Návštěvnické centrum Thun 1794 a.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Advertisements

1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Výstavba sportovního areálu 20
Stavební akce 2013 Města Benešov nad Ploučnicí stav k
Představení společnosti Linet spol. s r.o.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
CO JE TO SVĚTOVÁ HOSPODÁŘSKÁ KRIZE?
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_05_OCEŇOVÁNÍ.
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_UCE_SA_2_09.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s nejznámějším západočeským.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Moravské kartografické centrum Velké Opatovice. Fosili je dostavbou zámku ve Velkých Opatovicích podle návrhu architekta Zdeňka Fránka. Stavba je výrazným.
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
(X/Y)něconěcoHT1. Televizní studio Ostrava První televizní studio na Moravě a ve Slezku Počátek historie od r (výstavba vysílače) Ostravské a pražské.
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Nové VÍTKOVICE Ing. Jan Světlík Předseda představenstva a generální ředitel VÍTKOVICE, a.s. MACHINERY GROUP Seminář Ostrava,
Vysoké mýto.
Bc. Pavla Kusáková1 Trojanovice Aktivity, úspěchy a projekty v TO Beskydy-Valašsko Konference MSK -Dovolená a region Ostrava.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V PRAZE PROSTŘEDNICTVÍM STRUKTURÁLNÍCH FONDŮ EU PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI HOTEL MODRÁ RŮŽE, RYTÍŘSKÁ, PRAHA.
41.1 Karlovarský kraj – poznáš jeho dominanty?
Keramické a sklářské tříleté učební obory
SEMINÁŘ PRO PEDAGOGY ZŠ 15. dubna 2013 v 9:00 hodin.
Projekt Svět techniky Obsah 1. Časová osa 2. Mise a cíle Světa techniky 3. Obsah Světa techniky 4. Next steps 2.
Kód VM: VY_32_INOVACE_4PRI29 Projekt: Zlepšení výuky na ZŠ Schulzovy sady registrační číslo: CZ.1.07./1.4.00/ Autor: Miroslav Přichystal Datum:
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Karlovarský kraj.
legenda české a světové gymnastiky
Keramika po 2. světové válce
Nejlákavější kulturní památka
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Kontakt, dotazy Dovozy ojetých osobních automobilů do ČR v roce 2014 Dovozy ojetých osobních automobilů do ČR v roce počty osobních automobilů ve.
Motivační program.
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
VY_32_INOVACE_2C20 Pracovní list Věra Čáslavská.
Krajský úřad Karlovarského kraje
Firma Backaldrin Firma Haubiversum (Haubis) Firma Backaldrin Firma Haubis.
Výrobní podniky – noví hráči na poli cestovního ruchu.
Analýza potenciálu cestovního ruchu v turistické lokalitě Hranicko
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Zpracovatelský průmysl
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
v centrum celoživotního vzdělávání
Didaktické metody pro výuku cestovního ruchu na školách.
Socioekonomická sféra
K ARLOVARSKÝ KRAJ – LÁZNĚ, KTERÉ ZNÁ CELÝ SVĚT VY_32_I NOVACE _11KR-7 Mgr.Lenka Krčmářová ZŠ a MŠ Nedašov.
Trocha historie na úvod začalo to v 90. letech zálibou několika nadšenců pro hlavolamy, kvízy a matematické hádanky 2004 vznik Muzea zábavného poznávání.
Dětský svět v regionu Dunaj -Vltava Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Turistické informační centrum Poděbrady Nám. Jiřího 19, Poděbrady Tel.: V TURISTICKÉ SEZONĚ duben -
Česko – cestovní ruch VY_32_Inovace_18KR-7 Mgr.Lenka Krčmářová ZŠ a MŠ Nedašov.
Porcelán Učivo 8. ročníku Název školyZákladní škola Kolín V., Mnichovická 62 AutorMgr. Vladimír Zeman Datum NázevVY_32_INOVACE_09_Z8_Porcelán.
 Nádvoří  Letecké motory  Realizace expozice textilní výroby  Realizace expozice řemesel s vazbou na region  Drobné výstavní.
Centrum Veronica Hostětín Potravinová soběstačnost
Expozice Lidé a peníze v ČNB pobočce Brno
Česko-slovenský mechanický betlém Horní Lideč
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
Rekonstrukce Horského hotelu a televizního vysílače Ještěd
Karlovarský kraj Ing. Jiří Šindelář
Autor: Mgr. Věra Voborníková Datum: Název: VY_52_INOVACE_07_VLASTIVĚDA
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ, KRÁTKÁ 676 AUTOR: MGR
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Transkript prezentace:

