You drive, we care. DKV Euro Service.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití služby O2 Car Control v praxi operativního leasingu
Advertisements

Logistika v silniční dopravě
Spotřební daň na pohonné hmoty - zachovat nebo snížit?
Pojištění firemní flotily
Jednotné evropské mýtné 0 TRUCK BUSINESS DAY BRNO, 10. Č ERVEN 2009.
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
Komu je program OKNA určen. Úvodem •Firma TECHNOSOFT byla založena v roce 1996 a jejím předmětem podnikání je od prvopočátku vývoj a prodej software produktů.
Prémiová automatická objednávka
SOCIÁLNÍ KARTA Vladimír Šiška, I. náměstek ministra, MPSV.
SPEED LEASE a.s., SIXT Franchisee
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
Integrace mobilních plateb ve veřejné dopravě Integrované dopravní systémy Žďár nad Sázavou 20. – 22. května 2013 RNDr. Jan Kotík Jednatel ČSAD SVT Praha,
1. 3 Business priorita Scénář Řešení Produkty Rozvoj a podpora Partneři.
13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel:
GORDIC ® + CA = vaše cesta ke zvýšení kvality a efektivity služeb DRMS FORUM Ing. Jakub Fiala vedoucí týmu CA Technologies programátor,
Česká spořitelna – banka pro franchising!
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Elektronické odbavování cestujících v IDS v ČR- příprava národního standardu květen 2013 INTEGROVANÉ DOPRAVNÍ SYSTÉMY
Smart Move Každý rok autobusy a autokary v Evropě, s minimálními dopady na životní prostředí, přepraví bezpečně a podle jejich potřeby miliony lidí. Ačkoliv.
Mýtné systémy v ČR a Evropě 0 TRUCK & BUSINESS DAY BRNO, 10. kv ě ten 2010.
Pojištění vozových parků
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Aktuální stav rejstříku povolenek na emise skleníkových plynů z pohledu OTE – AEM - Ostrava Miroslav Řehoř.
Jak dál ve zpoplatnění silnic? 0 O 2 TRUCK BUSINESS DAY LEDNICE, 12. KV Ě TEN 2011.
SEKUNDÁRNÍ TRH UŽITKOVÝCH VOZIDEL
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
Servis 24, spol. s r.o. – partner akce: Truck Business Day , Brno Ing. Marian Nekula Výkonný ředitel.
1 Přechodná období ČR po vstupu do EU VŠFS – kombinované studium Veřejná správa
Informační systémy Tomáš Maděra.
JUDr. Jiří Beran Ministerstvo financí ČR
Plzeňská kartastrana 1 eTown s Plzeňskou kartou.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Komerční využití systému ISDS
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
TimoCom – le futur du transport !1TimoCom Soft- und Hardware GmbH1 Doprava s budoucností TimoCom Soft- und Hardware GmbH.
System Management.
Profesionálové, se kterými je radost pracovat. Prodávejte CRM snadno a levně Logos a.s., 23. dubna 2008 – Jan Žáček.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
Interoperabilita elektronického odbavování cestujících
ISEM INTEROPERABILNÍ SYSTÉM ELEKTRONICKÉHO MÝTNÉHO Základní informace
Outsourcing provozu sítě Štěpán Kubíček pondělí, 13. dubna 2015 motto:…
Role ČESKÉHO TELECOMU v dopravní telematice ISSS, Hradec Králové, dubna 2005.
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
13 OTEVŘENÁ EKONOMIKA.
PREZENTACE ŘSD ŽOFÍNSKÉ FÓRUM Ing. Jan Kroupa generální ředitel ŘSD ČR.
Podpora obnovitelných zdrojů podle návrhu nového zákona a souvisejících vyhlášek Stanislav Trávníček ERÚ.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
Přednáška Akce: Přednášející: Petra Fuchsíková | Produktová manažerka EPC/RFID | | a | Tomáš Filip | FAM specialista |
Spisová služba e-spis LITE máme řešení pro každého Pavel Machánek, ICZ a.s , Ostrava 1.
Proč pořídit monitoring vozidel ? Víte kde Vám stojí … ?
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Záznam o pohybu vozidla.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Ing. Veronika Dostálková MBA Finance a peníze v podniku Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Měnové právo II 12. dubna 2017 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Zdanění provozu motorových vozidel v České republice
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Webové portály účastníků energetického trhu
13 OTEVŘENÁ EKONOMIKA.
Webové portály LDS/MDS
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Transkript prezentace:

You drive, we care. DKV Euro Service.

