Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP 08 1.3.2011 Městská knihovna nové Město nad Metují.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Advertisements

Městská knihovna Čelákovice
Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
CO VENKOVSKÉ KNIHOVNY UMĚJÍ A MOHOU
Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
Plán akcí SKIP 08 Východní Čechy na rok. Zima •Přechod Jestřebích hor byl naplánován na Díky oblevě se tento ročník nemohl uskutečnit.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK O PUTOVNÍ POHÁR ÚŘADU VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY.
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Besedy pro veřejnost a návštěvníky Knihovny Václava Štecha ve Slaném.
Centrum dětského čtenářství Knihovna Jiřího Mahena v Brně
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
Architektonická soutěž
Klub dětských knihoven SKIP10
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Česká asociace organizátorů veřejné dopravy květen 2011 – květen 2012 Žďár nad Sázavou 2012.
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Francouzské divadlo – pojítko mezi mládeží Unie
PROJEKT „ Bezbariérová Chrudim “. Na začátku – Projekt I. Během května a června 2008 naši studenti pracovali na projektu „Co můžeme změnit kolem nás“
PR KLUB Jsme tu pro vás?! Media relations…pojďme si to vyříkat.
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Plzeň, září 2008,
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
© NSZM ČR1 Zdravé město C H R U D I M Fórum, 11. dubna 2011.
SEMINÁŘ PRO PEDAGOGY ZŠ 15. dubna 2013 v 9:00 hodin.
Informatizace veřejných knihoven Internet a veřejné knihovny jako informační centra měst a obcí PhDr. Ivana Štrossová Okresní knihovna Havlíčkův Brod.
Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.
POSTAVENÍ ZÁKLADNÍ KNIHOVNY V OBCI KNIHOVNA ROKU Seminář regionální funkce knihoven ve Zlínském kraji Setkání starostů obcí a knihovníků okresu Zlín Eva.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Setkání Co je nového? Iveta Jelínková OS JSLK 2/2011.
Královéhradecký kraj Standardy VKIS v praxi Celostátní seminář knihovníků Pardubice 1. listopadu 2005 Eva Semrádová Studijní a vědecká knihovna v Hradci.
Akce se zúčastnilo asi 60 lidí…
2004 První udílení prestižních literárních Cen E. E. Kische se v Letohradě uskutečnilo v září 2004 a připravila jej městská knihovna ve spolupráci.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Cheb, října 2007,
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
…web sem, web tam… neoficiální soutěž o nejlepší web okresu Hradec Králové Knihovna města Hradce Králové Kateřina Hubertová.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Hradec Králové, NKQ, 18. února 2014.
Co nového ve SKIP ČR?. Bulletin SKIP Od čísla 4/2010 bude každý člen dostávat tištěný výtisk na svou adresu. Odpadnou tím zcela nedorozumění s případným.
Zpráva o činnosti Výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Valná hromada Komise knihovníků AMG ČR 6. září 2006, Praha, Národní muzeum.
Dětský karneval ** ** Sokolovna Nepomuk.
Projekt sociálně-ekonomický rozvoj Hradce Kralové VNG-GST-projekt ve spolupráci měst Hradec Kralové (CZ) aArnhem (NL) Mezinárodní konference Praha, 16.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu:
Rekordní počet přihlášených obcí v Královéhradeckém kraji - 50 Hodnotitelská komise10 členů Termín návštěv obcí – Čas na jednu obec90.
"Co venkovské knihovny umějí a mohou" v regionu Blansko 19. – 21. září 2013.
území oblíbené sportovci a turisty
Četba a čtenáři v České republice v roce 2007 Knihovnická bašta – akce knihoven k Týdnu knihoven 2007 – PhDr. Vít Richter – předseda SKIP Knihovna roku.
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
Týden knihoven až 7. října Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR.
Sekce veřejných knihoven SKIP Částečně úplná zpráva o činnosti sekce v roce 2013 Gabriela Jarkulišová.
Výroční zpráva za rok 2014 středočeský SKIP SKIP 02.
Čtenářská liga Městská knihovna Sedlčany  Soutěž pro děti do 15 let  Říjen - květen  3 kategorie:  Do 9 let  9-11 let  let  2 kola hodnocení.
Městská knihovna Sedlčany Strom v nás - lokální historie prostřednictvím sedlčanské knihovny Městská knihovna v Českém Těšíně Konference Další možnosti.
Komise knihovníků muzeí a galerií AMG ČR Jihomoravský kraj Judita Matějová, Moravská galerie v Brně.
Konference knihovníků Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa „SENIOŘI V KNIHOVNÁCH – KNIHOVNY PRO SENIORY V EUROREGIONU NISA“ Městská knihovna Semily 27. až 28.
S KIP 02 volení období R EGIONÁLNÍ VALNÁ HROMADA 12. února 2013 Městská knihovna Beroun.
Krajský projekt v roce 2011 na území Pardubického kraje  Projekt košů  Regionální komunikační aktivity  Projekt nádob  Projekt košů  Vzdělávací programy.
Krajská konference o environmentálním vzdělávání, výchově a osvětě ve Zlínském kraji
SKIP 02 – střední Čechy Valná hromada Městská knihovna Mladá Boleslav.
Ocenění knihovníci a knihovnice jičínského regionu.
KLUB DĚTSKÝCH KNIHOVEN Střední Čechy Regionální valná hromada SKIP února 2016, Městská knihovna Kladno.
Venkovní aktivity na podporu čtenářství
2004 První udílení prestižních literárních Cen E. E. Kische se v Letohradě uskutečnilo v září 2004 a připravila jej městská knihovna ve spolupráci.
Pasování na čtenáře v krajské knihovně
SKIP – Sekce veřejných knihoven
SOUTĚŽ VESNICE ROKU v Královéhradeckém kraji v roce Setkání orp
SKIP – 2019 aneb Od valné k valné
Transkript prezentace:

Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují

Únor VH a volby. Zvolen nový RV. Na VH navazoval seminář Povídám, povídám pohádku…aneb Storytelling v knihovnické praxi Přechod Jestřebích hor 3. ročník akce v bílé stopě

Březen setkání Klubka v Nové Pace –Na programu bylo především vyhodnocení soutěže Kde končí svět a projekt My všichni jsme Východočeši setkání seniorů v Jičíně – v seniorské oblasti hodlá SKIP 08 provádět další aktivity.

Květen proběhlo v Pardubicích setkání 60 dětí a 20 knihovnic na vyhodnocení regionálního kola projektu „Kde končí svět“.

Červen vítězové regionálních přehlídek projektu Klubu dětských knihoven SKIP "Kde končí svět" se zúčastnili slavnostního setkání na Ministerstvu kultury ČR, které bylo spojeno s pasováním rytířů Řádu krásného slova (krajští vítězové) z řad dětí a také z řad spisovatelů. Z našeho regionu byly pasovány tři Rytířky krásného slova: Anna Vaňková ze Dvora Králového, Pavlína Wünschová z Hořic a Marika Podhájecká z Chrudimi. Za knihovníky byla pasována Ivana Hutařová a za spisovatele Alena Ježková pokračovací II. seminář Storytelling se uskutečnil v KMHK a na pobočce v Kuklenách opět za spoluúčasti a s podporou SKIP 08.

Červen 2010 a Krajské knihovny roku Za Královéhradecký kraj Místní knihovna Batňovice Za Pardubický kraj Obecní knihovna Koclířov

Červenec – 3.7.Setkání s loutkou v Chrudimi – 4. ročník knihovnické dílny. Dílna se konala v rámci 59.ročníku Loutkářská Chrudim - festival amatérského loutkářství. Dílnu vedla Mgr. Václava Křesadlová a vyráběly se masky. Další dílnou bylo Vyprávění vedené Mgr. Martinem Hakem z JAMU. Akce se konala i za přítomnosti hostů: kolegyně Emílie Antolíkové ze Slovenska, spisovatelky Petry Braunové a herečky Jitky Smutné.

Září – 4.9.pořádal SKIP 08 a Krajská knihovna Vysočiny v Havlíčkově Brodě víkendové setkání v Havlíčkově Brodě. (Exkurze v knihovně, prohlídka města, hrad a rodný domek Jaroslava Haška v Lipnici nad Sázavou…) 7. – 12.9.Jičín – město pohádky – v rámci festivalu proběhla 15. knihovnická dílna ve dnech 7. – 9.10 a SKIP 08 se na dílně spolupodílel.

Říjen happening v Turnově další setkání KDK SKIP 08 tentokrát v Měk Litomyšl – hlavním bodem programu je 2. ročník projektu My všichni jsme Východočeši a chystaná knihovnická přehlídka na rok 2011 OKNA (O KNihovnických Aktivitách) ve Studijní a vědecké knihovně v Hradci Králové slavnostní setkání knihovníků u příležitosti 2. ročníku udělování ocenění „Knihovník kraje 2010“.

Děkujeme paní hospodářce Lence Samkové z Knihovny města Hradce Králové za přesnou, rychlou a precizní práci!