Konice je výchozí bod pro Vaše kroky v našem regionu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naše obec – Rožmitál p. Tř
Advertisements

Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
Navštivte hlavní město České republiky
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Památky Unesco Česká republika.
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
Historické památky města MIKULOV
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
… správný cíl vaší cesty!
Kostelec nad Černými lesy
SEMINÁŘ PRO PEDAGOGY ZŠ 15. dubna 2013 v 9:00 hodin.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu:
Organizace a instituce města Čáslavi. Obsah Městský úřad Organizace a instituce pro děti a mládež Organizace a instituce pro seniory Kulturní instituce.
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Jak vidíme možnost rozvoje našeho regionu? Mikulášková, Vaculová ZŠ Kostelec u Holešova.
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
1. 2 Obsah Nabídka služeb Číselné údaje Oddělení pro dospělé Studovna Hudební oddělení Oddělení pro děti a mládež Městské informační centrum Knihkupectví,
Olomoucký kraj Romana GAZDOVÁ.
Kultura.
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
…… Brněnské Vánoce - vánoční trhy probíhají od do Jsou na dvou místech v centru města - na náměstí Svobody a na Moravském náměstí.
Prezentace turistické oblasti
Územní a hmotné podmínky rozvoje cestovního ruchu ČR - DSO Tato distanční studijní opora vznikla v roce 2005 z velké většiny jako praktický dílčí výstup.
Analýza potenciálu cestovního ruchu v turistické lokalitě Hranicko
Využívání ICT ve všeobecně vzdělávacích a odborných předmětech Regionální dějepisně zeměpisný katalog Třeboňska Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 Zpracováno.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Moravskoslezský kraj Jana Němcová
Předmět: Regionální turistické služby Ročník: IV. Téma: Regiony ČR
Opava.
VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE
Historické jádro je městskou památkovou zónou Dominantou města je barokní zámek, jsou zde dvě trojúhelníková náměstí, kostel a nemocnice z 18. století.
Naše město Vizovice Nela Svačinová.
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
Využívání ICT ve všeobecně vzdělávacích a odborných předmětech Regionální dějepisně zeměpisný katalog Třeboňska Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 Zpracováno.
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s západočeským městem Tachovem.
Kulturní předpoklady cestovního ruchu Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak,
Město Brno.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM Bc. Petra Zivrová MÁME VÁM CO NABÍDNOUT.
CENTRUM CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ S KNIHOVNOU MANŽELŮ TOMANOVÝCH ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM Dana Súlovcová.
TURISTICKÉ OBLASTI JIHOMORAVSKÉHO KRAJE C Z.1.07/1.4.00/ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; C Z.1.07/1.4.00/
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Kraj Vysočina.
Turistické informační centrum Poděbrady Nám. Jiřího 19, Poděbrady Tel.: V TURISTICKÉ SEZONĚ duben -
HIT SEZONY 2014 VÝZNAMNÝ POČIN CESTOVNÍHO RUCHU VÝCHODNÍ MORAVY 2013 VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ HIT SEZONY 2014 VÝZNAMNÝ POČIN CESTOVNÍHO RUCHU VÝCHODNÍ MORAVY.
Vzdělávací seminář Asociace turistických informačních center ČR 22. září 2011, Poděbrady.
Lomnice nad Popelkou Liberec Lomnice nad Popelkou Představení města Lomnice a památky Program regenerace Lomnické zkušenosti.
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy Soukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. Předmět Zeměpis (klíčová.
Adam Neumann a Štěpán Karlovec Jihomoravský kraj.
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_01_Památky.
Česká republika Zlínský kraj. Anotace: Materiál slouží k seznámení s jedním z krajů České republiky (Morava) – Zlínským krajem.
KONCEPCE ROZVOJE MÍSTNÍ KULTURY ZLK. ÚKOL č. 1. Koncepce rozvoje místní kultury ve Zlínském kraji na léta Dílčí úkol I – prostorová analýza.
XI. TURISTICKÉ FÓRUM POLABÍ 22. dubna 2011, Poděbrady.
Poznejte regiony České republiky Středočeský kraj.. přirozené centrum České republiky Střední Čechy jsou místem, kam se dá přijet na návštěvu,
CHŘIBY Základní informace: Nejvyšší bod: Brdo – 587 m. n. m.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Rekonstrukce Horského hotelu a televizního vysílače Ještěd
Náš region Česká republika se člení do 14 krajů.
Keltský archeoskanzen Nasavrky
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Alena Darebná
Značka „Českosaské Švýcarsko
1.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
VÁNOCE v BRNĚ 2017.
Marketingová strategie Turistické oblasti PodKletí
Transkript prezentace:

Konice je výchozí bod pro Vaše kroky v našem regionu.

Konice

Konice je centrem a jediným městem Mikroregionu Konicko. www.konice.cz Konice je centrem a jediným městem Mikroregionu Konicko. www.mikroregionkonicko.cz

Zámek Konice

Zámek Konice

Zámek Konice Barokní stavba z roku 1705 Nyní v majetku města Centrum turistického ruchu a sídlo institucí: Muzeum řemesel Konicka Turistické informační centrum Městské kulturní středisko Městská knihovna Konice

Muzeum řemesel Konicka sídlí v Konickém zámku největší sbírka seker v České republice – registrována Agenturou Dobrý den Pelhřimov expozice řemesel z regionu www.muzeumkonice.cz

Muzeum řemesel Konicka

Turistické informační centrum Konice www.mekskonice.cz Prohlídky zámku a muzea řemesel Besedy a přednášky Prodej turistických známek, map, publikací, suvenýrů a upomínkových předmětů. Veřejný přístup k internetu Tisk a kopírování dokumentů

Žváčkův festival dechových hudeb Festival na památku skladatele Antonína Žváčka - krále moravských polek Účast mnoha renomovaných dechových kapel Festival se koná každoročně v červnu v Konici Dlouhá tradice – v roce 2015 proběhne 20. ročník

Festival Divadla na zámku Tradiční akce: v roce 2015 proběhne 7. ročník Účast divadelních souborů z celé Moravy Doprovodný program: Taneční skupiny, Šermíři Atraktivní program pro dospělé i děti

Vánoční trhy Konice Tradiční adventní akce 13 . prosince 2014 Letos 20. ročník Celodenní program na konickém náměstí Hudba, řemesla, trhy s tradičním vánočním sortimentem Každoroční vrchol akce: velkolepý ohňostroj

Kostel Narození Panny Marie v Konici

Kostel Narození Panny Marie v Konici

Přírodní park Kladecko Klidová zóna od roku 1990 Přírodní rezervace Průchodnice, Rudka Naučná stezka Šubířov, Kladky, Ludmírov, Dzbel, Jesenec - vhodná pro pěší turistiku i horská kola V Průchodnici doloženo pravěké osídlení

Lyžařský areál Kladky www.lyzovanikladky.cz Po přestavbě v roce 2013 disponuje 710 m dlouhou sjezdovkou se dvěma vleky.