenství na světě – charakterzované sociálním smírem.
Název Heslo/motto Datum
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
Cyklus seminářů „Musíš chtít sama“ Jdeme s kůží na trh.
Technika. TECHNICKÁ PŘÍPRAVA V tréninku techniky jde především o opakované provádění učeného pohybu, při kterém dochází k opravování a zpřesňování jeho.
přednáška 1 úvod do psychologické přípravy, závodní úzkost
Ragbyová Akademie Yvese Perrota Leden 2013 Karel Ševčík, Filip Vacek, Jan Macháček, Antonín Brabec.
PSYCHOLOGICKÁ PŘÍPRAVA - ÚVOD
Teorie atletické přípravy dětí a mládeže
Pozornost - koncentrace pozornosti
Představujeme službu Samepage
PŘÍKLAD * SOUČÁST POMŮCKY
 CONEO STRUKTURA PREZENTACE 1.Vymezení pojmu analýza tréninkových potřeb, přístup CONEO 1.Úrovně a metody ATP 2.Rozhraní zadavatel -dodavatel, vztahy.
Taktická příprava Michal Lehnert.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Technická, taktická a psychologická příprava
Máme spolupracovníky, kteří plní naše vize a odpovídají potřebám společnosti ?
Narozen: Houston, Texas, USA. Původ a počátky  Pochází z rodiny zubaře a burzovní makléřky => od malička styk s byznysem  S byznysem začal.
Taktická příprava Michal Lehnert.
TECHNICKÁ PŘÍPRAVA ..
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
W.P Ekonomický a sociální výbor Stanovisko ke sdělení Komise pro Radu, Evropský parlament, Ekonomický a sociální výbor a Výbor regionů „Posilování.
Rozdíly v trénování dorostu a žactva. Školení trenérů 3.třídy Hradec Králové
Situace na trhu práce /Plzeň – město/ Únor Tato prezentace vznikla v rámci projektu „Systém kariérového poradenství pro studenty vysokých škol v.
Tvůrčí setkání Aneta Kobzíková. Pravidla Žádný nápad není špatný. Buďte tvůrčí. Nebojte se riskovat. Kritika není povolena.
Vyhodnocení besed a ankety studentů SŠ o neobnovitelných přírodních zdrojích VŠB - TU Ostrava, katedra společenských věd Ing. Jiří.
Přisvojit si hodnoty zákazníka a přizpůsobit své jednání (výzkum trhu -> vyhodnotit, o co je zájem) => potencionální zákazníci si určí hodnoty, které.
Výkon a výkonnost Tělesná cvičení jsou základním prostředkem tělesné výchovy a sportu. Mají tři stránky : 1.strukturální- jde o fáze pohybu(cyklické,acyklické,kombinované)
PHDZ2 Filozofie pro doktorské studium 2 1) Základní informace o organizaci studia 2) Úvod do komunikace vědy Zdeňka Jastrzembská
marketingové poradenství
Diplomový seminář I – 3. hodina Kontrola domácích úkolů – Úvod do DP 2. Návrh výzkumu: Cíle výzkumné práce a formulace výzkumných otázek.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Listopad 2006 (c) Radek Maca ÚVOD Průvodní prezentace ke studiu ICTK STRATEGIE ROZVOJE SLUŽEB ICT VE ŠKOLE.
Psychologie koučování
Analýza nabídky bakalářských studijních programů ICV v rámci pedagogického vzdělávání Ing. Lenka Danielová, Ph.D., Mgr. Dita Janderková, Ph.D., Doc. PhDr.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
SEBEPOZNÁNÍ základ psychologické přípravy
Zpráva mezinárodní komise UNESCO ,,Vzdělávání pro 21.století"
Řízení sportovního tréninku
TALENT ..
Microsoft Inovační Centra  Innovation Day, Brno
Psychologie pro sportovní praxi
RRV2 Strategické řízení. 2 úvod  Vymezení lokálního a regionálního rozvoje  Široký kontext pojetí rozvoje území (ekonomika, ŽP, veřejné služby…)  Diferenciace.
Výchova ke zdraví Projekt POHYB.
PSYCHICKÁ PŘÍPRAVA VE SPORTU
Personální plán pro podnikatelský plán
Animování snímků. Pravidla Žádný nápad není špatný. Buďte tvůrčí. Nebojte se riskovat. Kritika není povolena.
Hodnocení výsledků ukončených programů VaVaI Ing. Blanka Černá, CSc., Národní agentura pro zemědělský výzkum Ing. Jan Budský Oddělení výzkumu Odbor výzkumu,
Podporujeme zájem o odborné vzdělávání Helena Úlovcová Národní ústav odborného vzdělávání Konference Budoucnost odborného školství, Praha,
Strana 1 CAF a Lidské zdroje Mínění pracovníků má svoji váhu Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Strategický plán rozvoje statutárního města Jihlavy „JIHLAVA – MĚSTO PRO ŽIVOT“ 17. prosince 2013.
Model struktury strategického managementu
KVALITNÍ OBCHODNÍK... není prodavač
Představení společnosti na MFF UK
Marketingový plán podniku
Podklady pro zpracování semestrální práce
MINULOST – PŘÍTOMNOST - BUDOUCNOST KARIÉRA Vlasta Krejčová
Kontext Strategie Dílna C
Slučitelnost zaměstnání a rodiny
STRATEGII REGIONÁLNÍHO ROZVOJE ČR
OSNOVA PŘEDNÁŠKY: Charakteristika R, R jako důležitý faktor sportovních výkonů. Biologické základy R. Členění rychlostních schopností – druhy R. Tréninkové.
Případová konference v práci s rodinami a ohroženými dětmi
Aplikace managementu ve sportovním klubu (min
Ing. Luděk Sosna, Ph.D. Odbor Strategie Ministerstvo dopravy
Psychologie koučování
Projekt manažer SK Florbal Benešov: Individuální plán rozvoje dle zralostního modelu pro období Petr Tůma.
RODIČ A SPORTOVNÍ PŘÍPRAVA DĚTÍ
Transkript prezentace:

Skok ve vývoji – a proč? SCHOPNOSTISCHOPNOSTI ČAS Vaši soupeři Vy

Pokrok – individuální záležitost Technologie? Stroje? Organizace, struktura? Lidé? Ne Ano Vývojový skok ve sportu

Silná idea, inspirující sen? Je obtížné získat podporu pro soubor menších změn Je snadnější prosadit komplexní návrh „Silná idea“, to zní lépe než 10 změn strategie, politiky… „Silná idea“, to se dobře pamatuje Jaká je inovace Vaší práce? Jaká je Vaše „velká idea“?

Idea, pokus, čin Představa Analýza Strategie řešení Plán Provedení Vyhodnocení Postup: ….a více než kdy jindy přemýšlejte, inovujte!

Inovace Je naprostou nutností… Experimentujte jako blázni… Nebojte se nezdaru… Mnoho trpělivosti i nadšení… Ptejte se „ co kdyby…“ Je smysluplná, významná… Procter a Gamble Turner Broadcasting Dell Computer CERN IBM Novartis Hesla obchodního světa!

Čas pracuje proti nám Čas Podpora novému návrhu Odpor proti novému návrhu

Optimální strategie NadšeníNápadAkce Skvělé řešení NadšeníNápad Akce Snílek Nadšení Nápad AkceWorkoholik Nadšení NápadAkcePrůměr = = = =

Mike Teti - myšlenky, cíle Zapracujte do systému úspěšné prvky přípravy z minulosti Vytvořte stabilní tréninkové podmínky, které rozvíjejí všechny aspekty výkonnostního rozvoje S tréninkovým modelem se sportovec aktivně ztotožňuje, program musí být pobídkou Trénujte, studujte a dokončete své vzdělání, vytvořte předpoklady pro svou budoucí kariéru v zaměstnání Nations Cup…Neolympijské disciplíny…Olympijské disciplíny Vzdělávejte trenéry a stejně tak sportovce Zařaďte společný trénink mužů a žen Pokud budete pracovat pokaždé stejným způsobem, je to velká chyba - výsledek bude stejný. Přímost a poctivý přístup je hlavní zásada