Návštěvnické centrum Thun 1794 a.s. KARLOVARSKÁ TRADICE Návštěvnické centrum Thun 1794 a.s.

Představení projektu Společná prezentace předních českých tradičních výrobců porcelánu, skla a světoznámého likéru, situovaných v Karlovarském kraji Informační a vzdělávací produkt cestovního ruchu, cílem je podpora industriální turistiky v regionu Thun 1794 a.s. Moser a.s. Jan Becher – Karlovarská Becherovka a.s.

Karlovarská tradice Postupným vývojem produktu cestovního ruchu pod názvem Fabrik Tour dochází k dalšímu propagačnímu sbližování nejvýznamnějších tradičních výrobců a jejich návštěvnických center, která prezentují historii tradičních značek a současnou výrobu formou netradičních expozic s odborným výkladem

Thun 1794 a.s. 1921 - zahájen provoz Keramické závody „Bohemia“ a.s. v Karlových Varech 1958 – Karlovarský porcelán n.p. 1963 – nově zrekonstruovaná porcelánka Bohemia 2009 – Thun 1794 a.s. V současnosti – 3 provozy Nová Role, Klášterec Concordia Lesov

Thun 1794 a.s. Výrobní program: 20 ucelených souborů užitkového porcelánu 6 tvarů hotelového porcelánu Hrnky, zapékací program Dětská porcelánová řada – dominanta KRTEK Dodavatel pro významné mezinárodní řetězce – Tchibo, IKEA Vývoz porcelánu do 55 zemí světa

Thun 1794 a.s. Významný zaměstnavatel v regionu – 700 zaměstnanců Nejmodernější technologie – izostatické lisy, tlakové lití, automatické glazovací linky

Návštěvnické centrum Nová Role Pro veřejnost otevřeno v roce 2013 V roce 2014 centrum navštíví cca 5.000 lidí (z toho ½ děti ze ZŠ, MŠ)

Návštěvnické centrum Nová Role Návštěvníci se během prohlídky dostanou do centra výroby, kde shlédnou postupnou přeměnu porcelánové hmoty v unikátní porcelánové výrobky Filmová projekce Otevírací doba Po – Pá 9,00 – 15,00 hod.

Návštěvnické centrum Nová Role V rámci prohlídek lze v našich prodejnách nakoupit za zvýhodněné ceny. Factory shop Otevírací doba: Pondělí – pátek 9,00 – 16,30 hod. Bus shop – prodejna pro skupinové zájezdy

Porcelánová školička Vzdělávací produkt pro žáky MŠ i ZŠ Zábavná forma „dotváření“ porcelánového výrobku „Ozdob si svůj hrníček“ Otevírací doba Pondělí– pátek 9,00 – 15,00 hod.

Zajímavosti Významné návštěvy Miloš Zeman – Prezident ČR – 2014 Bohuslav Sobotka – Předseda ČSSD - 2013 Věra Čáslavská – Olympijská vítězka ve sportovní gymnastice - 2012 Jan Kůrka – Olympijský vítěz ve sportovní střelbě Jan Klapáč – Legenda čs. hokeje

Zajímavosti

Návštěvnické centrum Nová Role Projekt vznikl za podpory Thun 1794 a.s. Tovární 242 362 25 Nová Role Tel.: 776 20 50 25 fabriktour@thun.cz porcelanovaskolicka@thun.cz www.fabriktour.cz www.thun.cz