NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP 100 11. června 2009 2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…..přijďte si s námi zahrát
Advertisements

TyfloCentrum Brno, o.p.s. se představuje
Městská knihovna Sedlčany
CO VENKOVSKÉ KNIHOVNY UMĚJÍ A MOHOU
Kde najdete informace o volných pracovních místech?
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
ZAČLENĚNÍ PODNIKATELŮ DO TVORBY REGIONÁLNÍ INOVAČNÍ STRATEGIE KONKRÉTNÍ AKTIVITY SPOLUPRÁCE S VÁMI PRO OBDOBÍ OD DO – JAK SE MŮŽETE.
Nabídka partnerství v rámci projektu „Dobrovolní hasiči roku 2014“ Motivační program s oceněním a finančními dary 1Nabídka partnerství ankety Dobrovolní.
Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT Záštita: předseda Senátu PČR MUDr.Přemysl Sobotka.
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
MAPA ÚSPĚCHU.
Citigroup soutěž o nejlepší firmu s rovnými příležitostmi pro ženy a muže v ČR Bc. Jitka Kolářová, Gender Studies o.p.s.
Celorepubliková soutěž pro jednotky a sbory dobrovolných hasičů.
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
Začátek … Městská knihovna Sedlčany 1. červen 2001 – otevření knihovny v nových prostorách červen 2003 – první schůzka partnerů, narození Lukáška Potřeba.
Podmínky účasti Zaslat alespoň dvě čísla časopisu Časpis musí tvořit především děti a studenti Zvláštní kategorie „Článek měsíce”
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
S námi máte informační předstih!
Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006.
MAPA ÚSPĚCHU. Neslavíme úspěchy jen těch největších a nejmocnějších Sdružení CZECH TOP let sleduje firmy a společnosti působící v České republice.
ELTODO CUP První jarní homerun
Střední průmyslová škola chemická akademika Heyrovského a
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii 3. Česko-asijské fórum 2. březen 2009.
21. ROČNÍK ČERVENCE 2012 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO AREÁLU.
ALD Automotive Fleet Awards 2015 Hankook Firemní auto roku 2015
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
19. ROČNÍK ČERVENCE 2010 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ NA MORAVĚ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
2004 První udílení prestižních literárních Cen E. E. Kische se v Letohradě uskutečnilo v září 2004 a připravila jej městská knihovna ve spolupráci.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Business Partnering „Nejdůležitější přísadou receptu na úspěch je umění vycházet s lidmi.“ Theodore Roosevelt.
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
Operační program RYBÁŘSTVÍ
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Proč „komunitní knihovna“ Knihovnická dílna Zlata Houšková.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:21.12.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
ManagerWeb.cz » 1 Moderní řízení - jediný manažerský digest na českém trhu Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how.
Katalog Partnerů Solution Profiler IT Systems Hlasy pro inovace IAMCP.
OTVÍRÁNÍ JARA 2015 První ročník na podporu a propagaci oboru floristiky a zahradnictví.
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
© M.C.TRITON, spol. s r.o. Propojení veřejného a soukromého sektoru Jan Šícha Prušánky - Nechory.
ČTK a státní správa komunikace v zájmu veřejnosti.
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
Internet versus tisk Klubový večer SPIR Klub Avion.
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Portál Kudy z nudy Statistiky 2009 Marketingové aktivity v roce 2009 Plán aktivit 2010.
Obchodní komora Navan „Jsme tu pro podnikání“. Irská obchodní komora Největší obchodní organizace v Irsku členů v 59 komorách Sociální partner.
Projekt společenské odpovědnosti („PSO“) Mgr. Pavel Olšovský, KÚ MSK květen 2010.
Pouze pro společnost Microsoft a její partnery Použití příručky pro prodej zákazníkům ze sektoru SMB Vedle impozantního uvedení systému Windows 8 společností.
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
Tel: U Nisy 745/ 6a , Liberec 3 - Jeřáb Tel: 
CHAMBER GOLF CUP KARVINÁ 2017.
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
REGIONÁLNÍ PARTNERSTVÍ
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Městská knihovna Sedlčany
Transkript prezentace:

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP června

7. ROČNÍK ANKETY BRNO TOP 100: Kdo hýbe Brnem? 2009 Brno TOP 100 je jedinečná příležitost pro Brňany, aby sami vyjádřili, koho považují za Osobnost a Důležitou instituci. Položili jsme otázku: Kdo hýbe Brnem? A vytvořili jsme kategorie pro: TOP 100 brněnských osobností TOP 100 institucí a firem působících v Brně Získali jsme i odpovědi na další otázky. Kdo patří v Brně mezi nejlepší nejuznávanější nejvlivnější nejpřínosnější nejvýkonnější

7. ROČNÍK ANKETY BRNO TOP 100: Kdo hýbe Brnem? 2009 Cílem ankety je upozornit na osobnosti a instituce, které se denně neobjevují na stránkách novin, ale přitom hrají důležitou roli ve městě Brně. Ve městě, ve kterém pracujeme, studujeme, bavíme se, ale hlavně žijeme. Patronem ankety jsou: primátor města Brna Regionální hospodářská komora Brno Vyhlášení výsledků ankety Brno TOP 100 probíhá na slavnostním večeru za účasti primátora města Brna a dalších významných představitelů regionu. Akce je pro veřejnost zcela uzavřená, na udílení ocenění Brno TOP osobnost roku a Brno TOP společnost roku se setkávají pouze vítězové ankety a zástupci sponzorských firem.

7. ROČNÍK ANKETY BRNO TOP 100: Kdo hýbe Brnem? 2009 Souhrnný přehled oceněných společností i osobností spolu s komentářem k průběhu a výsledkům ankety naleznou čtenáři v červnovém vydání časopisu Brno Business. Veškeré informace o anketě jsou soustředěny na stránkách: Výsledky předchozích ročníků: Brno TOP 100 – Osobnosti 2008Brno TOP 100 – Firmy 2008 Brno TOP 100 – Osobnosti 2007Brno TOP 100 – Firmy 2007 Brno TOP 100 – Osobnosti 2006Brno TOP 100 – Firmy 2006 Brno TOP 100 – Osobnosti 2005Brno TOP 100 – Firmy 2005 Brno TOP 100 – Osobnosti 2004Brno TOP 100 – Firmy 2004 Brno TOP 100 – Osobnosti 2003Brno TOP 100 – Firmy 2003

7. ROČNÍK ANKETY BRNO TOP 100: Kdo hýbe Brnem? 2009 Proč se stát partnerem ankety Brno TOP 100? Protože:  Získáte příležitost oslovit jedinečnou skupinu brněnských osobností  Můžete prezentovat svou firmu těm, kteří hýbou Brnem  Ukážete, že stojíte při lidech a institucích, které jsou Brnu prospěšné  Vypíchnete své jméno ze seznamu sta nejlepších, umístíte-li se v něm  Získáte prezentaci v časopise Brno Business  O akci a jejích partnerech informují i další regionální média

7. ROČNÍK ANKETY BRNO TOP 100: Kdo hýbe Brnem? 2009 Máte zájem dozvědět se více o možnostech partnerství na anketě Brno TOP 100: Kdo hýbe Brnem? Kontaktujte nás! Brno Business redakce časopisu Okružní 19, Brno telefon: