CzechInvest Karlovarský kraj Ing. Hana Nucová Regionální kancelář CzechInvestu pro Karlovarský kraj červen 2005.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
seminář Možnosti strukturálních fondů pro podnikatele
Advertisements

Regionální kancelář pro Ústecký kraj
CzechInvest – Váš partner pro podnikání v ČR Ing. Marian Piecha, Ph.D., LLM | generální ředitel Praha, 3. prosinec 2013.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Operační program Podnikání a inovace Aktuální.
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
Změny v podpoře pro období Ing. Marian Piecha, Ph.D., LLM | generální ředitel Brno, 8. října 2013.
MSP v české ekonomice a dotační podpora z EU a státních prostředků.
CzechInvest Koncepce podpory investic
Regionální rozvojová agentura Egrensis „Partnerství pro budoucnost“ Karlovy Vary konference 14. – 15. června 2005.
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
CzechInvest - Regionální kanceláře - představení produktů a služeb, aktuální dotační příležitosti Regionální kancelář pro Královéhradecký a Pardubický.
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
CzechInvest - Regionální kancelář Brno
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Technologický profil ČR Databáze kontaktů pro spolupráci v inovačním podnikání Projekt je podporován MŠMT v rámci programu KONTAKT (projekt ME 950).
Program INOVACE Projekty na ochranu práv průmyslového vlastnictví
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic
„Dotační možnosti z OPPI“ 1. Operační program Podnikání a Inovace 2007 – 2013 aktuální výzvy – Školicí střediska, Marketing 2.
Podpora konkurenceschopnosti regionů z OPPI
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic.
Vzdělávací oblast: Český jazyk – gramatika Autor: Vlasta Lindovská
Development v regionech
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
OP Průmysl a podnikání Základní informace o programu.
Operační program Podnikání a inovace Ing. Marian Piecha odbor strukturálních fondů, MPO.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
EKO-ENERGIE Operační program Podnikání a inovace Ing. Tomáš Severa Regionální projektový manažer České Budějovice
Krajský úřad Libereckého kraje SEMINÁŘ Možnosti spolufinancování projektů ze strukturálních fondů Evropské unie prostřednictvím operačních programů.
Financování regenerace brownfieldů z Operačního programu Podnikání a inovace Mgr. Alena Chodovská
Téměř sto miliard korun pro konkurenceschopné české podniky Praha Národní dům Na Smíchově 3. října 2006 Nové přístupy implementačních agentur k žadatelům.
Krajský úřad Karlovarského kraje
„S OPPP od dílčích úspěchů firem k celkové prosperitě v EU“ Jak uspět v Operačním programu Průmysl a podnikání Ing. Luboš Lukasík, MBA CzechInvest,
EU MY 50+ Úspěšně realizované projekty z OPPI Mgr. Alena Chodovská Regionální kancelář pro Ústecký kraj CzechInvest.
Členění území naší vlasti
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © 2006 Ministerstvo průmyslu a obchodu Podpora inovací ve firmách.
Infrastruktura pro inovační podnikání a alternativní formy financování Ing. Jaroslav Branda.
Inovace a technologie v rozvoji regionů Brno 20.dubna 2005 Podpora inovací a technologií Operační program průmysl a podnikání Program Prosperita a Inovace.
AGENTURA CZECHINVEST 6. června 2012 CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Ing. Petr Bernát Ředitel regionální pobočky pro Liberecký kraj.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic Fórum Evropský rok aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity 2012 Ing. Blanka Miksová Praha,
Ostrava, „Inovace v rozvoji obcí, měst a regionů s důrazem na marketingové řízení“ Ing. Soňa Michálková – projektová manažerka RK CI Ostrava.
UK Regeneration Experience CzechInvest a jeho role v oblasti regenerace Brownfields Ing. Lenka Jarkovská Oddělení rozvoje trhu nemovitostí.
CEVTECH Soběslav Vítejte v Centru Ekologických a Vodárenských Technologií !
SEMINÁŘ SVAZU CHEMICKÉHO PRŮMYSLU OPERAČNÍ PROGRAM PRŮMYSL A PODNIKÁNÍ aktuální stav a výhled pro období let Praha 23. května.
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © Ministerstvo průmyslu a obchodu Strategické záměry a.
Česká republika: poloha, historický vývoj a obyvatelstvo a sídla
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
Spolupráce na tvorbě Regionálních inovačních strategií Podpora konkurenceschopnosti krajů CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Mgr. Lucie.
Podpora podnikání ze SF EU OP Podnikání inovace Globální cíl: zvýšit do konce programovacího období konkurenceschopnost české ekonomiky a.
Operační program Průmysl a podnikání 2004 – 2006 Výsledky, hodnocení a dopady pro nové programovací období 2007– června 2009 Praha.
MSP v české ekonomice a dotační podpora z EU a státních prostředků.
K O N F E R E N C E Ministerstva průmyslu a obchodu ČR 14. června 2007 Michnův palác, Praha OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Investice do Vaší budoucnosti.
OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (op pik)
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Operační program Podnikání a inovace.  proplacená podpora: 17,2 mld. Kč  Dotace: 10 mld. Kč  Úvěry a záruky: 6 mld. Kč  Technická asistence: 1,2 mld.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic „ Aktuální možnosti podpory podnikání" Ing. Marie Černošová | Ředitelka regionální kanceláře 19.
Anotace: Materiál je určený pro žáky 4. ročníku, pro výuku vlastivědy- tématu Česká republika, podtématu města. Jedná se o prezentaci na interaktivní.
Možnosti financování správy majetku a provozu budov z Evropských strukturálních fondů Aktuální výzvy, potenciál IROP a vícezdrojové financování Michal.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Mgr. Milena RÁČKOVÁ Název:VY_32_INOVACE_523_ČESKÁ REPUBLIKA Téma: OPAKOVÁNÍ – KRAJE.
Dotační programy v období DRAHOSLAV CHUDOBA, DABONA s.r.o. 1.
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Strukturální fondy – nové možnosti, nové zkušenosti… Ing. Radim Konečný
Základní škola Hostěradice, okres Znojmo, příspěvková organizace Název: Kraje ČR Číslo: EU DUM 6_03 ICT Vytvořila: Mgr. Pavlína Kociánová Projekt:
VY_52_INOVACE_40_Členění území ČR
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Členění území naší vlasti
ZŠ Hladké Životice okres Nový Jičín, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

