Call of Duty: Black Ops je akční počítačová hra z pohledu první osoby.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní počítačové díly Test na procvičení
Advertisements

Nový Apple Mac Pro David Gamrát, 2.E. Základní verze  čtyřjádrový procesor Intel Xeon E Kč  šestijádrový procesor Intel Xeon E
* Nejdůležitějším krokem při výběru počítače je uvědomit si, za jakým účelem nám bude sloužit. * Stolní nebo přenosný? * Jaký výkon budu potřebovat? *
ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM Ing. Michal Wendl, (c) 2007.
Prezentace maturitní práce z předmětu ICT
HYDRONET Václav Herman, vedoucí Jaroslav Nosál, tester Evžen Kneifl, analytik a návrhář Jaroslav Nušl, ekonom Radek Tykal, grafik a programátor Tomáš Hála,
Jak si vybrat notebook? Veronika Nýdrlová Listopad 2008 Didaktická technologie 1.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Semestrální práce do VT II Ondřej Andrýsek
Počítačová skříň Základní deska Procesor Operační paměť Zdroj napětí
Hra S.t.a.l.k.e.r. Shadow of Chernobyl Je o drsných podmínkách v zoně Černobylu. Už.
Složení počítače a základní pojmy
ZÁKLADNÍ ROZDĚLENÍ SOFTWARE
Asus W90 - Radeon HD 4870 X2.  Herní notebooky jsou často velké obrovské stroje, které byste spojením "přenosný počítač" nejspíš nenazvali ani po pěti.
Czech Technical University in Prague Faculty of Transportation Sciences Department of Control and Telematics Skládaní PC Ing. Roman Piekník.
Martin Holý.  Druhá světová válka  První generace (1945 – 1951)  Elektronky, relé = drahé, pomalé  Druhá generace ( )  Tranzistory = zmenšování.
Procesor Procesor neboli CPU je v informatice základní součást počítače, která vykonává strojový kód spuštěného počítačového programu. Ten je.
Název DUM: Počítač a periferní zařízení
SESTAVA PC Ludmila Javůrková. K ČEMU SE NOVÉ PC BUDE VYUŽÍVAT? Kancelář Práce s internetem Sledování filmů Poslech hudby Úpravy fotografií, práce s grafikou.
Základní prvky počítačové stanice:
Základní součásti PC Základní Škola.
Kvalitní počítačová skříň známého výrobce Cooler Master Elite 331 za výbornou cenu. Moderní design s průhlednou bočnicí. Bezšroubkový systém uchycení.
Výpočetní technika Břetislav Regner Centrum výpočetní techniky Lékařská fakulta Masarykova univerzita v Brně.
TOSHIBA Qosmio X G Josef Adam. Procesor Procesor typ : procesor Intel® Core™2 Extreme QX9300 frekvence procesoru : 2.53 GHz sběrnice FSB : 1066.
Z čeho se skládá počítač
GRAFICKÉ KARTY Úvodem:
Výrok "Sedíme tady a snažíme se dát na hromadu několik PC a zapálit je. A ty zatracené věci ne a ne hořet. To je jediná věc, která se IBM skutečně povedla.
Nejvýkonnější Nejprodávanější Nejpokrokovější
Neuronové sítě na grafických akcelerátorech Ondřej Zicha, Jiří Formánek.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Ozdincová, Krížová. Učebna původně:
HARDWARE.
Opakování hardware a software.
Armed Assault (ArmA) je počítačová hra momentálně vydaná patnáctičlenným týmem české společnosti Bohemia Interactive Studio (BI). Je to taktická akční.
ASUS MAXIMUS V EXTREME Autor: Petr Schönfeld. Popis základní desky  Deska se může chlubit krom prvotřídního zpracování a fázového napájení (CPU+iGPU+RAM)
OBRÁZKY Popis karty Grafická karta se stará o grafický výstup na monitor, TV obrazovku či jinou zobrazovací jednotku. V případě, že grafická karta obsahuje.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Elektronická učebnice - II. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Informatika Autor: Mgr. Marie Makovská 11.1 Parametry.
ROZDĚLENÍ POČÍTAČŮ Podle výkonu. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Standardy a trendy kancelářského HW a SW Informační systémy ve státní správě a samosprávě.
Jakub Veigert 3IT. 3x PC Core 2 Duo E6550 2,33GHz ATI Radeon X MB RAM DVD-RW > Kč 48x PC Core 2 Duo E6550 2,33GHz NVIDIA GeForce 7300GT.
Výpočetní Cluster “Mazlik” Nové Hrady FROV JU Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Bc. Martin Šafánek.
Jak pracuje počítač Název školy
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Architektura počítače
Moderní Grafické karty.
Call of duty 4 je revolucí v sérii Call of duty. Call of duty 4 je revolucí v sérii Call of duty. Poprvé se hra přesunuje z druhé světové války do současnosti.
Grand Theft Auto IV* Filip Bořil 2009 *Screenshoty vlastní.
Hardware osobních počítačů
Přídavné karty Grafické karty Zvukové karty Síťové karty Modemy.
Základní hardware počítače
Pavel Olšan & Ondřej Mrzena.  Co je server  Funkce  Verze Windows a instalace  Active Directory  Účty  DNS  DHCP  .
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Porovnaní Herních notebooků od kč do kč Vypracoval: Nguyen Duc CuongBrno 2016.
Hardware - komponenty (5). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_INF_01.
IMac 27“ Martin Čollák. Obsah Výrobce HW – procesor – grafická karta a display – disk – komunikace SW Pohled uživatele.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák Název: VY_32_INOVACE_01_F9 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: Složení PC Anotace:
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Grafická karta Číslo DUM: III/2/VT/2/1/05 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Hardware.
Tato prezentace byla vytvořena
Grafická karta
Nelegální stahování softwarů
Oddělení technické podpory
AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_INF_02
Mgr. Miroslava Telingerová
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Komponenty Mgr. Milan Dvořák.
Transkript prezentace:

Call of Duty: Black Ops je akční počítačová hra z pohledu první osoby.

Hra se odehrává v období studené války. Přesněji mezi lety 1945 až Hra je vyprávěna zvláštním způsobem. A to jest vzpomínkami. V těch se hráč dosti nesouvisle přemisťuje v různých částech života.

Woods Bowman Viktor Reznov Prezident Kennedy Jason Hudson

Hardwarové požadavky: Operační systém: Windows 7 / Vista / XP Procesor: Intel Core 2 Duo E6600 nebo AMD Phenom X a lepší Paměť RAM: 2GB HDD: 12GB Grafická karta: 256MB NVIDIA GeForce 8600GT / ATI Raedon X1950Pro (nutná podpora shaderů 3.0) a lepší DirectX: Microsoft DirectX 9.0c