Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program daňové evidence Mzdová evidence Nastavení parametrů zpracování a založení osobní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ing. Květoslava Plechatá
Advertisements

DUNA - závěrky Ing. Iva Tomanová Prosinec 2008
ing. Květoslava Plechatá
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
ing. Květoslava Plechatá
Programy pro OB.
ing. Květoslava Plechatá
Doprava Skalský Dvůr Renata Štěpničková.
1 ON-LINE PŘÍSTUP K FIREMNÍM DATŮM Průvodce on-line přístupem k účetním a firemním datům Zřízením této služby získají přes internet zaměstnanci klienta.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Mzdová agenda.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Účtování kurzového rozdílu při úhradě faktur Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
Co lze změnit pro nové období Vše musíte ve staré firmě 2008 před definitivním převodem •Klienti –Identifikátor klienta (záložka Další údaje) –Název adresy.
ing. Květoslava Plechatá
Prezentace nového SQL modulu Mzdy a personalistika Pavel Pitaš Miloš Jirčík.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Evidence dlouhodobého majetku – počáteční stavy Prezentace.
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO2000 – program vedení daňové evidence MZDOVÁ EVIDENCE Použití programu MZDY pro účetnictví Prezentace.
MZDA.
Integrace aplikací s využitím komunikačního serveru Vema
Informační systém hotelu
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Charakteristika programu UCTO - obsluha Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence DPH v programu WinDUO Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá 2012.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Číselníky v programu WinDUO Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá 2012.
ing. Květoslava Plechatá
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Činnost mzdového oddělení.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Nákup zboží z EU Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá,
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program daňové evidence Mzdová evidence Výpočet mezd v měsíci, sestavení výplatní listiny.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Úhrada zahraniční faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Účetnictví na PC I Ing. Josef Horák, Ph.D.
Personální informační systém Vema
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Ředitel fiktivní firmy.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Struktura fiktivní firmy.
2 Princip zaúčtování dokladů v aplikaci EKOS Ing. Iveta Klimečková.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Měsíční uzávěrka ve fiktivní firmě.
PŘEVOD WINFAS – WINFAS ROK 2007 DO 2008 Týká se pouze firem, které již WinFAS používají v roce 2007 Přednáší: Ing. Jiří Dušek Skalský dvůr
2 Ing. Jan Keprt Centrální správa uživatelů 3 Jak to bylo dosud Bylo třeba nastavení uživatelů provést zvlášť, v každém modulu samostatně. Uživatel si.
Mzdy Didaktický rozbor pro 1. koncentrický okruh
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO2000 – program vedení daňové evidence – úhrada vystavené faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence došlých faktur, příkaz k úhradě, úhrada faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá,
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Charakteristika programu pro vedení daňové evidence - číselníky Prezentace - powerpoint ing. Květoslava.
Úprava řádků sloupců a listů Nejprve si musíme otevřít Excel např. přes START/PROGRAMY/MICROSOFT EXCEL. Vytvořila jsem si tabulku pro strukturu mezd zaměstnanců.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence došlých faktur, zaúčtování úhrady došlé faktury Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
Tvorba spojnicových grafů v aplikaci MS Excel
Řešení pro poskytovatele internetu Komplexní pokrytí agendy ISP.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO2000 – program vedení daňové evidence MZDOVÁ EVIDENCE Evidence závazků z mezd – kniha závazků.
2 Dagmar Vetrová Návaznost PAM na jiné systémy 3 Výstupy souborů Standardní výstupy: ▸Excel CZ ▸Textový soubor CSV ▸Soubor T602 (pro Mailmerge) ▸INFORMIX.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Skladová evidence, příjem na sklad s přenosem údajů do jiné.
Alexandra Sekničková Tvorba comba v pohledech. Úkol: n Vytvořte pro firmu Hurá, a. s. databázi všech jejich pracovníků.
Personalistika a odměňování pracovníků
EVIDENCE PRACOVÍKŮ.
Excel a Excelent v denní praxi
Personální systém na MF ČR
ÚČETNICTVÍ 2 7. KAPITOLA: ÚČETNICTVÍ 2 7. KAPITOLA: ZÚČTOVÁNÍ SE ZAMĚSTNANCI A INSTITUCEMI SOCIÁLNÍHO A ZDRAVOTNÍHO POJIŠTĚNÍ Vysoká škola technická a.
Daňová evidence Pohledávky a závazky. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název.
CEFIF PORTÁL nová internetová aplikace pro správu fiktivních firem Centrum fiktivních firem 2016/2017.
Charakteristika daňové evidence Příjmy a výdaje v příkladech.
Osnova přednášek Předmět Abeceda mzdových systémů
EVIDENCE MAJETKU a ZÁVAZKŮ
Nabízené služby společnosti
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Nabízené služby společnosti
Praktický modul - zadání
Transkript prezentace:

Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program daňové evidence Mzdová evidence Nastavení parametrů zpracování a založení osobní agendy zaměstnanců Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá, 2012

MZDOVÁ EVIDENCE Nastavení základních parametrů pro výpočet mezd Vedení osobní agendy zaměstnanců

Spuštění programu mezd ENTER

Nastavení parametrů pro zpracování mezd Měsíc mezd

Nastavení přenosů Důležité pro vystavení příkazu k úhradě ENTER Doplníme variabilní symboly pro platby Doplníme firmy z číselníku (F7), pokud v číselníku nejsou tak je tam zavedeme (F2)

Založení osobní agendy zaměstnanců ENTER a pak F2 pro nového zaměstnance Tabulka pro zadání základní údajů o zaměstnanci

Vyplnění údajů o zaměstnanci F7 se dostaneme do adresáře firem a tady F2 a zadáme údaje o zaměstnanci – každý zaměstnanec musí být zaveden v adresáři firem a pak ENTER a jsme zpět v tomto dokumentu, kam se přenesly údaje z adresáře F7 do adresáře Vyplníme údaje o zaměstnanci dle pracovní smlouvy

Vyplnění údajů o zdravotní pojišťovně F2 F7 pro vstup do adresáře firem a F2 zadat údaje o zdravotní pojišťovně do adresáře, po zadání stikněte ENTER F2 pro návrat na číslo pojišťovny a pak ENTER až do uložení (jsme opět v prázdném formláři pro zadání údajů dalšího zaměstnance)

Dokončení osobní agendy V DALŠÍ ČÁSTI DOKUMENTU SE DOPLNÍ OSTATNÍ POTŘEBNÉ ÚDAJE PRO VÝPOČET MEZD – PRAVIDELNÉ SRÁŽKY, PRAVIDELNÉ ODMĚNY AJ.