DKV Box sjednocuje mýtné systémy v Evropě Ondřej Pavlík

Vítejte u více než 43.000 partnerů ve 40 zemích DKV je č. 1 v Evropě s prvotřídními produkty a službami střiženými na míru potřebám v komerční přepravě zboží a osob v osobní péči a individuálně koncipovaným poradenstvím s výhodou 75 let zkušeností Cílem je pomoci našim zákazníkům vyhnout se zbytečným prostojům využít cenových výhod pracovat efektivněji mít naše služby k dispozici po celé Evropě podpořit řízené toky peněz a zajistit likviditu DKV Euro Service » Truck&Business Days 13.5.2010»

Současný stav elektronických mýtných systémů v Evropě Elektronické mýtné systémy v Evropě Mikrovlnná technologie ØRESUND-BRÜCKE STOREBÆLT-BRÜCKE Satelitní technologie  Toll Collect OBU Mikrovlnná technologie  ASFINAG ‚GO-Box‘ Mikrovlnná technologie  SMARTTAG - Westerscheldetunnel Mikrovlnná technologie  Different OBUs Mikrovlnná technologie  DARS ‚ABC‘ Mikrovlnná technologie  Autostrade Telepass Gerät Mikrovlnná technologie  MYTO CZ, Premid Box Satelitní technologie  MYTO SK Mikrovlnná technologie  DSRC-Tag ‚Vía Verde‘ Mikrovlnná technologie  DSRC-Tag ‚Vía-T‘

Plány elektronických mýtných systémů v Evropě Plánované zavedení mýtných systémů Satelitní technologie ? Mikrovlnná technologie ? Satelitní technologie ? Mikrovlnná technologie ? Mikrovlnná technologie ? Náhrada Eurovinět ?

Hledá se jednotné řešení pro jednotnou Evropu? ANO i NE Směrnice EU 2004/52/EC z 29.4.2004 sice vytváří „náladu“ pro sjednocení“, de facto ale odpovědnost za vyřešení ponechává na výrobcích a operátorech Členské země EU jednotlivě nejsou schopny ani vedeny ke sjednocení Dopravce to odnáší sadou mýtných krabiček v kabině, vysokými náklady za pronájem a zbytečně rozdrobenou účetní agendou Řešení nenabídne EU, nýbrž obchodní subjekt Nejdále se sjednocováním je DKV Do roku 2013 DKV přinese trhu - jednu OBU jednotku - jednu smlouvu - a jedno vyúčtování pro celou Evropu DKV Euro Service » Firemní prezentace » 2009

Tankování s DKV: všude, bezpečně, rychle, bezhotovostně

Výhody nového DKV Boxu Slevy na mýtném: až 13% ve Francii a až 50% ve Španělsku prostřednictvím slev od operátorů v těchto zemích! Interoperabilita: Mýtné platby pro Francii a Španělsko v jednom a tom samém vyúčtování Úspory nákladů: - DKV si účtuje poplatky z vašich mýtných transakcí až po odečtení slev operátorů – z jakého základu si účtuje provizi váš současný dodavatel? - žádné startovní poplatky - žádné náklady na poštovné - žádné poplatky při blokaci - žádné dodatečné náklady na personalizaci DKV Boxu Jednoduchost: Váš DKV Box se snadno instaluje a drží pevně Řešení pod jednou střechou: Všechny vaše mýtné transakce od průjezdu mýtnou branou, přes vyúčtování a vrácení DPH

Správa palivových karet Správa nákladů vozidla DKV Toll Manager Professional – SW pro správu truck parku Správa vozové flotily Zadání vstupních dat Správa palivových karet Tankování – Import dat vstup dat karetních emitentů Mýtné– Import dat Toll Collect GO – Maut TIS PL a další Monitoring a správa najetých kilometrů Tankování – Import dat (DKV Euro Service, EUROSHELL, UTA, SVG a další poskytovatelé) Reporting pro mýto celkové náklady rok/měsíc náklady vozidla rok/měsíc export dat dle zvoleného parametru DKV Toll Manager Prof. demo verze je k dispozici na vyžádání. Po měsíčním používání má uživatel možnost registrace pro dlouhodobé používání.. Správa nákladů vozidla financování, posádka, pneu, opravy atd. Reporting analýza spotřeby nájezd ostatní analýzy Plánování mýta na základě aktuálních dat info o vzdálenostech a sazbách (silnice + dálnice) Guten Morgen zusammen. Auch ich darf Sie im Namen der Abteilung VM – Vertrieb Marketing Services ganz herzlich begrüßen. Vertrieb Marketing Services oder Werbeabteilung, was genau ist das eigentlich? Am Anfang meiner Berufslaufbahn gab man mir einmal eine sehr ungewöhnliche Definition dieser Bereiche, die da sagt.... ..... Sicherlich ist dies eine schöne Definition, um die Feinheiten einiger weniger Bereiche des Marketing herauszustellen. Wir bei VM decken diese Bereiche und noch einiges mehr:....

Otázky?