CzechInvest Karlovarský kraj Ing. Hana Nucová Regionální kancelář CzechInvestu pro Karlovarský kraj červen 2005

Co je CzechInvest? -- Příspěvková organizace Ministerstva průmyslu a obchodu ČR -- CzechInvest prostřednictvím svých služeb a rozvojových programů přispívá k přílivu zahraničních investic a rozvoji domácích firem

CzechInvest Do března 2004 … Průmyslové zóny … Investoři … Administrace investičních pobídek a investičních podpor Od března 2004 … Postupně otevřeny regionální kanceláře CzechInvestu v krajských městech … Strukturální fondy Evropské unie - OPPP, SROP (opatření 1.1) OPRLZ (opatření 4.2), monitoring projektů, kontroly Cílem je vybudovat „malý CzechInvest“ v každém kraji.

Služby CzechInvestu 1.Podpora investic s vysokou přidanou hodnotou 2.Podpora konkurenceschopnosti malých a středních podniků (MSP) 3.Podpora rozvoje podnikatelského prostředí

Služby CzechInvestu 1. Podpora investic s vysokou přidanou hodnotou -- Propagace ČR pomocí zahraničních zastoupení (Brusel, Kolín n/Rýnem, Paříž, Jokohama, Hong Kong, Silicon Valley, Chicago, Londýn) -- Investiční pobídky -- Síť subdodavatelů -- Systém After Care

Služby CzechInvestu 2. Podpora konkurenceschopnosti MSP -- Přístup k finančním zdrojů ze strukturálních fondů EU -- Infrastruktura pro vědu a výzkum -- Informace a poradenství pro podnikatele -- Zapojení do sítě subdodavatelů pro velké investory

Služby CzechInvestu 3. Podpora rozvoje podnikatelského prostředí -- Tlak na legislativu -- Rozvoj nemovitostí pro podnikání -- Rozvoj klastrů -- Rozvoj lidských zdrojů

Investiční pobídky Karlovarský kraj 04/1998 – 04/2005

Investiční pobídky Karlovarský kraj – objem investic

Investiční pobídky Karlovarský kraj – vytvořená pracovní místa

CzechInvest a EU fondy -- Operační program Průmysl a podnikání (OPPP) ╌ (Prosperita, Reality, Školicí střediska, Klastry, Start, Kredit, Rozvoj, Marketing, Inovace, Úspory energie, Obnovitelné zdroje energie) ╌ Operační program Rozvoj lidských zdrojů (OP RLZ) ╌ (Profese, Standard) ╌ Společný regionální operační program (SROP)

Operační program průmysl a podnikání 11 programů pro přímou i nepřímou podporu podnikání nejen pro malé a střední podniky ve formě dotací a zvýhodněných úvěrů PROSPERITA, REALITY, ŠKOLICÍ STŘEDISKA, KLASTRY, START, KREDIT, ROZVOJ, MARKETING, INOVACE, ÚSPORY ENERGIE, OBNOVITELNÉ ZDROJE ENERGIE plné verze programů, včetně pokynů pro žadatele a formulářů žádostí na bezplatná informační linka

Strukturální fondy OPPP podle programu, Karlovarský kraj 07/2004 – 05/2005

Regionální kanceláře - kontaktní místa Ústí nad Labem Karlovy Vary Plzeň Liberec Hradec Králové Praha České Budějovice JihlavaBrno Zlín Ostrava Olomouc Pardubice

Děkuji za pozornost Ing. Hana Nucová Regionální kancelář pro Karlovarský kraj Na Vyhlídce Karlovy Vary Tel.: Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest je příspěvkovou organizací Ministerstva průmyslu a obchodu ČR. © Copyright, CzechInvest Všechna práva vyhrazena